פוטושופ 6

net4u1

New member
פוטושופ 6

היי, 2 שאלות חשובות לי אליכם: 1. איך אני מעתיקה קטע מתמונה ומעבירה אותה למקום אחר בתמונה מבלי למחוק אותה מאותו קטע שהעתקתי? 2. איך אני מטשטשטת מסביב לאחר שהעברתי את הקטע? חשוב לי מאוד תודה מראש

yanivfel

New member
אלו הן פעולות פשוטות ואולי עדיף לך,

במידה ואת מעוניינת לעבוד עם פוטושופ באופן מקצועי, ללמוד אותו! בכל אופן - אחרי סימון האזור להעתקה, יש לבצע העתקה (לשם שיכפול) באמצעות CTRL+J (קונטרול ג´יי). הזזת החלק המועתק ע"י החזקת CTRL לחיצה והחזקת עכבר שמאלי וגרירה. טשטוש הרקע - בחירה בשיכבת הרקע (Window>Layers). בחירה בפילטר טישטוש: Filter>Blur>Blur. בהצלחה!

yossi_maoz

New member
תשובות

-יוצרת אזור בחירה מסביב לאזור אותו את רוצה להעתיק. -לוחצת CTRL J -מזיזה את השכבה החדשה שנוצרה בעזרת כללי ההזזה (מקש V) לגבי טשטוש יש הרבה שיטות, הפשוטה והאינטואטיבית ביותר היא להשתמש בכלי הטשטוש זה שנראה כמו טיפה (מקש R)

FourAces

New member
ומה עם כלי החותמת???

זה נכון מאד שלהעתיק קטע ולהעביר אותו כשכבה זה לא סיפור מורכב, אבל הרבה יותר קל ונשלט לבצע זאת עם כלי החותמת. בוחרים אותו, מבצעים הגדרה של האזור ממנו נלקחת הדגימה (לחיצה על Alt + קליק) ואז משלבים באזור המיועד. מה שיפה הוא שניתן לבחור עבור החותמת מברשת "מרוככת" בכל גודל רצוי, אשר כבר תטשטש את הקצוות של האזור המועתק.

למעלה