פוזה

21Revol

New member
פוזה

אוקיי. נפלתי בין הכיסאות עם כל השרשורים בויכוח על גרין די. רציתי רק להגיד שהפוזה היא חלק חשוב ובלתי נפרד מאישיות של כוכב פופ ואין לי בעיה עם זה. הפוזה היא באמת חשובה אבל כשיש רק פוזה ולא כישרון זה פתטי. ושאף אחד לא יגיד לי עכשיו שהוא אוהב את גרין די כי הם מוזיקאים טובים כי הם פשוט עלובים. זהו. אני מקווה שלא פגעתי או הרגזתי אף אחד. (עוד משהו: אני מבין שהשרשורים נועדו למנוע בלגן ואני אמנע בעתיד מלפרסם תגובות בלוח הראשי במקום תחת הנושא. עמכם הסליחה)

s a r a h13

New member
../images/Emo45.gif

להקה, ובמיוחד הסולן צריכים להיות כריזמטים וצריכים לדעת להתלהב, ניקח לדוגמא את רוברט פלאנט, בהופעות שהיו הוא קיפץ, שר והשתולל על הבמה כמו מסומם. היתה לו פוזה, אבל מעבר לה הוא היה מוזיקאי מעולה והקול שלו זה פשוט גן-עדן, הפוזה צריכה להיות, אבל במקום הראשון כמובן העבודה והיכולת המוזיקלית של כל אחד מחבריי הלהקה. גרין דיי היא ללא ספק אחת הלהקות היותר עלובות מהבחינה הזאת, הם חמודים ופוטוגנים ובלה בלה, אבל השירים שלהם נשמעים כמו הפלצה מוזרה שמתיימרת להיות שיר רוק מודרני.

21Revol

New member
בדיוק. רוברט פלנט זאת אחלה דוגמה

עוד אמנים שהפוזה שלהם מגניבה והמוזיקה אדירה הם דיוויד בואי, AC DC, רוקסי מיוזיק, נירוונה, הליברטינס, הסקטרוקס וכו וכו

Sum41xGiRL

New member
אני חושב שהדוגמא הכי טובה היא:

איגי פופ. הבחור היה נותן את ההופעה שבחיים רוברט פלאנט לא היה מגיע. הבחור הלך על הקהל. פשוט אגדה. ואיזה קול..

psychoit

New member
אני לא חושבת שפוזה זאת המילה הנכונה

בוא\י נקרא לזה "תדמית". נכטו,תדמית היא באמת חשובה לכל אמן,לא משנה איזה סגנון הוא. אבל אני גם חושבת שכל אמן צריך לדעת להשתמש בתדמית שלו בצורה הנכונה ולא לנפנף בה יותר מידי או שלא תשתלט עליו. קחו לדוגמא את אבריל לאבין שיותר מידי החצינה את התדמית של "הרוקרית המגניבה שלא שמה על אף אחד" ונפנפה בזה יותר מידי.

EnchantedS

New member
היא לא אמרה שהיא רוקרית, היא אמרה

שהיא עושה לעצמה תדמית של רוקרית... בגלל זה מי שלא מבין, זה מה שהוא חושב...

EnchantedS

New member
המממממ.

לא נמאס לך להסביר בכל מקום מה הסיבה שבגללה אתה שונא את גרין דיי?...
וואלה, הבנו. מי שגרין דיי נשמעים לו טוב- שישמע אותם, מי שלא- לא. אתה לא צריך לנסות לשכנע אנשים... והפוזה אולי משנה רק בהתחלה, שאתה לא מכיר את הלהקה. אחרי זה אם המוזיקה נשמעת טוב, אתה ממשיך לשמוע, ואם לא- אז לא.

Nitzan161

New member
אתה לא יכול להגיד שהם "עלובים" מפני

שכל אחד והדעה שלו וזה ממש לא מעניין את האחרים בכך שאתה חושב ככה על להקה כ"כ טובה אבל עזוב.. כל אחד ומה שהוא אוהב..

21Revol

New member
ואני מכבד את זה

תקשיב. אם אתה אוהב אותם סבבה שיהיה.

ketas

New member
פרדי מרקורי ../images/Emo99.gif ../images/Emo205.gif

מה זה פרדי מרקורי בלי כל המכנסי עור הצמודים וכל השיער הארוך והמוזר? זה סוג של פוזה. אבל זה מה שעושה אותו לאחד הסולנים הגדולים בהסטוריה הרוק.

fire witch

New member
אולי תסבירי לי משהו ...

על מה לעזאזל מדברים בפורום אלן ריקמן ? כאילו שחקן טוב והכל , אבל פורום שלם ?

ketas

New member
חחחח../images/Emo205.gif

תאמת אני מסכימה איתך. גמאני תמיד חשבתי מה יש לדבר בפורום קווין, או פורום אלן ריקמן...אבל מסתבר שיש... זה בעיקר פורום הזוי, שלא תמיד קשור לאלן ריקמן. או סתם אנשים שמזילים עליו ריר

למעלה