פוחדת לספר לאמא...

קופיק

New member
פוחדת לספר לאמא...

שלום לכולם. אני לא יודעת איך להתחיל לספר לכם את הסיפור שלי, כי קצת קשה לי. בואו ואני אתחיל בזה שאני אספר על עצמי בכלליות: אני בת 18 וחצי, גרה במרכז הארץ,ומשרתת בצה"ל. לפני כשלוש וחצי שנים התאהבתי קשות בבחורה מהשכבה שלי. בהתחלה ניסיתי להדחיק את זה כמה שיותר, אך ללא הצלחה. כל יום ויום פינטזתי על אותה הבחורה, כתבתי שירים ונכנסתי לדכאונות עמוקים מאוד על כך שאני מי שאני. לא חשבתי שאני אתגבר עליה בחיים. שאני אוהב רק אותה כל הזמן. אבל כשסיימתי את התיכון התגייסתי לצבא, והכרתי המון חברות בטירונות ובקורס ומאוד נמשכתי אליהן. במיוחד לאחת המכי"ות. איכשהו הן השכיחו ממני את הבחורה שאהבתי כל כך (היא לא ידעה על מזה). בכל אופן, אני לא רוצה להאריך במילים, אלא לגשת ישר לבעיה. עברו על משפחתי המון קשיים וצער בחיים, ולכן הבטחתי לעצמי שלעולם לא אגרום צער נוסף לאימי, ולא אספר לה על כך. זהו סוד שאקח עימי לקבר. אבל מצד שני אני לא יכולה לחיות בשקר עם עצמי כל החיים. אני רוצה להכיר מישהי לקשר רציני, אבל זה לא ילך אם אמא שלי לא תדע מזה... אם היא רק הייתה יותר ליברלית... אימי חושבת שהומואים ולסביות הם סוטים והיא נגעלת מהם... כך שאותי היא בטח לא תקבל. אני אובדת עצות. אין לי מושג מה לעשות. אני בדכאון מוחלט. כבר שלוש וחצי שנים שאני עם הסוד הזה ואף חברה לא יודעת. מעולם גם לא היה לי קשר אינטימי עם בחורה, אלא רק עם גברים. ולא נמשכתי אליהם כלל. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי. כל תגובה תתקבל בברכה.

LeeCooper69

New member
מוכר לי מהמקרה שלי....

מי שהיה במפגשפורום האחרון יודע שהשארתי לאמא שלי מכתב. קצת רקע על אמא: באה מבית דתי-חרדי. כיום מסורתית. הומופובית ושונאת קידמה וסתם חסרת חוש לבוש..... בקיצור, שרימפיניון המנהל, אמממ... איזה מישהי, ידידה שלי ועוד אנשים שאני לא זוכר, ישבבנו במסעדה כשאמא שלי ראתה את המכתב. הם ראו איך נלחצתי דווקא בגלל שהיא שונאת הומואים. אני אייעץ לךכמו כמעט בכל מקרה: טפטפי לה את זה לאט... לא "אמא אני לסבית" במכה... אלא לאט לאט... פעם את זה ופעם את זה... ולתת רמזים קטנים. לתת לה להתרגל לרעיון. זה עלול לקחת הרבה זמן. אבל הנה, אמא שלי ההומופובית מקבלת אותי. ויש לי דגל גאווה על החלון... ועוד המון המון פריטי גאווה (עוד מלפני שסיפרתי לה, הדגל בכלל מהמצעד של 2001).. אגב, נראה לי, בעצם אני בטוח, שאמא שלך תקבל אותך כי את הבת שלה.
זה קצת "מקקל" על העובדה. תשקללי שנייה לעצמך: מה עדיף מבחינתה של אמא שלך
לא לדעת שאת לסבית, ואם חס וחלילה אחמנא ליצלן יקרה משהו לאחת מכן, השנייה תצטער (ואת עוד בצה"ל, אז בכלל... אם את בקרבי כמובן). או עדיף שאמא תדע, והקשר שלכן אפילו יתחזק אחרי הגילוי
הקשר שלי עם אמא שלי, היה טוב לפנ... אבל הוא התחזק יותר אח"כ. אני חושב שאת צריכה לספר ולא לשמור. בהצלחה
ב-
LeeCooper69 אגב, נתת מצב מאוד כללי. אם יש לך דברים לפרט יש לי ICQ ואי מייל

קופיק

New member
נשמע אחלה...

תודה רבה. אני באמת אשמח לדבר על כך עם מישהו. תן לי את האי סי שלך או את האימייל ונדבר שם.

LeeCooper69

New member
כתוב לך בפרטים...

170600744 [email protected] אם אתה רוצה יש לי גם מסנג´ר, מירק, אודיגו, וכל תוכנת מסרים אפשרים (ואני גם בפאל טוק)

livia

New member
מוכרר גם

אוףףף אני בתיכון בת 16 ואני מאוהבת ק-ש-ו-ת בחברה שלי שהיא בשיכבה מעלי ....... אני לא יודעת מה לעשות עם זה להדחיק לנסות להגיד לה איך שהוא......... אמממ כי היא דו ופעם בד--וק היה לה משהו כלפי ,והתנשקתי איתה מזמן אז אני מקווה שיקרה לי אותודבר שאני ישכח ממנה אחרי התיכון כי אני גם חושבת שבחיים שלי אני לא ישכח ממנה:(( אז קצת עודדת אותי אבל אני מקווה שאיך שהוא נהיה ביחד בעתידד אמן

LeeCooper69

New member
המממ.. לא להדחיק אחותי...

אם את רוצה אותה תתני לה לדעת על זה.. את לא חושבת שאולי במקרה היא גם יכולה לרצות אותך ובסוף תהיו ביחד ללהרבההההה הרבהההה זמן? ומקסימום לא (הייתי חייב לנפץ את האידיליה) יירד לך החשק ממנה כבר. אני מבטיח לך...

dannnnnna

New member
מה הלחץ לספר לאמא?

אני לא מבינה את זה? בתור אחת שההורים שלה גם מאד נגד (ודווקא הם יודעים עלי...) מה כלכך לחוץ לך לספר להם? לא מזמן ההורים שלי גילו והאווירה מאז לא טובה בכלל אם הייתי יכולה עכשיו לחזור אחורה הייתי מכחישה את הכל.. אם את יודעת שהתגובה של אמא שלך לא תיהיה טובה למה להכנס לזה בכלל? למרות שיש לי ידיד שהמשפחה שלו הייתה גם נגד וברגע שהוא יצא מהארון הם דווקא קיבלו אותו למרות זה... אבל תחשבי טוב אם את מוכנה למקרה הכי גרוע שיכול לצאת מזה כי אם לא את תפלי למקום שלא כלכך קל לצאת ממנו... דנה

LeeCooper69

New member
דווקא לא...

אצלי האוירה גם א משהו.. וכל בן (גם אם לא הומו) שמתקשר אליי לבית אמא שלי עושה פרצוף. לא משנה מה קרה, ומה יקרה, אני לא הייתי רוצה לחזור אחורה ולהכחיש. אולי כי אני אף פעם לא מתחרט על דדברים אבל גם כי אני מעדיף את המצב עכשיו מאשר על לפני- שהייתי צריך לשקר לפני כל מסיבה והייתי צריך להמציא סיפורים... אני אישית, אולי לא מרוצה מהמצב הנוכחי אבל אני בהחלט מעדיף אותו.

קופיק

New member
אני אכתוב

סבבה לי קופר. אני אכתוב לך לאי מייל, ואשמח לקבל עצות. וגם סתם לדבר יהיה נחמד. ביי בינתיים, קופיק.

למעלה