פואמות של אלאניס.

Jagged chaos

New member
../images/Emo80.gifתמימות

Innocene מתחת לשמיי התמימות כולנו מתים בתוך גשם שחור איטי כישלון של גבר או מלאך? כישלון של אהבה? אני אף אחד ואני כולם שאני שלווה אני מלאת השראה עוד לא נולדנו חצי עגמומיות אבל חצי בחירה אבא, אתה יכול לעזור לי האוקינוס גדול והסירה שלי קטנה למצוא את האומץ?

Jagged chaos

New member
../images/Emo80.gif#5

לא הייתי יוצאת עם בתיכון עם בחורים אם היו אומרים "funner" (שגיאת כתיב מכוונת ל-funnier) זה לא היה כזה קשה בד"כ הייתי לבד

Jagged chaos

New member
../images/Emo80.gif#7 ../images/Emo6.gif

לי יש תחושה שאת זה היא כתבה על לאסלי משהו... אותו בחור שהיה המנהל שלה מגיל 10 עד המעבר שלה ללוס אנג'לס.... מתישהו אני אסביר.... "את רק בת 10!" ("הוא שיחק את תפקיד ההורה יותר מידי וחיי הסקס שלהם היו עוד אחת מכמה בעיות ..."XD) "היה לו חתולים (וכמה עכברים)..."... משום מה זה מצחיק אותי היציאות הדפוקות האלה...

Vardooda

New member
לא לינדסי מורגן?

לאסלי האוו היה קצת יותר מאוחר נדמה לי... תודה על הקטעים! היה מעניין לקרוא

Jagged chaos

New member
../images/Emo80.gif#8

אם זה סיפור אמיתי זה מטורף...
תחשבו על זה.... אלאניס יושבת ליד מישהי בטיסה, שלא מזהה אותה, מתחילה לחפור לה את כל הסרטים עם האח החורג שלה... אחרי שהיא אומרת לה שהיא המלאך שלה, אלאניס באה לה ביציאה "אולי אלוהים שלח אותך אליי..." אלאניס נותנת לה ספר ובשביל האנונימיות עד הסוף - "ביי אלנה"

Rוית

New member
brother in law = הגיס שלה

באמת סיפור הזוי. לא בטוחה שהוא אמיתי אבל אני בטוחה שיש בו רגשות שקשורים מאוד לאלאניס.. תודה על הפואמות. איזה אישה מוזרה היא...

AlanisJunkie

New member
נשאר לה רק להלחין ויש לה דיסק../images/Emo6.gif

כל הכבוד אמיל על קיבוץ הפואמות האלה:)

Heirloom

New member
נחמד לגמרי.

טוב, זה לא חדש שהיא יודעת לכתוב אני מניח. שתלחין אותן באמת, במיוחד הזה עם ה-funner.

למעלה