פוג'יצו סימנס עזרה

ditah

New member
פוג'יצו סימנס עזרה

שלום לכולם. אחרי התלבטויות רבות לרכישת נייד ניסו לשכנע אותי בחנות לקחת את פוג'יצו סימנס אמילו פרו סדרת V דגם V2020. החיפוש שלי בספסיפיקציות של אתר פוג'יצו לא העלו ספקס לדגם זה, אלא רק ל 2010 ול 2030. הדבר שהכי הייתי רוצה לדעת בשביל להרגיש בטוחה עם הקניה הוא מידע לגבי ה RPM של הדיסק הקשיח. אם זה 4200 אני לא קונה. אם זה 5400, אז בעוד יומיים המחשב יהיה אצלי בבית. אני מצרפת את הקישור של אתר פוג'יצו. מישהו רוצה לקחת את האתגר ולגלות איפה המידע? תודה http://www.fujitsu-siemens.com/products/mobile/notebooks/amilo_prov_edition.html

הכי טוב יהיה לשאול אותם

חיפוש מצא שיש מספר גרסאות של המחשב ובחלקן הוא מגיע עם 4200 ובחלק עם 5400.

ditah

New member
בעיה גדולה העניין

קודם כל עוד לא קניתי את המחשב. יש הגיון אכן בלהשקיע עוד כסף ולקנות מחשב יותר מתקדם. בגלל הבלבול הזה בין הדגמים, ובאמת תודה על ההשקעה בחיפוש, אני פשוט יודעת שאהיה מסופקת עם הדגם של 2020 ברגע שהוא עונה גם על הצורך הזה, ואם כן, אוכל לחסוך השקעה נוספת מיותרת לצרכי שלי. האמת היא, שהייתי בחנות ירדן PC בערב החג. המוכר שם ממש התעצבן עלי שאני מתעניינת בפרטים כאלה. כששאלתי למספר הוא אמר שאצלם יש את כל המידע שהחברה נותנת וזהו. הוא לא הסכים איתי שיש דבר כזה ספקס. הוא לא חשב שצריך לבדוק. אם הייתי שואלת אותו לגבי ה RPM הוא בטח היה אומר 5400 רק כדי לצאת ידי חובה. אז אני מקווה שבמעבדות של פוגיצו בארץ יוכלו להגיד לי איזה דגם מופץ כאן. דרך אגב, לכל מי שיצאו נגד HP, אמרו לי בחנות שמתחילת החודש יש להם מעבדת שירות חדשה שהיא נהדרת ויותר אין איתם בעיות. אולי הגיע הקץ לייסורים?!

Jan22

New member
תראי בנוגע לHP ...

בדרך כלל מישהו שנכווה מהם מפיץ את הרעיון שהם גרועים ,ואז מצטרפים עוד אנשים ,כמו כן השירות שלהם בארץ השתנה לאחרונה והשתבח מאוד . שאני יבין הבעיה שלך בדגם הפוג'יטסו זה עם הRPM ?

ditah

New member
נראה לי שכן

אני אשמח אם יש מה לתקן אותי בעניין, ואם אני לא אמורה להיות מרוצה. אבל מספיק לי הארד דיסק של 40, כן. אני מרוצה מזיכרון 512. מרוצה מהמעבד. רציתי צורב DVD. לא חשבתי שיש בעיה עם הנתונים של הגרפיקה לצרכים שלי. אני מתארת לעצמי שבכסף הזה אפשר להגיע ליותר טוב? בדיוק קראתי שמיקי כתבה למישהו אחר שהדגם של האמילו M7440 הוא מתקדם יותר מה V2020. אבל ראיתי אותו ולי הפריע מאוד המסך המבריק. הייתי לוקחת למשל את ה IBM R50E אם היה לו RPM של 5400, אבל הוא מגיע רק עם 4200. וה R52 כבר מחוץ לטווח המחירים שלי. חשבתי והתלבטתי גם לגבי DELL INSPIRON 6000 שנראה לי שעונה על כל הצרכים שלי. נראה.. תודה על ההתעניינות. יש הערות אחרות לגבי המפרט?

