פוחדת מחדירה...מה עושים??

בובונת18

New member
פוחדת מחדירה...מה עושים??

אני וחבר שלי 3 שנים ביחד אנחנו לא שוכבים עדיין אבל לפעמים שהוא נוגע בי הוא רוצה להחדיר לי אצבעות לאיבר מין ואני נירתעת מיזה כי זה מצמרר אותי אני מפחדת אני יודעת שזה צריך להיות כיף אבל אפילו שאני נוגעת בעצמי אני אף פעם לא מחדירה לשם ואני לא יודעת למה זה ככה ואני חושבת על הזמן שנישכב ואני פוחדת שאני לא יהיה מסוגלת כי אני פוחדת מהחדירה וזה מבאס אותי כי כל פעם שהוא רוצה לגעת בי זה ככה ...למה זה ככה?ומה אני יעשה?

artemisia

New member
אני חושבת

שאת צריכה לנסות להחדיר אצבע לבד...אבל בשביל לעשות את זה את צריכה להיות מאד רטובה..... תנסי להשתחרר, לחשוב על דברים מחרמנים...רק אחרי שאת ניסית להחדיר והבנת שזה לא כל כך נורא..אולי אחר כך בהדרגה תשלבו את זה במגעים שלכם.

תנסי אולי לקחת 2 כוסות יין טוב

זה טיפה ישחרר אותך, תעשי דברים שירדיעו אותך וככה גופך יהיה פחות לחוץ..

מסכימה

בפעם הראשונה ששכבתי עם גבר הייתי די שתויה, והאמת שזה עשה את העניינים הרבה יותר קלים! בכלל לא הרגשתי שכאב לי, ונהניתי מאוד!

אחד הרעיונות היותר גרועים שקראתי

ואם זה יהיה לה לא נעים, אבל היין יטשטש לה את השליטה, ויקרה משהו שיעשה לה רע? אתה רוצה לנחש איך זה ידפוק לה את חיי המין הלאה? לטשטש תחושה כדי להתגבר על פחד זה רעיון שמוביל רק למקומות חשוכים. אחרי שכבר יהיה לה כיף בסקס, והיא תרגיש ביטחון, היא תהנה ממצב של שכרות קלילה-נעימה. עכשיו? מתכון לאסון. הרעיון של לנסות קודם כל לבד - מצוין. אבל אם גם זה לא הולך - הייתי פונה לייעוץ, אולי בכלל יש לך בעיה רפואית ממשית שגורמת לרתיעה (וגיניזמוס - יש מאמרים בפורום), אולי יש חסם נפשי שאת לא מודעת לו?

תראי, לא הכוונה כאן לגרום לה להיות

שיכורה עד איבוד חושים. בסה"כ משהו שיתן לדם לזרום טוב יותר, להרגשת נינוחות אחרת, היא ציינה כאן שזה עם החבר, מה אין כבר על מי לסמוך היום??? גם לא על החבר?? יש כאלו שיקחו כמה שוטים של רד בול, או משהו אחר בכדי להיכנס לאווירה המשוחררת. לא דוגל בזה כמקדם מכירות לחדירות, אבל, כן יועיל להירגעות הפנימית.

יש הבדל בין להיות שיכורה

לבין להיות קצת תחת השפעה של אלכוהול, להיות יותר משוחררת. הרבה פעמים בפעמים הראשונות ששוכבים, אני יודעת שזה היה קורה לי - מהלחץ הייתי מכווצת את השרירים, וזה עשה את כל העניין כואב יותר. בפעם הראשונה שלי הייתי טיפה שיכורה (לא שיכורה עד אובדן שליטה!!! יש סקלה מאוד רחבה של שיכרות). שלטתי לגמרי על העניינים, אבל הייתי יותר זורמת, יותר פתוחה, פחות לחוצה. לא כאב לי, ושמחתי שככה עבר הערב - רק בהנאה, בלי זכר לכאב.

ארטימיס

New member
../images/Emo12.gif 3 שנים בלי סקס?! יווווווו

(חרמנית שכמותי חחחחחחחחחחחחח)
יין טוב תמיד משחרר מניסיון אישי למרות שאני לא שתיתי בפעם הראשונה שלי וכאב לי והכל אבל אני שמחה שזה קרה :)) מאמי באמת שאין לך מה לפחד נשבעת לך!! באמא שליייייי חחחחחח
!! סתם.
את לא מתארת לעצמך כמה תהני מזה!! בהתחלה זה כואב קצת נכון.. אין מה לעשות.. אבל שמעי הוא חייב להתחיל עם האצבעות קודם כי אחרת יכאב לך עוד יותר כשתעבור לאקט עצמו. הוא יורד לך וכאלה?

