פוטבול בכפ"ס!!

itaihasid

New member
פוטבול בכפ"ס!!

עכשיו חזרתי מהמשחק.. היה מצויין! היינו 10 על 10, המשחק זרם בצורה טובה, יש התחלה של משהו טוב, נקווה שזה ישאר ככה .. למרות שבאמצע הלכו קצת סיימנו ב9 על 8 בערך ושיחקנו שעתיים וחצי.. היה טוב, תוצאה נחמדה (14-14). יש עוד מה לשפר ולראות אם הבסיס ישאר איתן ויציב (וזה לא כולל את החיזוק החדש שאמור לעזור לנו מישוב פה באזור [המשתמש "גו ברונקוס" החדש בפורום]) אם יש שאלות או הערות אני אשמח לענות ולהגיב..

Go Broncos

New member
יאלה כ"ס

איתי אני שמח לשמוע שזז משהו...אני ידבר איתך תחילת השבוע..ונראה איך אנחנו מתחילים לגייס אנשים. שבת שלום לכולם... ו.........GO BRONCOS

itaihasid

New member
הוא לא היה היום..

אני מקווה שהוא יהיה שבוע הבא יחד עם עוד 2/3 שחקנים ותיקים שצריכים להגיע אבל נשארו בצבא היום..

uri8h

New member
נשמע מאד מרשים

איך המגרש שלכם? איך החבר'ה? אפשר לנסות לארגן משחק מתישהו? אתם מוכנים לשחק מול אחת הקבוצות? מה לגבי אימון? האם אתה מתכנן לנסות להתאמן כקבוצה או שאתם מעדיפים להשאיר את זה ברמת 2 קבוצות אקראיות?

itaihasid

New member
תשובות

המגרש תמיד היה טיפה בעייתי אבל עכשיו יש בו עוד קצת בעיות (למזלנו הם בצידי המגרש אז אפשר לשים שם קונוסים ולדעת איפה הבעיות). אפשר לארגן משהו, אני לא יודע אם נצליח להתמודד עם קבוצה מאורגנת אב לאנחנו יכולים לנסות. לגבי האימונים, אני חושב שנחכה חודש או קצת לראות מי נשאר ורציני, נמשיך לגייס (פלאיירים [תודה ליורם], ועוד כל מיני דרכים [בשיתוף עם אסף ועוד כל מיני מהעיר]) ולאט לאט נראה מי רציני בקטע של קבוצה פעילה ונראה מי יבוא לאימונים... זה יהיה תהליך שאנחנו נתחיל לפעול לכיוונו בצורה רצינית. ושוב פעם אם מישהו רוצה לבוא לשחק אז הוא מוזמן. (אני אנסה ביום שישי להגיע לת"א למשחק הפתוח)

uri8h

New member
מקווה שאני אוכל להגיע שבוע הבא

אני אשתדל להגיע למשחק שלכם שבוע הבא ולשחק קצת, אבל לצערי אני זקן נורא ואחרי משחק של יום שישי בצהריים אני אהיה עייף אבל לפחות קצת לשחק אני אוכל...

DXT

New member
די תפסיק אתה לא זקן

ואני שמח שיש התקדמות של ממש בכ"ס :) 20 שחקנים לא בא ברגל (לפחות מיניבוס).

korver26

New member
אחי 20 איש זה יפה

כפ"ס זה ממש לא רחוק מתל אביב תבואו להתאמן איתנו ותכל'ס איך שהמצב אצלנו בפיונירס כרגע זה שאנחנו צריכים חיזוקים אני מציע משחק פרי סיזן ספונטני בינינו לכפ"ס זה יכול לעשות נפלאות לשתי הקבוצות לפי דעתי... מה אתה חושב?

FootballH

New member
לאור מצב הפיונירס

אולי כדאי לאחד כוחות לבוע הקרוב ולראות אם אפשר לצרף צמשהו מכפר סבא לקבוצה... זה נכון גם לסייברס.

korver26

New member
זה די מה שהתכוונתי בןן

שהם ינסו לשחק כקבוצה והטובים אלינו והפחות טובים לסייברס.. :) סתם בתכל'ס ניקח כל בנאדם עם שתי ידיים, רגליים אף אוזן גרון אתה יודע....

itaihasid

New member
אני חשוב שכדאי להשאיר גם לנו משהו..

אני אשמח לכל משחק.. אני אדבר עם החברה פה ונראה מה הם אומרים...

למעלה