פואמה לאורז

פואמה לאורז

שלום לך אורז קטן זה לא שאני לא לוקח אותך ברצינות , זה פשוט אשמת שסק , קודמך כנראה שהשכנים לא היו נאים בעיינו איחלתי לו בהצלחה בהמשך דרכו (בשירותים) ונפרדנו לשלום אני לא יכול להבטיח לך יותר מידי אם תחליט להגיע יהיה לך חדר נחמד שיהיה קרוי על שימך , אח מתוק ואוטיסט ואחות מתוקה שלא מפסיקה לדבר חוץ מזה יהיה לך אבא שבמיטבו ניתן לכנותו מוזר ואמא יפה שמאוד מאוד מחכה כבר שתבוא אני לא יודע עליך הרבה הרופא אומר שאתה כנראה זכר ושאתה עושה לו דוקא (כל הזמן זז ולא מוכן לשכב רגע על הגב כדי שהוא יוכל לראות עם אתה זכר או נקבה ) כך שנשמע כאילו אתה במשפחה הנכונה אין לי הרבה בקשות או ציפיות תשתדל להשאר איתנו תהיה נחמד למר טחול ומר כבד של אמא תהיה עדין עם גברת כיליה וגברת כליה השנייה אומרים שתהיה יליד אוקטובר - אני לא כ"כ יודע מה זה אומר לי לא איכפת - אני רק מבקש שאם תבוא תבוא בריא בן או בת אוטיסט או רגיל דברן או שתקן 10 אצבעות בידיים ועוד 10 ברגליים זהו אורז יקר אם הכל ילך טוב , נתראה ממש ממש בקרוב

Rony 05

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif

מחזיקה אצבעות שהכל יהיה בסדר

pRimaVeriTaVIV

New member
דורון! כפרעליכם ../images/Emo24.gif

מקווה שהפעם יהיה טוב

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo24.gif

הלוואי שהפעם הכל ילך בסדר, מחזיקים אצבעות בשבילכם

../images/Emo23.gif תודה ע נ ק י ת לכולכם

במידה וזה לא היה ברור כנראה שמדובר בבן - שזה אומר ברית (אם זה יהיה בת בסוף יהיה מדובר בבריתה ) פנו לכם את אזור ה שישי לאוקטובר אני מצפה לראות את פורום קדוש זה בהרכבו המלא (מיכלי אהם אהם לטיפולך) ושוב אני מדגיש - באים להנות בלבד !!!! אף אחד לא בא לעבוד !!!!!! אוהב את כולכם ה מ ו ן
הקיפוד של הים

נטע1107

New member
אה לא לעבוד?../images/Emo8.gif

חבל חשבתי למלצר בברית של הבן שלך....
חחחחחחח

למעלה