בובונת18

New member
גם זה בעייה...

כי אני יודעת שזה כיף והוא כל הזמן רוצה לרדת לי אבל אני לא מרגישה משוחררת ולא נוח לי שהוא עושה את זה למרות שהוא ירד לי פעם אחת ונהניתי אני תמיד נירתעת מיזה כי זה מביך אותי אוווווף למה זה ככה??

סיון 1 23

New member
אצבעות

הן דבק מאוד דק יחסית לאיבר עצמו... אם הוא מחדיר אצבע אחת... ואת מחורמנת זה ממש לא יכאב. שתיים אולי כן, זה כבר תלוי באיך איבר מינך, אם צר או פתוח יותר. אבל אחת לא יכאב, וזה מאוד נעים... גם אני נורא פחדתי מחדירה של האיבר עצמו (זה יהיה ממש גס אם אני אכתוב פשוט זין?) אבל מאצבעות לא... תנסי להרגיל את עצמך עם אצבע שלך... תנסי כשאת זאת ששולטת על הכל... אז תיראי עד כמה זה כואב... ותיזכרי שכשבן עושה את זה... זה הרבה יותר מחרמן ואת הרבה יותר מגורה ורטובה, אז זה לא אותו דבר כמו שאת עושה לעצמך, רק תנסי כדי להיפתר מהפחד.

גלית35

New member
בובונת-תגידי ועם טמפון את ../images/Emo20.gif

משתמשת? את באה מבית שמרני?

ellulli

New member
למדתי על זה כל כך הרבה ביומיים האחר

ונים - אז אני אשתף אותך קצת. דבר ראשון שבראשונים - את מרגישה מוכנה לכך נפשית? אל תכריחי את עצמך לעשות משהו שלא נוח לך. אם את כן מרגישה מוכנה, קודם כל הייתי מציעה לך לנסות להרגיע את עצמך בדרכים טבעיות (ללא אלכוהול וכו') וכמובן לדבר עם חבר שלך על זה, כדי שידע להיות עדין ויתחשב בך. עוד טיפ הוא שתעשו הרבה משחק מקדים, ולפני החדירה, כשתהיו כבר שניכם ערומים ומוכנים, תקדישו כמה דקות לזה שהוא יגע עם הזין שלו בכוס שלך, מבלי לחדור.. כך זה ירגיל אותך ואת האיזור. בנוסף - אל תכווצי שרירים! אם אתם מנסים כמה פעמים ואת לא מסוגלת לתת לו לחדור - כנראה שיש לך בעיה נפשית שנקראת וגיניזימוס, שעליה את יכולה לקרוא בפירוט בפורום טיפול מיני ומיניות. הבעיה בקיצור, נובעת מטראומה ברוב המקרים, ועיקרה הוא הפחד מחדירה, שגורם לכיווץ שרירים בלתי רצוני שגורם לכאב. בכל אופן, כדאי שתנסו עוד מספר פעמים, ולפני שאת הולכת לבדיקה, הדבר החשוב ביותר הוא שתהיי מוכנה ותרגישי בנוח - ואל תשכחי שגם חבר שלך חלק חשוב בזה!

בובונת18

New member
אני באה מבית שמרני ולמרות שיש לנו

בבית טמפונים אני לא משתמשת כי אין לי צורך בזה וגם כי זה מפחיד אותי

גלית35

New member
בובונת18 תסלחי לי שאני אומרת את../images/Emo20.gif

זה ככה, אבל אם טמפון מפחיד אותך אז מה הפלא שאיבר מין גברי מפחיד אותך? את צריכה לעשות הכל בקצב שלך-רק אם מתאים לך ולא אם החבר לוחץ... ולהיות שלמה עם השחרור והחינוך של שמרנות בהצלחה

היי בובונת...

מציעה ללכת לטיפול כלשהו. לאוו דווקא פיזי. זה נשמע שהכל בסדר איתך פיזית. רק שהפחדים משתקים... אז ללכת לטיפול, רצוי כזה שמתייחס לכולך (הוליסטי) ולהגיע לעומק העניין. המין והפחד מחדירה סביר שהוא רק ביטוי חיצוני של קושי אחר, לא? אשמח להמשיך לעזור או להמליץ על מטפלים

למעלה