פודל טוי- גור

פודל טוי- גור

שלום רב,
עוד חודש אני צריכה לקבל את פודל הטוי שרכשתי. הוא יהיה בן כחודש וחצי. שאלותיי הן כאלה:
1.איזה חיסונים הוא צריך לעבור מלבד, המשושה והתילוע בשנה הראשונה?
2. איזה מזון, הכי מומלץ לתת לו ? שהרי, הוא יונק עדיין.. וכמה פעמים ביום?
3. באם מומלץ לתת לו, גם אוכל ביתי?

בתודה מראש,
אור~לי

מזל טוב

הייתכן שהמגדל לא עבר איתך על כל הפרטים האלו?
בנוסף, מומלץ מאוד לחכות עוד שבוע, לגיל 7 שבועות, לפני הפרדת הגור מהאם והשגר.
&nbsp
חיסונים:
משושה: 2/3 פעמים בהתאם לסוג החיסון
תילוע: סדר של 3 טיפולים. לאחר מכן יש הנותנים טיפול כל חצי שנה ויש שנותנים לפי הצורך
כלבת (כול החדרת שבב)
תולעת הפארק פעם בחודשיים-שלושה, לפי עיצת הוטרינר
&nbsp
אוכל -
מגיל 4 שבועות המגדל אמור לספק לגורים מזון גורים בנוסף להנקה, ובגיל 6 שבועות הגור כבר יכול לאכול מזון גורים איכותי, אין צורך בהנקה.
אישית אני אוהבת את GO ונוטריסורס שנותנים תוצאות מצויינות בגורים, לפחות אצלי.
&nbsp
3. תתחילו עם מזון לכלבים בלבד. בבגרות, אם תרצו, תוכלו להוסיף לו מזון ביתי, אבל לא לפני שהוא התרגל לאכול אך ורק את המזון שלו.

marx04

New member

תודה רבה :)

אכן, כן. לא ממש קיבלתי, את כל האינפורמציה במלואה.
ומדוע, מומלץ לחכות עוד שבוע?

בתודה מראש,
אורלי

עד גיל שמונה שבועות הגור עובר תהליך מאוד חשוב בתוך הלהקה

הוא לומד כללי התנהגות עם כלבים אחרים דרך המשחק עם האחים והאמא. אם מפרידים את הגור מוקדם מידי מהלהקה, הוא לא יעבור את תהליך החברות בין הגורים, וזה עלול לגרור קשיים מאוד גדולים בעתיד ביחסים שלו עם כלבים אחרים - הוא פשוט לא יבין את השפה שלהם. זה גם עלול לגרום לבעיות התנהגותיות אחרות בבית כמו רגשי נטישה, פחדנות ובעיות התנהגותיות אחרות. אם את רוצה כלב בריא בנפשו אז השבוע הזה ואפילו עוד שבוע, חשובים מאוד לגור. אני הייתי משאירה אותו עם האמא והאחים עד גיל 8 שבועות לפחות.

KallaGLP

New member
רוצה רק להוסיף שתמוה בעיניי

שבית גידול רציני של כלבים גזעיים אינו מספק לך את המידע ו/או אינו מודע למועד המתאים להפרדת הגור ממשפחתו. האם זה בית גידול מוכר ומקצועי? אני במקומך הייתי מבהירה איתם את כל העניינים האלה.

לא רכשתי את הפודל מבית גידול !!!

אלא מיידיים פרטיות, בעקבות זיווג, של זכר ונקבה.
אמרו לי, שלאחר חודש וחצי, לבוא לקחת את הגור.
ותודה לכולם, על הייחס החם

KallaGLP

New member
שיהיה בהצלחה.

מומלץ בעתיד לרכוש אך ורק מבית גידול מוכר. אחרת התוצאה היא עידוד הרבעה לא מקצועית של כלבים לא מתועדים המוצגים כגזעיים, והשלכות רבות הנובעות מכך, החל מבעיות רפואיות וכלה תרומה להתרבות לא מבוקרת של כלבים שאין עבורם מספיק בתים ושבסוף עלולים למצוא את עצמם ברחוב או בעמותה.

למעלה