פוחדת :(

טיפאני3

New member
פוחדת :(

אני לפני אשפוז..ואני ממש ממש מפחדת שהם יפתמו אותי שם ואני העלה יותר ממה שאני צריכה..
אולי כדי לוותר על אשפוז ולעשות את זה לבד וככה לא לצאת משליטהה..

היי טיפאני

אשפוז הוא אכן דבר מפחיד. לא קל להכנס לתהליך כזה אינטנסיבי של טיפול.
כל מה שהייתה לקראת אשפוז או אפילו טיפול רגיל, מכירה את הפחד הזה, ויודעת כמה אומץ צריך כדי להתגבר עליו.
אבל יותר מפחיד להשאר חולה, לא?
החיים כמו שהם נראים כרגע, לנצח...
או תקופה אינטנסיבית של טיפול שבסופה סיכוי לחיים בלי הכבלים האלו של החולי, בלי המחשבות הטורדניות, בלי תחושות האשמה, החרדה, השנאה העצמית...

איפה את מתאשפזת? כאן תוכלי לקרוא על ניסיונן של בנות אחרות באשפוזים.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/links/default.aspx?forumid=198&cId=13636
אני מקווה שזה קצת ירגיע...

טיפאני3

New member
חיחי תודה ^^

אני הולכת אולי להתאשפז בתל השומר ..השבוע היה לי פגישהה שם והם היו נורא נחמדים (אני עדיין שוקלת ומעקלת את מה שקרה שם)..אבל את האמת המקום עצמו לא מלחיץ אלא שהם סיפרו לי שהם יעלו לי את התפריט לתפריט ענקי ואז יורידו אותו לתפריט נורמלי ..ואני יותר מפחדת שאני לא יוכל להפסיק ולהתרגל לתפריט קטן יותר..שמעתי על מישהי שהיתה שם שלא מצליחה להפסיק לעלות במשקל..וזאת בעצם הדאגה היחידה שלי..שאני יוותר על השליטה ואני לא אוכל לשלוט בעצמי יותר..אוקי לא היחידה ..גם קראתי במקום אחר על מישהי שהיתה באשפוז ובמילים נחמדות יותר היא לא התלהבה כל כך ^^..אני גם מאוד מפחדת שאני לא יתחבר עם הבנות ..אני לא מהאנורקסיות שאוהבות את המראה האנורקסי ..אני רוצה אשפוז כדי לשכוח מהאוכל ולא להתעסק עם זה יותר..
בכל מקרה ממש ממש ממש תודה שהגבת לי ..התגובה שלך ממש מרגיעה והיא אחד הדברים הנחמדים והתומכים שקרו לי בזמן האחרון..

ואולי את או מישהי אחרת יודעת לאיזה טיפולים שולחים אותך אחרי האשפוז ואם זה עולה כסף ?

למעלה