פוג'יטסו סימנס (מפגש עם המעבדה)

point2i

New member
אתם עדיין לא קולטים

גם בסדרה הזו של ה T42 ישנם מס' דגמים ! לא לכולם , ויותר נכון לציין שלרובם אין מיק. מובנה . נכון שישנם סדרות מסויימות שמיובאות לארץ עם האופציה הזו ........ ואם אתם מתעקשים אז בבקשה דוגמא ל T42 שאין לו את זה - באתר של IBM מצורף צילום מסך לנוחיותך המציין במפורש שלדגם הזה יש כניסה למיק חיצוני

Mיקי_

New member
חבוב אני איתך אבל זה לא קשור

חיבור למיקרופון חיצוני יש גם במחשבים עם מיקרופון פנימי, אתה צריך להסתכל בסקשן של האודיו.

point2i

New member
מותק גם אני איתך ../images/Emo140.gif

ובכל זאת - טוען שלא מופיע . ב SECTION של ה AUDIO מה שמופיע זה > INTEGRATED SPEAKERS וזו בטח לא הכוונה למיקרופון מובנה . אז בואי נגמור עם זה , כי לא נראה לי שיהיה לוויכוח הזה סוף . או שאולי את בכל זאת תתעקשי להעמיד אותי על טעותי , אבל אנא ממך , צרפי קישור . צילום מסך משהו חד משמעי !

point2i

New member
ועוד צילום

שמראה במפורש שבכל מרכיבי התקשורת לא קיים מיק . BUILT IN ושלא תביני אותי לא נכון - אין לי ספק שהדגם שלך הגיע עם מיקרופון !

Mיקי_

New member
זה לא הדגם שלי זה של בן זוגי

אני עצמי בדרך לקניית פוג'יטסו... נתתי לך קישורים ישירים לאודיו, לי זה גם נתפח כמו שצריך, אין לי קישורים יותר טובים לתת לך, אבל באמת תאמין לי ותאמין לחומוס חם יש להם מיק מובנה. זה שאנשים לא יודעים מה זה פידבק ומה לעשות איתו זה לא אומר שזה פאק של היצרן... אתה כתבת בדיוק מה צריך לעשות, וזו השיטה הנכונה. רק צריך לדעת שמדובר בפידבק, או מקסימום לשחק קצת עם הגדרות האודיו ולגלות שזה העניין. חבל לך להוציא עצבים ככה...

point2i

New member
את יודעת מה Mיקי_

אולי באמת נסחפתי לוויכוח מילולי מיותר עם הבחור ......... אנל'א מוציא את העצבים כאן על אף אחד , פשוט היה חשוב לי , לתקן את את הנתונים המטעים שהועלו כאן - לטובת הגולשים בפורום , ואולי קצת לטובת האגו
שיהיה לך אחלה יום

Mיקי_

New member
אגו הולך טוב עם סאונדמנים ../images/Emo8.gif

הבן זוג שלי כשהוא מתווכח שתי טיפות מים אתה
אני מאמינה שבאמת עזרת לגולשים בהסבר שלך, המידע הזה חיוני לא רק למשתמשי פוג'יטסו אלא לכל משתמשי מחשב, לא משנה אם נייד או לא.. אני מבינה את חשיבות התיקון עשית זאת בצדק גם לטעמי. ואת שאר הויכוח באמת חבל להמשיך, גם לך יום נהדר... (כמובן שמה שאמרתי על סאונדמנים זה בצחוק, יש לי אחד כזה בבית שאני מאד מאד אוהבת)

point2i

New member
שנתחיל וויכוח חדש ../images/Emo46.gif

על סאונדמנים והאגו שלהם
)))))

ScrollLock

New member
עכשיו שכולם רגועים, אפשר לחזור לבעי

...לבעיה המקורית? איך זה שרק בדגם הספציפי הזה של פוג'יטסו-סימנס נתקלנו בבעיה הזו ובשום דגם אחר של יצרנים אחרים לא נתקלנו? ולמה זה קורה רק (!) כשיד שמאל מונחת בתנוחת הקלדה או כשמופעל לחץ על הלפטופ?

Ice Age

New member
עוד מעט

Mיקי תקנה פוג'יטסו וכולנו נדע אם זו מחלה או שרק אצלך זה קרה.

ScrollLock

New member
לדעת המעבדה

זו "מחלה"... אחד הדברים שהרשימו אותי, זה שהם לא התעצלו - הוציאו 5 לפטופים חדשים לגמרי מהאריזה ובדקו גם אותם. למה רק 5? זה כל מה שהיה להם במלאי באותו רגע...

ש.פ.ד

New member
הערות:

יש לי הרגשה שאתה רגיל למחשבים מסדרת ה- T או ה- X של IBM. סדרות ה- R וה- A הן הרבה פחות איכותיות ומורגש בבירור שנחסכו כספים בייצור... ההבדלים באים לידי ביטוי מפורש באיכות החומרים (פלסטיק זול ביחס לטיטניום מושחם) ובאיכות הגימור. כנ"ל אצל כל חברה אחרת: סדרת ה- DV של HP לא עומדת בסטנדרטים של סדרת ה- NX. סדרת ה- Latitude של Dell הנה איכותית משמעותית מסדרת ה- Inspiron וגם אצל פוג'יטסו המצב דומה: מחשבי ה- Amilo מתוכננים כדגמים זולים המיועדים לתת יחס תמורה נאה של ביצועים למחיר, על חשבון איכות היצור והמשקל. למרבה הצער, בארץ נפוצים בעיקר מחשבים מהסדרות הזולות - וחבל. לטעמי, המסקנה מספר 2 שלכם אינה מבוססת דיה. לא שיש לי טענות כלשהן כלפי IBM ( אלו בכ"ז הניידים הטובים בעולם), אבל אם תרכשו מחשבים מסדרת ה- R, עדיין תמצאות את עצמכם מאוכזבים מאיכות הייצור.

IsraDevil

New member
את האמת

אני מאוד מרוצה מהפוגיסטסו סימנס שלי לא עשה לי ולו בעיה אחת זריז בהחלט(טוב אולי זה יותר קשור לניהול של מערכת ההפעלה שלי) איכות מסך נהדרת והעיקר ממש עונה לי על כל הצרכים שלי בתור סטודנט +++ . גם לא יקר ואני בהחלט מרגיש שתמורת הכסף שלי קיבלתי תמורה הוגנת.

למעלה