פה רואים latency

pcp1

New member
פה רואים latency

אז נכון שהוא נורא גבוה אם אני יחבר אורגן אני יוכל לתפקד איתו בכלל ????

CrazyOded

New member
אחי תתקין ASIO4ALL

תוכנה חינמית תעשה חיפוש ב GOOGLE זה יוריד לך את הלייטנסי לגמרי

AK nothing more

New member
למה כל כך גבוה?

איזה גרסא של קיובייס יש לך? זה לא נראה כמוה חלון שאצלי בכל אופן אתה צריך להוריד את הבופר ואז יהיה לך פחות לייטנסי ואז תוכל לעבוד עם המקלדת שלך עוד שיטה היא האופסט, אתה שם אופסט נגדי ללייטנסי (משמע מינוס המספר) ואז הוא מקדים את התווים (בהקלטה) בכמה שאמרו לו זה מפצה בצורה דיי טובה לדעתי אבל אתה לא תקבל פיצוי במוניטורינג אתה עדיין תשמע את זה עם לייטנסי

pcp1

New member
SX3

נכנסתי לחון דרך DRUVER STUP משהו כזה אני לא זוכר פשוט תמילים באנגלית ואני לא במחשב עם הקיובייס בקיצור זה מאותו תפריט שמכניסים VST רק הכי הכי למטה

Domnastic

New member
הראל אני מנצל''ש אותך =]

ממ..לא היה לי כח לסדר תאיכות כ''כ כי יצאתי מהשמירה וזה וזה עד שזה טוען, עזבו..חח..קיצר זה כולה איזה דקה תיהיו חמודים שמעו מהתחלה=]

AK nothing more

New member
אתה צריך את ההגדרות של האזיו דרייבר

שם להקטין את הבופר לכמה שיותר קטן שהמחשב יכול לסחוב בלי להתחיל לקרטע כמה שיותר קטן הבופר אז יש לך פחות לייטנסי אצלי יש לייטנסי של 95 MS בבופר של 600 עם הדרייבר שבא עם הקיובייס או 4.44MS בבופר הכי קטן שעובד שאני לא זוכר כרגע עם הדרייבר של האזיו4אול שעושה לי בעיות אז אני לא משתמש בו תחפש איפה אתה יכול להגדיר את הבופרסייז (או את דרייבר האזיו שלך) ושם תנסה להנמיך את הבופר

pcp1

New member
המחשב ברוך השם לא מקרטע

גם שאני לוחת על התו במקלדת הוירטואלית של הקיובייס אין בעייות השאלה מה יהיה עם מקלדת חיצונית

pcp1

New member
תוכל להראות

לי בתמונה איך להגיע לבופר הזה?? תודה רבה

AK nothing more

New member
אין לי את הקיובייס שיש לך

אז אני לא יודע איך להגיע לכזה אצלי זה ב device setup תחת VST Multitrack אבל אני לא יודע איך זה אצלך

pcp1

New member
נו אחי ניראה לי שאצלי זה גם

בDRVUCE SETUP הליינסטי הזה לא מפריע לעבוד בקיובייס אבל אני חושב שעם מקלדת שליטה חיצונית תיהיה בעיה בלי קשר אני יהיה חייב לקנות כרטיס קול חיצוני עם כנסית MIDI

למעלה