פוביוס טוטאלוס

E K O

New member
פוביוס טוטאלוס

אין ממש קשר בין הכותרת לבין המציאות.... בכל מקרה, סתם רעיון נחמד שהיה לי ליצור שרשור בעקבותיו היה פחדים, כולם מפחדים ממשהו, מהחושך [
], מנחשים, עכבישים, ליצנים, רוני ושאר דברים שיכולים לגרום לסלידה מסויימת או חוסר התמודדות.... אז ממה אתם מפחדים? וממה זה נגרם? [וכן, אני יודע שזה לא הנושא הכי מעניין לפתוח שרשור בגללו =]]

רוני???

כן יש לי פחד מרוני(רוסטיק חחח) סתם..... יש לי פחדים מחושך,גבהים,עכבשים וכאלה אני מפחדת גם ממהירות כמו נסיעה על אפנוע... בקיצור מכל הדברים הכייפים אני מפחדת חח ממה זה נגרם? אין לי מושג...

Janem

New member
../images/Emo7.gif

ואני חשבתי שרק הילדים הקטנים, הציפורים, הכלבים והחתולים מפחדים ממני...

Janem

New member
גם אני סולד מרוני

סופרסטאר... מאז שהיא נתנה הופעת חינם בבסיס איזה יום אחד... :DDD קיצר, אני לא מפחד מכלום. סלדתי מג'וקים, ואז יום אחד אחותי החליטה לגמול אותי מהפחד הזה, אז כשנכנס ג'וק לחדר שלי ודפקתי משם ריצה מטורפת, היא אמרה לי שרק אני יכול להרוג אותו, אחרת תהיה לי קולוניה של ג'וקים בחדר. אז דרכתי עליו וכמעט הקאתי, כי זה היה לאט ושמעו איך הוא חרק... אה, בעצם יש לי פוביה מגרוזינים. פעם התאמנתי בקרב מגע במתנ"ס בחולון. המדריך הביא את כל המשפוחה שלו להתאמן (16 גרוזינים ג'אברים כלאה). ואיאפשר ללכת איתם מכות, הם לא מרגישים כלום... אגב פוביות. הפוביה הכי מצחיקה ששמעתי עליה, זה פוביה מבלונים. (של אחותי). התפוצץ לה בלון בפרצוף בגיל 3 ומאז היא שונאת בלונים...

E K O

New member
ממש לא

הפוביה הכי מצחיקה זה פוביה מרוסים.... ויש דבר כזה! בעצם לא, יש פחד משוקולד וזה ממש מוזר.... הצילו, רק לא שוקולד? בכל מקרה, לא התכוונתי לפוביה מרוני סופרסטאר, התכוונתי אליך ^_^

M a r U s k A

New member
../images/Emo6.gif

גם לי חברה שמפחדת מבלונים, פעם אחרונה שניפחנו בלונים למישהי ליומולדת היא התחבאה בחדר המדרגות כשהיא יושבת על הברכיים והידיים שלה על הראש, יש לי אפילו את התמונה הזאת איפשהו
אוח.. האריאלים האלו

DeAth ScrEaM

New member
נמממ..

אני הכי פוחדת ליפול. יאפ.. חחחחחחחח.... אני יכולה לרוץ למשל ואז יש לי הבזק כזה שהינה אני הולכת ליפול ועוצרת מיד <זה קורה גם כשאני לא רצה אלא סתם יושבת
וכל מני כאלה..>.. אני לא יודעת מתי בדיוק הפחד הזה נולד אבל אני משערת שזה קרה כשהלכתי מכות עם ילד אחד <הייתי בת 10
> ואז הוא דחף אותי ויצא ככה שנפלתי על הפרצוך ונשברו לי 2 שיניים :/... אה ובכלל.. אני הכי הכי הכי הכי הכי הכי מפחדת להשאר לבד.

Mr MAG

New member
פוביות

אני פוחד מדברים עוקצים... זתומרת, אני לא מפחד ממחטים נגיד, כי כבר עברתי מספיק דקירות מהן במילא... דברי םשעושים לי "בעעע" זה בעיקר צרעות וקקטוסים ומדוזות. קיצר מה שעוקץ. די קל להסביר א תזה - עקץ אותי פעם חרק והתנפחה לי כל הכתף. מדוזה התיישבה לי פעם על היד, וזה לא נחמד בכלל. וגם כשהייתי קטן נפלתי לתוך שיח קוצים מגובה, ועדייף יש לי קוץ אחד בירך שלא הצלחנו להוציא. ככה שכשאני חשוב על זה אין פלא שיש לי כזו פוביה... זה לא שאני לא מסוגל להתקרב לקקטוס או מתחיל לבכות כשיש לידי דוברה, זה פשוט עושה לי רעד מגעיל כזה בגוף, וישר יש לי בראש משהו בסגנון "לא ליפול לשם !!" או "רק לא לגעת בזה" ... לא נורא במיוחד יש לי חבר שפוחד פחד מטורף מדגים. שזה די מעשע ולא נתקלתי בזה עדיין.. פחד מעכבישים זה משהו שקל להשתעשע איתו, יש לי מישהו בכיתה שדי פודח מהם, פעם ישבתי לידו והיה עכביש קטן, אין לי מושג איך הצלחתי לתפוס אותו מהקור, ועכשיו לא רואים את הקור אבל הוא נדבק לאצבע.. אז אני מתחיל לטלטל את העכביש לכיוון של זה שיושב לידי וזה נראה כאילו העכביש עף מעצמו
*רשע* זה היה משעשע

beatman

Member
איך אתה מסתדר עם קוץ בגוף../images/Emo12.gif?

אני לא סובל דבורות וצרעות גם,פשוט פוחד שיעקצו אותי.

Mr MAG

New member
אין לי מושג

הייתי די קטםן ואני לא זוכר משמ איך זה קרה, אבל הוא די עמוק. פשוט יש נקודה שחורה כזה מתחת לעור ואפשר להרגיש שזה משו מוצק. בקטנה, יזיכר לי לכל החיים לא לטפס לע דברים כשיש שיח קוצני למטה

AeroSlash

New member
גבהים...

וזה די מוזר אצלי. אני יכולה לשבת על משהו מאוד גבוה בעצמי [אם אתה זוכר, טיול שנתי, היום הראשון, המעקה הזה שתחתיו היה גובה מאודדדדד גדול] ומצד שני אני מפחדת לשבת על המעקה במרפסת בקומה השלישית בבניינן שלי בבית ספר. אבל מה שהכי מפחיד זה לראות אחרים יושבים על קצה משהו גבוה, משהו מסוכן וכו'. אני פשוט לא יכולה. אנשים מראש יודעים לא להשען על שום דבר מגובה מסויים כשאני איתם.

Hadas B

New member
מחטים

קשה לי לראות מחטים קרוב אלי.אבל בעקבות הצבא המצב משתפר ואני גיבורה בבדיקות דם (מיותר לציין שאני אל מסתכלת). כרגע הפחד הכי ממשי הוא שירו עלי,אבל זה יעבור עם השחרור:)

למעלה