פה זה לא פורום Spring

AeroTom

New member
שבת שלום../images/Emo70.gif

סופשבוע נעים לכולם. נראה אתכם במוצ"ש ועד אז תסעו בזהירות אני משער...
And good morning to all of you. And incase i dont see you- Good afternoon,Good evening and good night...

Xboy123

New member
שבת שלום ושמח לכולם! וכמובן:

ל"ג בעומר שמח! תיזהרו לא להישרף במדורות :*D

בינג

New member
תודה...קצת מפחיד

אבל יש דברים שלא ידעתי... בעסה, עכשיו יהיה לי הרגשות מצפון שאני הולך להופעות

Sky Player

New member
מזל שאני לא אולך למקומות כאלה

מועדונים גם יש נזק לאוזניים וגם יש ערסים [חיות] שמה. אז התועלת היא כפולה

בינג

New member
כן...מועדונים גם הייתי הולך פעם...

די! נמאס מכל הערסים והעשן של הסיגריות והפוזות והמוזיקה המסריחה והחום! אז למה להיות שם?

בינג

New member
בעעעעעעעע

אני כל כך שונא אותם עם המכנסיים הנמוכות האלה שכבר רואים להם את השיערות...ואני לא מגזים
אבל זה כבר לא קשור לפורום...

AeroDar

New member
גועלי! ../images/Emo5.gif

"המסיבות של היום זה לא כמו המסיבות של פעם"...סתם... כאילו קודם כל זה רעש נוראי אבל את זה אני עוזבת, זה לא חשוב, אבל מה שכן חשוב זה ששמים שם גם מוזיקה נוראית של בריטנים ספירסים למיניהם! לסיכום! במקום ללכת למסיבות דוחות של ערסים ופרחות למיניהם, תעשו מסיבה בבית עם מוזיקה טובה ועם אנשים מגניבים!!!!!!!!!!!

AeroDar

New member
סליחה...

שחכתי גם את הראפ והטרנסים שמשגעים ת'שכל!

AeroDar

New member
יוווו!!!!!!!!!!!!

נהייתי אשכרה סתומה!!!! סליחה ששלחתי טונות הודעות!! אבל אני חייבת לתקן!! שחכתי = שכחתי...

The Cat Woman

New member
אף פעם לא נהגתי לבלות במועדונים

שנאתי הגדולה ביותר נתונה להם! הם משחיתים את כל הילדים האלה שחושבים שללכת למסיבה זה אין וזה קול! גם הורסים להם את האזניים וגם הופכים אותם לערסים ופרחות עם תרבות מועדונים...
גועל. אגב, ביום שלישי יש לי סדנא עם כתבים ועיתונאים מפורסמים והכל מצולם לערוץ 2..

AeroTom

New member
איך לא חשבתי על זה...

אולי בגמר הצ'מפיונס השנה ישימו את השיר במקום המנגינה הרגילה...

SaintJohn

New member
מבחינתי אפשר

לבטל את הגמר ושכל עשרות אלפי האוהדים ביציע רק ישירו כולם ביחד תארו לעצמכם איך זה כש60 אלף איש שרים ביחד: Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllll if you wanna rock

Xboy123

New member
אמאלההה איזה טירוף!!!!

התפוז האלה כל הזמן משריצים פורומים חדשים!!!!!

falling angle

New member
אתמול היתה לי תאונת דרכים.....

בנתביי אילון... איזה נהגת חתכה אותי ב - 110 קמ"ש , וכמעט נכנסה בי... כתוצאה מכך איבדתי שליטה על הרכב, עפתי 3 נתיבים ימינה , הרכב הסתחרר לי ועצרתי באמצע אילון. שתיי מכוניות שהיו אחריי נעצרו בחריקת בלמים כמה ס"מ ממני. וואוו זה היה מפחיד!! חזרתי הביתה בהלם. וזה פשוט יצא לי.....

למעלה