פוחדת להתגרש

rikimi

New member
פוחדת להתגרש

שלום אני חדשה בפורום. אני בת 32. אני נשואה 5 שנים +1. היו לי 3 רומנים ואף אחד מהם לא היה בשביל הסקס. אני מחפשת חום ואהבה. היום החלטתי להתגרש כי אני יודעת שמתישהו במשבר הבאה יהיה לי רומן רביעי. עוד פעם אקווה שהרומן הבאה יהיה התירוץ הסופי כדי לשים קץ לנישואיי. אני יודעת שזה לא הדרך אבל זה עבורי הדבר היחיד שממנו אשאב מספיק כוח כדי לעשות את הצד. בעלי בן אדם הגון. לא בגד בי. לא מרביץ, לא שותה, לא מסתמם. הוא אבא נהדר. אבל מבחינתי אני מרגישה שכל עוד אני איתו אני מפספסת משהו. לא עושים שום טיולים (אפילו לירח דבש), לא יוזמים כלום, לא דורף ומעודד אותי, ולא מפרגן. אף לאחרונה התחיל לבקר אותי- רק רואה את הדברים השליליים. אני הרגשתי שאם זה כך, אין טעם להשקיע יותר. יש לנו פערי מנטליות וחינוך עצומים (שאליהם הייתי מודעת לפני הנישואים אך חשבתי שעם האהבה נסתדר). מאז שמכירים, רוצה לעצב אותי, לשנות אותי. היום אני נעולה ורוצה להתגרש כי אני חושבת שלא משנה כמה אשתדל, עוד כמה חודשים הדברים יחזרו להיות באותו מצב (אמצא מאהב מס'4 וחלילה) ובסופו של דבר אסכל לאחור ואגיד "למה ביזבזתי את החיים שךי וכשיכולתי לעשות זאת קודם". אני היום צעירה, ויפה. יש לי את כל הנתונים כדי להתחיל את חיי מחדש. אבל פוחדת! אין לי את האומץ! אני מבולבלת. אולי אני מפונקת ומרימה ידיים מהר מדי. חבריי הקרובים אומרים שאני לא מאושרת בנישואים. מי אומר לי שאמצא טוב יותר?

מיקי 43

New member
היו לך 3 רומנים?

תנסי איזה מרוקאי אחד או איזה סודני אחד מה דעתך לנסות להית בת אדם?

הוא חושב שבגלל שכתבת שבעלך

"לא מרביץ לא מסתמם אבא נהדר"הוא הסיק מסקנה לא יכול להיות שהוא מרוקאי.

folkman1

New member
כן ,זה משתמע.....

כאילו שכל הפולניות סוגרות עיניים ,ואני אומר לפחות אחת שהכרתי יותר מ 20 שנה לא סגרה ...........

folkman1

New member
אין דבר ../images/Emo4.gifוזה לא סוף העולם

וברצינות ,ניהלת רומנים כנראה שהיית זקוקה לזה ,שאף אחד לא ישפוט אותך ,אילו חייך אך מעתה או שתספרי לאישך ותחליטו במשותף את המשך דרככם או יזמי גרושים ומי יתן ותגיעי אל המנוחה מבחינה ריגשית פולקי

הפחד המוכר

לרובנו לקח זמן להתבשל בתוך ההחלטה הענקית של לקום ולפרק... אף אחד לא יוכל לאמר לך שתמצאי (טוב יותר) רק את לעצמך! ולא בעזרת מאהבים(1234?!
) אפחד לא באמת יוציא אותך מהמקום שאת נמצאת בו לא פיזית ולא מנטלית, רק את את עצמך מזכיר לי את הדסקוס על שכשמישו עושה את "הצעד" כ ששני הצדדים בעצם מודעים לו אבל רק אחד מעז לגזור את מעגל החיים הזוגיים האיכסי למדיי...(בלשון המעטה) בן/ת הזוג מיד חושב/ת מי לקח/ה לי אותו/ה הרי אחרי מספר טיפולים טובים אצל מטפל טוב, כל אחד יידע לבסוף אם יעז להודות בכך "שזה היה שם" וכנראה הרבה זמן... כמו שאני רואה את חייך דרך מה שהבאת לנו לכאן?! קומי ועשי מעשה. ולא לפחד כלל!!! לדעתי הגעת למקום נכון פה בעצם מתחתנים(שוב) ועם הרבה אהבה ופרגון הסתכלי בשרשור למטה....

יערית

New member
שיטה "ניפלאה"

לדעתי אל תתגרשי בטרם ניסיתי כמה וכמה גברים בכדי להיות בטוחה שמחכה לך משהו טוב יותר . 3 רומנים לא מספיקים מתוקה,נסי עוד ועוד ועוד וכשתמצאי אז תעזבי את בעלך ושוב חוזר חלילה,כי תמיד תמיד תרגישי שמחכה לך משהו טוב יותר. נ.ב לנהל 3 רומנים מתחת לאף של בעלך זה לא אומץ?(מעבר לזה שזה פחדנות לשמא).

folkman1

New member
בשיטה "נפלאה " זו הצעתי

לך ,איזה רומן קצר בחדרי יערית ובטוחני תרצי לחזור לסטטוס נשואה..............

