גם אותך אנחנו אוהבים מוסטאפה
B Blade Of Fire New member 20/5/05 #6 תפוזאוויל שלח מוקדם... שם? גיל? מקום יישבוך? להקות אהובות? והאם גם את סוגדת לפינלנד?
T TheRedHeaded New member 20/5/05 #9 אני, הדר בת 13 מראשון. אני אוהבת מוזיקת פאוור בכלל ולא להקות ספציפיות. וחוץ מזה אני קשוחה!
M McBlack New member 20/5/05 #24 ../images/Emo24.gif../images/Emo152.gif קוראים לי מאיה...ושטויות כאלה...מקווה שתהני פה. ורגע גמני רוצה להיות הומו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חיחיחי
../images/Emo24.gif../images/Emo152.gif קוראים לי מאיה...ושטויות כאלה...מקווה שתהני פה. ורגע גמני רוצה להיות הומו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חיחיחי
פ פונצית גירל האמיתית New member 20/5/05 #26 שלום לך. ../images/Emo13.gif ברוכה הבאה! אני נועה וחברות שלי אומרות שאני וואנבי הומו.
H holy thunderforce New member 20/5/05 #28 היי וולקאם מיי דרלינג!../images/Emo140.gif שמתי לב שיש פה שיחות מאוד אינטילנטיות על הומואים... בקיצור שמי חני וגם אני די חדשה פה... אז בהצלחה!
היי וולקאם מיי דרלינג!../images/Emo140.gif שמתי לב שיש פה שיחות מאוד אינטילנטיות על הומואים... בקיצור שמי חני וגם אני די חדשה פה... אז בהצלחה!
T TarwenR New member 20/5/05 #29 וולקאם ../images/Emo24.gif אממ גם לך יש אובססיה קטנה (או ענקית) לפינלנד?
M Musta Susi New member 20/5/05 #30 ../images/Emo9.gif../images/Emo70.gifÝå ברוכה הבאה קשּׁוּחה (כן כן, עם דגש על האות ש') FINLAND RúLêZ!!! אהה, ואני אופיר
../images/Emo9.gif../images/Emo70.gifÝå ברוכה הבאה קשּׁוּחה (כן כן, עם דגש על האות ש') FINLAND RúLêZ!!! אהה, ואני אופיר