Mיקי_

New member
"המסך המבריק" הוא מסך קריסטלי

והוא עיקר הסיבה למה הM7440G מתקדם יותר, מסך קריסטלי בניגוד לLCD רגיל הוא מסך שחור, שאפשר לראות איתו גם כנגד אור שמש ישיר, בעיה מרכזית במחשבים ניידים, היא שיש זוויות שאי אפשר לראות בהן כמעט דבר, המסך הקריסטלי פותר את זה ומוסיף חדות לתמונה. אני יכולה לומר לך אישית שגם אני אישית התלבטתי בין הדגמים האלו בדיוק (הV2040 חורג לי מהתקציב, כיוון שאני מוסיפה גם אחריות 3 שנים), וגם לי "אפקט" המראה קצת חורה, אבל אין מה להשוות את חדות התמונה, ואת ההגבה לאור בן LCD לLCD קריסטל שהוא טכנולוגיה מתקדמת יותר. לעניין המוכר בירדן, היית שם ביום שאני הייתי שם ואולי גם נפגשנו
זו הייתה הפעם השלישית שלי שם (לצערי לא האחרונה) ועד אותו יום היו אלי סופר אדיבים ומקסימים, באותו יום היו חסרי עובדים בחנות ובראשם אלונה, מי שכנראה דיבר איתך הוא מיקי שהיה עצבני מאד באותו יום, אני יכולה לומר שיצאתי מאותו יום ובמיוחד מהתנהגותו של מיקי בהרגשה רעה מאד, לא אוהבת ש"כועסים" עלי כי אני רוצה מידע לגיטימי, ולא אוהבת ש"כועסים" עלי כי אני לקוחה קפדנית. ועם זאת ירדן פי סי היא חנות טובה עם שירות קשוב ואדיב בדרך כלל, ואני שמחה שאני רוכשת שם. לא מצאת את המידע שחיפשת המניואל ששלחתי מפוג'יטסו? ממליצה לך בחום עם הM7440G את תגלי שהמסך הקריסטלי הוא בהחלט ייתרון.

ditah

New member
החלטתי על הM7440

טוב. עברתי תהליך ביומיים האחרונים. יצרתי קשר עם היבואנים של פוגיצו, הוא אישר של V2020 יש רק RPM של 4200. כבר כמעט נסעתי לרשל"צ לראות את ה DELL INSPIRON 6000, ואז חשבתי אולי בכל זאת לעלות ל V2040, אפילו שזה יותר יקר. ואז היום בערב ראיתי אצל מכר את הM7440 החדש שקנה בשבוע שעבר. והמסך היה מדהים והחדות היתה נהדרת. בכלל לא כמו חוויית החנות הקשה שהיתה לי. הבנתי שהבעיה היא רק כשהרקע הוא שחור, ומתי זה כבר יקרה לי בעתיד? כן צריך לציין שבתור מחשב בן שבוע כבר עלו בעיות בצורב ה DVD שלו, אבל זה לא אומר... אז נראה לי שאני קונה אותו. תודה על כל ההתייחסויות וההמלצות

Jan22

New member
תעלי את המפרט ...

אם הוא כמו שציינת אז אין יותר מדי מה לשפר ..

Mיקי_

New member
בבקשה הנה המניואל

קצת קשה למצוא אותו אני יודעת גם לי בזמנו לקח זמן, פשוט כי ספינות הדגל עכשיו של פוג'יסטו בסדרת הV הם ה2040 / 2045 וה2010 שם כי הוא זכה בפרס. בכל אופן, עדיף להשעיה עוד 500 ש"ח ולקנות את הV2040 שהוא יותר חדש ויותר מתקדם.

למעלה