פואד,,,!.....................

שלדר

New member
פואד,,,!......................./images/Emo163.gif

בוא נעשה סדר כאן מר בן אליעזר,,: פתאום גילית שהממשלה "שופכת" כסף מיותר בהתנחלויות?? {לא, כי אני למשל ידעתי את זה גם קודם!} פתאום גילית שהממשלה מקצצת מהניזקקים?? נכים, זקנים, מובטלים וחד הוריות ילדים במצוקה ובסכנה, חיילים רעבים ושהמשפחה שלהם רעבה, תלמיד ש"גונב" פולקע עבור אימו? עיירות הפיתוח והייאוש ששם? {לא, כי אני למשל ידעתי את זה מקודם} אז מה קרה פתאום? הרי המדינה בקשיים בינלאומיים והעברת התקציב היא ממש צורך קיומי!!!??"שלא יפגע הדירוג",,,, יש לך מה לגלות לנו אולי? שלמשל המצב נהדר ודווקא יש מלא כסף בקופה? אדרבא!! אין לך?? בוא נעשה עסק!: תצביע בעד{!} כעת ותתפטר! ככה לא תזיק למדינה וגם תילחם כאופוזיציה בקשר לכל הנ"ל! אם ככה תעשה, תשכנע אותי ואת שכמותי שהמצב החברתי אכן מעניין אותך לפחות כמו הפריימריס! ואז אשקול את המשך "יחסינו",,,, אם תתפטר ותצביע נגד תהיה חייב לי הסבר לנזקים למדינה שהמצב של חוסר תקציב יגרום! בכלל, מפלגה שכשלה בונה מחדש רק באופוזיציה! להילחם למען החלשים אפשר רק מהאופוזיציה! בענייני ביטחון אין לך מה לחדש לאריק! בענייני חוץ אתם ממילא לא קובעים {פרס חובר לריבלין באזיקים} וממילא עד הבחירות לא יזוז כלום,,, תן לי תשובה בהקדם אני מודאג,,, תודה.

למעלה