פוחד להיסחף

Foster

New member
פוחד להיסחף

הכרתי לאחרונה מישהי מקסימה. אני מרגיש שיש פה פוטנציאל אבל אני פוחד להתקדם בקטע הפיזי כי אני לא רואה את עצמי במיטה עם מישהי שמנה, והיא די שמנה, אבל מנסה לרדת. מה שברור זה שזה ייקח כמה חודשים טובים. מה עושים? וסליחה מראש אם אני מעליב פה מישהי.

משיכה

משיכה יכולה להיות מיידית, או לקחת זמן , לא פעם קרה שהכרתי בן אדם שלא היה לטעמי ואחרי שהכרתי אותו טוב יותר הכי נמשכתי אליו בעולם. יחד עם זאת לפי מה שאתה מתאר הנושא הפיסי כבר עומד על הפרק וכבר יש רצון של שני הצדדים בצירוף החשש שלך. אתה יכול לחכות עם זה אבל כך בחשבון שלא בטוח שתצליח להמשך למישהי שאין לך משיכה ראשונית אליה. אתה לוקח סיכון גם על הרגשות שלה (היא עשויה להפגע אם אחרי כמה חודשים פתאום תסיים את זה במקום להגיד לה עכשיו שזה לא זה) ואתה עשוי לבזבז את זמנך על משהו שלא היה לו סיכוי מראש. בנוסף אתה אומר שהיא מנסה לרדת ושואב משם את התקווה שלך, ראשית לא בטוח שהדיאטה תצליח, שנית גם אם כן היא עשויה בעתיד להשמין בחזרה, ונראה לי קצת לא פייר להגיד "אני מוכן להיות איתך במיטה רק אם את לא שמנה" במיוחד לא שמדובר בקשר רציני ובחורה חמודה. במקרה הזה עליך לטעמי לסיים את הקשר ולא להשלות אותה ואת עצמך. תלוי בנסיבות , אם אתה מרגיש שבכל פעם שאתם יחד אתה מתחיל יותר ויותר להמשך שווה בעיני להמשיך. בכל מקרה שמנות לא נושכות במיטה אלא עם מבקשים מהן

lizush

New member
../images/Emo6.gif קרעת אותי

שמנות לא נושכות במיטה אלא עם מבקשים מהן...

כשתאהב אותה

אהבת אמת לא יהיו לך שאלות מהסוג הזה. אני מניחה שהיא חשה את חוסר הביטחון שלך. תתאהב , תעיז תרצה את הטוב ביותר עבורך. תעשה אהבה ולא זיון.

אני מבינה אותך

ניהלתי עם בן זוג שלי מלא שיחות בעינין... כשהוא הכיר אותי זו הייתה הפעם הראשונה שהוא שכב עם בחורה שמנה (ואז היתי במגמת ירידה כך שהיתי איזה 20 קילו פחות מעכשיו).. היא סיפר לי שבהתחלה זה היה לו די מוזר.. כלומר לפני שהגענו לקטע באמת... הוא מספר שהריץ את זה בראש ולא ידע מה לעשות... כי היתי שונה מכל מי שהיה איתה אי פעם לפניי והוא לא היה בטוח לגבי איך זה יהיה.. האם יהיה רגיל או שמה יהיה משהו "אחר".... בסופו של דבר... עשינו את זה .. ומאז הוא לא יכול להפסיק
... בקיצור הכל שטויות... כל הפחדים האלה שלכם... צא מזה !!! היא מוצאת חן בעיניך.. אתה נימשך אליה... אז פשוט קפוץ למים.. מבטיחה לך שהכל יהיה בסדר.....

למה?

ממה אתה פחוד כ"כ? מהתגובות של אנשים? מהחברים שלך שיגדו לך וינקרו לך בראש שאתה יוצא עם שמנה? אני אומרת שיש יותר מאיתנו לאהוב וזה הרעיון שצריך לאהוב אותך אל תדאג אי אפשר למעוך בנאדם בסקס (אני לא מעכתי אף אחד ואני יוצאת בדר"כ עם בחורים רזים) ודרך אגב מה יקרה אם היא לא צתליח להוריד את כל משמניה מעליה מה תגיד אז? כמה תוכל לדחות את הסקס איתה?

למעלה