פוחדת מהלא נודע

פוחדת מהלא נודע

או קי..מאז שהייתי ילדה תמיד הרגשתי את זה שיש איתי עוד מישהו גם שאני עם עוד מישהו בבית אני מרגישה את זה,יש לי בובה שאני איתה מגיל שנה ובגלל הפחד הזה אני יושנת איתה עדיין כדי להרגיש כביכול מוגנת ושאני לא לבד. אני נורא פוחדת מכל הקטע של רוחות והקירבה לעולם הבא,אני לא רוצה לנסות לתקשר כביכול עם הרוחות שסביבי כי אני יודעת שאני לא יוכל לישון בלילות מהפחד. אבל בזמן האחרון זה מפחיד אותי מאוד והתחושה של עוד מישהו בבית רק מתחזקת מה עושים האם באמת יש איתי עוד מישהו?
 
למה אף אחד לא עונה

מעניין שלחברים חדשים בפורם אתם פחות מתיחסים........
 

Wake Up Trix

New member
לא צריך לפחד.

ניקח לדוגמא את הסיפור שלי. הפסקתי לפחד מאותה יישות שהייתה בחדר שלי,והיא עזבה אותי לנפשי. אל תפחדי!. כשהייתי קטן היה לי פחד מהחושך,פחד רציני. מהלא נודע,כמוך,כאילו אם אני אכנס לחדר חשוך,מישהו יכניס אותי לשם ולא יוציא אותי. בייחוד בהפסקות חשמל היה לי פחד הסטרי. כמו בחתימה שלך,חיים רק פעם אחת,תעשי מה שאת רוצה,בעיקר לא לפחד,הם בעולם הבא,אין להם מה לעשות איתך,אבל יש אנשים מהעולם הבא שרוצים קשר עם העולם הבא,הם יבואו אליהם ולא אלייך. מקווה שעזרתי Wake Up Trix. נ.ב: אם קורה מקרה שרוח מבקרת אותך,תחשבי שאת מיוחדת וזהו. דבר כזה לא יקרה שוב.
 
תודה

חחח מיוחדת חח זה היה טוב..... טוב בכללי זה מפחיד זה הכל. אני אשתדל לא לפחד תודה על העזרה
 

Alady insane

New member
דרך אגב..זה יכול מאוד לעזור אם תדעי

שמדובר כאן בפורום ולא בצ'ט..כלומר שיש אנשים שנכנסים בהבדל של שעות אחד מהשני..כך שאם את כותבת הודעה ב11 בבוקר, ואחרי עשרים דקות נכנסת שוב..אין הרבה סיכוי שמישהו כבר הגיב לך. בעיקר לא בשעות הבוקר האלו. אז- בלי לחץ. שני כל: גם אני פחדתי מהחושך עד שקראתי משהו בספר שאומר שאין דבר שיש בחושך ואין באור. אומרים שהאלה (לאלו שמאמינים לפחות ביין-יאנג ובוויקה) אחראית על החושך, ולכן הלילה מוגן על ידי הכוחות הנשיים ואמאיהים. כל האגדות שנוצרו לגבי כך שלילה מביא רשע הם לא ממש נכונים- שדים ורוחות קיימים גם לאור יום. הבובה שאת מחזיקה היא בשבילך כמו קמעה- שאנשים נעזרים בו להרחיק רוחות רעות. אם זה מטריד אותך שזה נראה ילדותי, עשי לך קמעה אחר- אולי אפילו שרשרת יקרה לך ואני מבטיחה לך שההגנה תהיה זהה. הדרך היחידה להתגבר על פחד הוא להתמודד איתו. יום אחד החלטתי שאני סוגרת את כל האורות ופשוט הולכת לישון, בלי לחשוב מחשבות מפחידות. בכמה לילות הראשונים הייתי צריכה ממש להתרכז בלא לחשוב דברים שליליים...אחר כך כבר התרגלתי לחושך והפחד נמוג. כעת אני לא יכולה לישון עם אור- זה מעצבן אותי נורא. בהצלחה!
 

Alady insane

New member
אה...ודרך אגב...

