פוגי'טסו - תמיכה

madbik

New member
פוגי'טסו - תמיכה

בוקר טוב, יש לי תקלה במחשב ואני נאלץ לקחת אותו לתיקון, יש הבדל בין המעבדה שנמצאת בפ"ת לזו בת"א? או ששתיהן טובות ולבחור את הקרובה לביתי? יום טוב

Med Game

New member
יניר מערכות היבואנים יושבים במגשימים

וטוב לשמוע שיש להם עוד לקוח מרוצה שעושה הלוך חזור לתיקונים לפחות הם מהירים בשירות ואפילו משדרגים לך חינם לא כמו באייבורי

madbik

New member
האתר הרשמי

באתר הרשמי של פוג'יטסו כתובים שני מרכזי תמיכה ובגלל זה שאלתי אודותם. לידע כללי, אני מאוד מרוצה מהמחשב והתקלה קשורה לדיסק און קי שהשתלט על מערכת ההפעלה ופגם בה כך שאין לי אפשרות לבצע שום דבר ולכן אני מעוניין למסור אותו לתיקון, כך שאין צורך להשמיץ.

Med Game

New member
כל מה שלקחתי מפוגיסטו הלך מהר מאוד

זה הניסיון שלי צורב - אחרי חודש החלופי היה מיד לא תקין [ מגירה ששורטת כל דיסק שנכנס אליה ] נמאס לי אז הוא עבר במתנה לחברה דיסק קשיח - אחרי חודשיים, החלופי היה דיסק משוחזר !!! ולא חדש !!! אומנם שידרגו לי אותו לנפח גדול יותר [ 40 במקום 30 ] אבל השימוש בו היה : גיבוי פעם אחת של חומר ומאז לא עבדתי איתו

kobi 23

New member
אממם

אני מקווה שזו רק בעיה אצלך משום שבניסון שלי עם המחשבים שלהם הם דווקא לא רעים בכלל

bar666xp

New member
מעניין 90% מההודעות/תגובות שלי בפורום...

ראה חתימה למטה... הוחלף HDD פעמיים {די בצפיפות} שהיה של טושיבה אגבבתקופת האחריות... עד שהוחלף באחד של FUJITSU עובד עד היום כמו סוס עבודה. אגב אם אני זוכר נכון ברוב אם לא בכל ניידי לנובו הHDD הוא של FUJITSU. הם בין היצרנים המוצלחים ביותר של HDD לניידים. לגבי כוננים אופטיים בניידים NEC הם שם דבר וLG ידועים כמעולים בתחום הכוננים האופטיים. יש יצרנים שמוצלחים יותר במוצרים שונים ככה זה.

למעלה