פוטבול מכללות

modz0r

New member
פוטבול מכללות

איפה כל אנשי המכללות?? עכשיו התחיל השידור ב-ESPN, ועוד מעט גם המשחק, של ד. קרוליינה נגד צ. קרוליינה. הייתי כותב מי יותר טוב, איך קוראים לכוכבים, ומי לדעתי יהיה שחקן ענק ב-NFL שנה הבאה, אבל לא קוראים לי עפרי, ואין לי שמץ בפוטבול מכללות. אבל יש פוטבול! אמיתי! לא קדם עונה! יש

meirhala

New member
ראיתי הבוקר שידור חוזר של משחק במכללות

ואני יודע שאלה לא היו בדיוק מכללות עילית.. אבל ההגנות שם פשוט היה מצחיקות.. חוסר תיאום.. תיקולים מפוספסים על ימין ועל שמאל.. ולא לדבר על הרסיברים.. butter fingers XD.. אבל.. יודעים מה? פוטבול!!!

YB POWER

New member
אין על מכללות

בייחוד אוירה אגב שתי הפתעות כבר נרשמו כשפיצבורג מפסידה בביתה לבולינג גרין 17-27 ואיסט קרוליינה ניצחה את וירג'יניה טק 22-27

omrili77

New member
../images/Emo58.gif ECU-VT מעלי (המשחק של 19 ב-ESPN)

לא נראה לי שמישהו הקליט את זה אבל לך תדע

favre

New member
גם מישיגן במפסידים

שנה שניה ברציפות שהם מקבלים בראש מקבוצה מדיוויזן נמוך או ממיד מייג'ור. התחלה לא משהו לריץ' רודריגז. וכל זה אחרי שאוהיו סטייט מרסקים איזה יאנגסטון (?)

Yo-man

New member
פעם ראשונה ואחרונה שאני סלחן לגבי ספוילרים../images/Emo70.gif

למי שלא זוכר - אם אתם רוצים לכתוב על משחק פוטבול כלשהו ששורד בטלוויזיה באיזה ערוץ זהוא, בכותרת אתם רושמים רק את שם הקבוצות ששיחקו וסמל ספוילר
, ובפנים כל מה שבא לכן. הודעות שהכותרת שלהם תתאר מהלך של משחק או תוצאה שלו (חלילה) יימחקו. הישנות של התופעה תגרור הרחקה מהפורום לשבוע. אין שום סיבה שאנשים יחששו להיכנס לפורום אחרי יום של משחקים מחשש שיהרסו להם את ההנאה שבצפיה!!! ראו הוזהרתם.

avishaiam

New member
לא ספוילר אבל שאלה חשובה

למה במכללת אורגון (משודר בפוקס) הHB הולך עם חולצת בטן? מעיד על משהו? הולך למצעדים כל שהם?

YB POWER

New member
סורי

חשבתי שזה תקף רק לגבי NFL מצד שני נחמד שגם משחקי הקולג' מקבלים מעמד ראוי בפורום

למעלה