פודינג ריבת חלב

פודינג ריבת חלב

נשראו לי 2 חב' של פודינג ריבת חלב מחנוכה... אני רוצה להכין איזו עוגה טעימה, יש המלצה? תודה.

pirge

New member
עוגת גבינה ריבת חלב נפלאה../images/Emo91.gif

עוגת גבינה ריבת חלב נפלאה מקור:פירגה. בקערה: מרגרינה מזולה רכה 2\1 כוס סוכר ביצה שלמה שקית סוכר וניל קמח תופח קטן שלם (להוריד כ-3 כפות הצידה. להשתמש רק עם צריך...) 4\1 כפית קינמון לטעם.לא חובה. ללוש לבצק רך ונעים. לחלק ל-2 . חלק אחד לשמור במקרר לפירורים. לשטח חצי בתבנית ולאפות 10 דקות. בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות. למלא במילוי גבינה: בקערה: 4 חבילות גבינה 9 אחוז מיכל שמנת חמוצה אינסטנט פודינג ריבת חלב שלם (האבקה) ------אפשר טעם אחר.... 4\3 כוס סוכר ביצה שלמה צימוקים אם אוהבים... לערבב בכף ולאחד. לשטח את הגבינה על הבצק החצי אפוי. ולגרר במגררת ג ס ה את החצי השני של הבצק למעלה. לאפות בחום 175 מעלות להזהבה חומית. כ-30 דקות בערך. לא להשחים יותר מדי. שיישאר זהוב חום. תבנית משומנת 27 על 33. ---------------------------------------------------------------------- לצנן ולהתענג. אי אפשר להפסיק לאכול.... מריבת חלב אפשר להכין גלידה: להקציף חבילה ריבת חלב עם 2 שמנת מתוקה (אפשר 3) ולצקת לתבנית ארוכה. להקפיא . לחתוך לפרוסות. יאמי. אפשר להכין עוגת סברינה או רולדה ולמלא-ולצפות בקרם ריבת חלב: קרם: מיכל שמנת מתוקה אחת קופסה ריבת חלב כוס חלב להקציף לקרם. תהנו.

מממ...נשמע טעים

כמה מרגרינה בדיוק לשים? ואם אין אפשר חמאה במקום? ותודה רבה, המתכונים שלך נפלאים, ניסיתי כבר הרבה...

pirge

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo9.gifבייבי. 200 גרם מרגרינה\חמא

באמת שלא אפיתי אותה עם חמאה. לא מתה על הטעם של החמאה. העוגה נפלאה. מאד מאד ממליצה. איזה פירגון . נעים לי . מחמם את ה
ושבת שלום.

למעלה