גם אני לא הצלחתי להירדם כי תמיד חשתי שמישהו מביט בי. אני חושבת שאצל כולם זה ככה כי כבר מאז שהם ילדים והאגו שלהם לא מפותח הם מסוגלי לחוש ברוחות ונשמות. העניין הוא באמת להתעלם מהעובדה שיש רוחות. זה נשמע לא מוסרי ונכון, אבל אם זה מטריד אותך את מותר לך. ברגע שמתעלמים ממנו העולם הזה נסגר בפניך וזהו. לרוחות יש תמיד את הצורך לתקשר..אם את בוחרת לא- זכותך. את רק צריכה לדאוג אם מתחילים להתרחש בביתך כל מני תופעות בלתי מוסברות או סימנים של קללה או עין הרע..ואז יתכן שבאמת זו רוח שלילית\ שד. אבל לפי מה שאת מספרת- רוב הסיכויים שאת פשוט בוחרת להיות רגישה לעולם שמעבר.
 
תודה על כל העצות!

אני חושבת שאני באמת מנסה איך שהוא לחפש קשר עם העולם שמעבר כמו שרשמת שרוחות מחפשת אנשים שיחפשו אותם( את או מישהו אחר אני כבר לא זוכרת) אולי עמוק בתת מודה אני כן מחפשת כי לא פגשתי את סבא שלי הוא נפטר לפני שנולדתי והוא הנשמה היחידה שהייתי רוצה לתקשר איתה. בסינאס שבת דודה שלי עשתה לפני מספר שנים הוא אמר לה שהוא תמיד נמצא בסביבתנו ושומר עלינו יכולה להיות האפשרות שזה הוא(וזה באמת היה הוא שהיא העלתה בסינאס כי הוא אמר לה דבר שהיא בעצמה לא ידע ושהיא ביררה עם אמא שלה היא גילתה שזה נכון).
 
אפרופו תת מודע..

"אני נורא פוחדת מכל הקטע של רוחות והקירבה לעולם הבא,אני לא רוצה לנסות לתקשר כביכול עם הרוחות שסביבי כי אני יודעת שאני לא יוכל לישון בלילות מהפחד." דבר ראשון, בעברית צחה אומרים לא אוכל, ולא לא יוכל.
דבר שני, ברגע שאני אומרת לעצמך "אני יודעת שאני לא אוכל", לא משנה מה-לא תוכלי! זה נכנס לך לתת מודע והוא מבצע את מה שאת אומרת לו.. תחשבי על זה
 
גם אני הייתי ככה../images/Emo4.gif

עד שפתאום לאחרונה אחרי שהצטרפתי לפורום הזה אני מרגישה מוזר, כאילו מישו מגן עליי או משו כזה... לא יודעת אם זה קשור להצטרפות, אבל פעם פחדתי לישון לבד וכאלה דברים אבל עכשיו אני יכולה לישון בשקט... זה מוזר...
 

Flame

New member
מזריקה אהבה..(חחח..זה הורג אותי../images/Emo9.gif)

עכשיו את פשוט מודעת יותר לתחושות ולמה שסביבך
!
 
אני לא מבין למה את מפחדת

זה המדריך שלך... גם איתי נשאר המדריך בחדר עד שאני נרדם...אני לא מפחד ממנו ולפעמים מדבר איתו
 
מדריך?

זה לא שאני רואה מישהו אני פשוט מרגישה שיש מישהו או משהו פה איתי מה זאת אומרת מדריך....(אני חדשה בפורם)
 
לכול אחד יש את המדריך שלו

טוב כמעט ...[: המדריך הוא או היא זו ישות שנשלחה מהעולם הבא כדי להגין עלייך וללות אותך בחיים לא צריך לפחד מהם... כנראה זה קרוב משפחה שלך... תמצאי יותר תשובות באתר הזה WWW.ISRAGHOST.COM
 
לא תמצאי תשובות

טובות באתר הזה. האתר מנוהל ע"י שרלטן,והחומר היחיד שעוד איכשהו איכותי אצלו,מועתק. חביב הקסם
 
ילדה תקשיבי לי !

את לא חייבת אבל הדרך הכי טובה לפתור זה לעשות סיאנס יותר נכון לנסות לעזור או להקשיב לדמות הזאת. כמובן אם היא מדברת עלייך.
 
למעלה