פה יבינו אותי...=\

פה יבינו אותי...=\

הוא יצא לפקד על קורס במסגרת התפקיד שלו ואני לא צריכה לתאר עד כמה קשה לי עם זה נכון? אני גאה בו על זה שהוא הולך לפקד על הקורס הזה ואני יודעת כמה זה חשוב לו וכמה הוא שמח שנתנו לו את ההזדמנות לפני שהוא משתחרר( יש עוד שנה אבל זה הקורס היחידי לשנה הקרובה..) אבל מה איתי? למה בשנה וחצי שלנו אני צריכה להיות לבד?=\ הוא בד"כ מאלו שמשקיעים ומרגשים ועושים ונותנים מכל הלב והקורס הזה? גרם לזה שבכלל לא היה לו זמן לחשוב על השנה וחצי שלנו וזה כ"כ מבאס! כבר תיכננתי שנהיה ביחד אבל הקורס מפריד ביננו. והנה, אחרי הקורס מתחילה לה עוד שנה של גדנעות (של הערבית שחופרים למה ערבית זה טוב.. גדנ"ע מזרחנים ..) ופעיליות וימי מגמה בחורים נידחים בארץ (לא תאמינו לאן הוא הגיע..) והגדנעות האלו כמה אני שונאת אותם לפעמיים למרות שגם אני עברתי כזו לפעמיים אין לי כוח שהוא יוצא אליהם וכל שיחה היא בידיוק 10 דק' ובכלל אין לו זמן.. וככה הולך להיות בקורס אם לא יותר גרוע.. מחר שנה וחצי וזה תאריך משמעותי בשבילנו ה7 לחודש כל חודש, והנה פתאום אני לבד.. כ"כ מעציב אותי. כמעט ולא דיברנו היום וגם אם כן הוא עסוק בעוד 900 דברים, זה הלחץ של היום הראשון אני מקווה שיעבור אני לא אוכל להעביר ככה שבוע. *לוקחת נשימה עמוקה..* תגובות כמו : יעבור מהר, לא נורא, יהיה טוב.. יתקבלו בברכה...

rainbowgirl

New member
יעבור מהר,לא נורא,יהיה טוב.. ../images/Emo9.gif

סתם מאמי :) קודם כל-זה שאת יודעת בעצמך שזה יעבור מהר זה טוב. דבר שני-מה זה שנה וחצי?יהיה לכם עוד כל כך הרבה חודשים ושנים לחגוג שאל תייחסי לזה כזאת חשיבות. אבל הקורס הזה שהוא מדריך בו זה משהו של פעם בחיים. כל פעם שאת מתעצבנת,תנסי לחשוב איך את היית אם היית בנעליים שלו. תהיי בטוחה שהוא רוצה להיות איתך בתאריך שלכם,ולדבר אתך כמה שבא לכם,אבל הצבא לא מאפשר את זה תמיד,כמו שכולנו למדנו על בשרנו... תנסי יותר לתמוך בו,וכשהוא יחזור הביתה הוא יפצה אותך,אני מבטיחה,ואם את לא בטוחה שזה מה שהוא יעשה אז תגידי לו מפורשות שזה מה שאת רוצה!!
באמת שיהיה טוב!

חח את חמודה-

חבר שלי חצי גוב' כמ ושאני קוראת לזה בגלל הגדנעות (אגב מישהי עברה את זה פה?..) אז תמיד שיש הפוגה אני מתרגלת "לחיים הטובים" של לראות אותו 3 פעמיים בשבוע בערך ואז הקורס הזה בא לי פתאום ועוד בתאריך מעצבן חח יהיה טוב, אני גאה בו מאד. אחרי כל ה"כאילו" שהם עושים בגנדעות את על אמת זה שונה קצת.. אני בטוחה שיצליח לו, אבל מותר להיות קצת בכיינית לא? חבר שלי אחרי הכל:p

GrowingMadness

New member
יהיה בסדר ../images/Emo24.gif

תראי, אם זה מעודד אותך, חבר שלי פספס כלכך הרבה דברים חשובים שלנו\שלי, שאני כבר לא זוכרת כמה חגיגות יש לנו "להשלים". [הופעת סיום יב', יום הולדת 18, שנה ביחד, וכו']. והוא פספס לא בגלל שהוא יצא לתפקיד שהוא אוהב ורוצה לעשות, הוא פספס הכל בגלל ריתוקים! כןכן זה הכל! תחשבי כמה אני התבאסתי כשהוא שוב עשה שטויות וקיבל ריתוק על כל הדברים החשובים האלו.
אז לדעתי את צריכה להתעודד במחשבה שהוא קיבל משהו שנורא חשוב לו ושהוא נורא רצה, ושאמנם התאריך הזה מיוחד [מי כמוני מבינה] אבל בכל זאת זה רק תאריך, ואתם תחגגו כבר כשהוא יחזור הביתה. אם הוא מאלה שמשקיעים אני מבטיחה לך שהוא בטוח חושב בכל רגע פנוי מה הוא מתכנן לך כשהוא יצא הביתה
ד"א זה באמת עובר מהר. זה לא סתם משפט שאנחנו ממציאות לכל מי שבאה לכן מתוסכלת
אם זה עוזר לך אז יש בטגליינס/מאמרים משהו כזה עם רעיונות למה לעשות בזמן שהוא בצבא כדי להעביר את הזמן, תעזרי בזה

GrowingMadness

New member
דווקא רעיון טוב

להשקיע בנתיים בביצפר. תייעלי את כל האנרגיה שאת מוציאה על להתגעגע לחבר שלך וכל זה, ותוציאי אותה על שיעורי בית ולהתכונן למבחנים וזה

למעלה