יערית

New member
נו????

מה רצית לומר בדיברי החכמה שלך?כי שמעתי שמץ של זלזול בשמץ של הציניות שלי.

folkman1

New member
זהו שאם אפרשן ,כל הטעם יפגם

מעריך את יכולתך האנטלקטואלית ,לפרשן נכון ןעצם התיחסותך מראה שאת בכוון מחבק פולקי

יערית

New member
הרבה פעמים

מתוך פחד עושים מעשים שהם כיביכול נחשבים "אמיציים", אך המקור להם הוא פחדנות ועוד הרבה סיבות אחרות.

אז

ראשית היית צריכה לפנות לפורום: זוגיות במשבר או בגידות ואהבות אסורות..שם הבגידה לגיטימית..(בעצם גם כאן מנסיון של שירשור בעבר). בואי נתייחס לעובדה שאת מבינה שיש חוסר התאמה בסיסית ביניך לבעלך. את גם לא מקבלת בבית את האהבה שאת רוצה. אז את בוגדת. לפחות את מבינה שלא טוב לך עם זה..וזה כבר נקודה אחת לטובתך. אם את מרגישה חנוקה עם החייים שלך אם את מרגישה שאין עתיד וזה לא הגבר שאת רוצה להזדקן איתו.. אם מיצית את כל הכיוונים ,,כולל טיפול זוגי..כדי לשקם את הנשואים או את מה שחסר לך בחיי הזוגיות... ואין מנוס..תתגרשי. קחי החלטה. אל תשקרי. לא לך ולא לו. קחי עצמך בידיים..ובמקום לחשוב שאולי עוד רומן יגיע..קחי את החיים שלך בידיים שלך. לא שמחכה לך משהו מיוחד בחוץ להיות גרושה ולטפל בילד זה לא קל. גם התהליך עצמו קשה ובטח לא נעים וייתכן ירידה ברמת החיים. אך חופש לבחור ולעשות כרצונך יהיה לך. וחופש זה דבר מאוד יקר. אז במקום לבגוד..תוכלי להשתרלל בחופשיות ובלי הגדרות וסטיגמות.. לפחות תהייה כינה עם עצמך. שיהיה בהצלחה.

magic40

New member
למען ההגינות היתי מתגרשת

כי לא מגיע לו ולילד שלכם לגדול בתוך משפחה כזו "מאושרת" אגב הנתונים לפתוח דף חדש זה לפני הכל לדעת מה את רוצה מעצמך ולאוו דווקא נתונים חיצוניים -צעירה ויפה
עדיף פרידה לתקופת ניסיון

כל עוד תחשבי שהדשא של השכן

ירוק יותר..... גם אם תתגרשי ותיכנסי לקשר אחר... כל חייך תמשיכי לחפש... מציעה לך קודם כל לחפש את עצמך.... לבעלך לא מגיע אשה כמוך..... לאומת זאת, למאהבים שהיו לך כנראה כן מגיע, אם נכנסו לקשר עם אשה נשואה.

childman1

New member
מסכים עם כל מילה

הבעיה היא בעיקר שלך עם עצמך ולא של בעלך אני חושב שעדיף לך להתגרש מאשר לחיות חיים כאלו. בכל מקרה מאחל לך הצלחה בכל דרך שתבחרי בה, אבל תפסיקי עם הרומנים האלו זה כמו לתת אקמול לגוסס, או שתתגרשי או שתטפלי בבעיות הזוגיות שלכם.

איזה הספק ....יפה לך!

מפחדת להתגרש? יותר מפחיד זה להיות במקום שלא טוב לך בו.... ויכול להיות שבעלך באמת גבר חביב והגון וטוב...אבל כניראה שהוא לא טוב לך. לא כל הנשים התגרשו כי הבעל היה אלים או חובב אלכוהול או סמים....יש נשים שהתגרשו כי פשוט הרגישו שמפספסות משהו בחיים, שרוצות או חושבות שמגיע להן משהו אחר ,מרגישות משועממות עד מוות ,מרגישות תקועות מרגישות שלא טוב להן ...את יודעת, יש מיליון סיבות. ויכול להיות שהסביבה לא תבין למה את רוצה להיתגרש...כי מבחינתה הכל ניראה אידיאלי אצלכם בבית ויכול להיות שירימו גבה....אבל רק את חיה את החיים שלך..ורק את יודעת מה טוב לך ... בנוגע לרומנים...אם תמשיכי באותה הדרך ..אז בסוף הרי זה ייתגלה....או שלשם את מכוונת? רק לידיעה! אם ייתפוס אותך בוגדת תפסידי המון. מאחלת לו שימצא לו אישה הגונה.

למעלה