פוטבול בירושלים?

electric blues

New member
פוטבול בירושלים?

איפה אפשר לשחק פוטבול בירושלים? אני מודה... שכל הפוטבול ששיחקתי בחיים שלי היה טאצ' פוטבול עם חברים ואף אחד מאיתנו לא ממש ידע לשחק אבל אני אוהב את המשחק ואשמח לדעת אם יש אנשים בירושלי שמשחקים. ובכלל, איפה אפשר לראות בארץ משחקים של קבוצות כחול לבן? *אני מתנצל אם כבר שאלו את השאלות האלה פשוט לא חיטטתי בעמודים הקודמים בפורום...

התשובה שלי- יש יותר טובות ומסודרות

אני יודע שיש איזה ליגת פלאג בבירתנו המאוחדת לנצח נצחים, אבל אם אתה יותר רציני ורוצה להצטרף לליגת התאקל פוטבול הישראלית, אז 3 משחקני ת"א סברס גרים כרגע בירושלים, ונשמח לצרף אלינו עוד אנשים. כך נוכל לערוך אימונים בי"ם וגם אולי להקים בעתיד קבוצה. בשביל להשתתף בליגה צריך להיות מעל גיל 17. בשביל סתם לשחק תאקל פוטבול לא בליגה, אז כל יום שישי ב-11 בבוקר משחקים בספורטק בת"א, ואני מגיע עם רכב מי"ם כך שבכיוון אחד יש לך טרמפ. בברכה, עידו.

itaihasid

New member
תשובות..

על פוטבול בעיר הקודש רשום לך בטאגליין (זה פה למעלה..) אומנם בקצרה אבל עקב היותך ירושלמי (ירושלמית אהה?..) אתה בוודאי תוכל לדלות יותר פרטים מאשר אנשים כאן שלא מתגוררים בירושלים. ולגביי השאלה השניה . בימים אלו נפתחת הליגה, יש 3 קבוצות (2 מת"א ואחת מחיפה) והן משחקות לפי לו"ז שנקבע מראש ומפורסם פה איפשהוא.. אתה כמובן מוזמן להרים את הכפפה הירושלמית ולפתוח שם קבוצה, מאמצים כאלה קורמים עור ברחבי הארץ וכולנו תקווה שעוד כמה שניה תיהיה פה ליגה של מס' יותר גדול של קבוצות רציניות, לכל שאלה ועזרה אנשי הפורום (שבינהם מקימי, ותיקי ושחקני הליגה) ישמחו לעזור לך..

stan123

New member
אני ירושלמי שמחפש... אז ככה:

1) פלאג פוטבול בקראפט ליד בית החייל ליד התחנה המרכזית, ביום שבת בערב (מוצ"ש) יש מלא קבוצות, רובן של בחורי ישיבה דתיים מצפון אמריקה. הליגה כבר רצה, לא צריך לשלם על כלום, אם מעניין אותך תבוא ביום שבת בשבע או יותר מאוחר ותראה קצת משחקים... 2) יש את הדבר הזה בת"א בספורטק, כמו שאמרו למעלה, אבל שאלתי כמה חבר'ה ירושלמים יש היענות לככה משחקי חובבים בגן סאקר גם דיברתי עם כמה ת"א שלומדים בירושלים שמשחקים בספורטק ובליגה, מנסים לארגן משהו אבל אנחנו סטודנטים... אם יש איתך כמה חבר'ה דבר איתי אולי נארגן משהו גם בעזרת עידו ושאר הלומדים בציון... אגב, גם אני ממש חדש בתחום, לא נראה לי שנלח על משהו מקצועי...

למעלה