פה בסטמפורד

DaphneZ

New member
פה בסטמפורד

כבר התחילה סופת השלגים, איזה יופי להסתכל החוצה מהחלון. הם מצפים לבערך 8-10 אינץ´ של שלג עד הערב, וקר פה נורא... 25 פרנהייט, שזה מינוס 4, שזה בעצם 16 פרנהייט עם ה-wind chill שזה מינוס 9! מזל שיש חימום!

לי דווקא יש חימום טבעי אבל......

למרות שבחוץ כרגע 77 מעלות פרנהייט והשמש זורחת בלי ענן בשמיים, לא היה איכפת לי קצת שלג לשם שינוי...רק קצת בשביל הרגשה שונה..... ובהקשר לסופת השלג: הבת של חברי הכי יקרים טסה הבייתה למייאמי מת"א אתמול בלילה דרך JFK וכמובן שכרגע הטיסה תקועה בניו יורק בגלל הסופה ולא יכולים להמשיך למייאמי......נקוה שתגיע לפני מסיבת החנוכה הגדולה שההורים מכינים למחר בערב.....

שלג על הבית הלבן../images/Emo186.gif

כאן בDC השלג התחיל אתמול בלילה וממשיך נונסטופ. איזה יופי! כבר 6 או 7 אינצ´. מה שמענין זה שהכל מושבת, בתי הספר נסגרים, כל העובדים הממשלתיים מנצלים את ההזדמנות ונשארים בבית. ממש כמו בירושלים!

Yaniv-DC

New member
זה בדיוק מה שירון אמר לי היום ../images/Emo13.gif

כמו בירושליים
יש לי מלא תמונות, אבל צריך לגמור את הפילם...

יעני סחבקים? ../images/Emo3.gif

תגיד, היו שמועות שהוא אמור לחזור לארץ לכסות את הבחירות או משהו. עדכן!

Yaniv-DC

New member
לא סתם היו שמועות...

היו כותרות בכל העיתונים שבישרו על חזרתו לתקופה של חודשיים עד ארבעה חודשים. אני והוא ישבנו וקראנו את אותם עיתונים. ביום הבחירות נשב יחדיו ונצפה במשדר הבחירות כאן בוושינגטון.

../images/Emo12.gif ואתם לא מזמינים אותי?

הבנו, הבנו, אתה וירון (לפי סדר זה
) שם למעלה במגדל השן התקשורתי ואנחנו פה במיץ של הזבל
. שמע, זרוק איזה עצם לפעמים. אולי תשיג לי חתימה? ואגב, בראל טוען שדקל "מת לחזור לארץ". וחוץ מזה, כמה קילו הוא העלה מאז שהוא נהיה "כתבנו"?

Yaniv-DC

New member
זה לא בראל טען

זה כתב שניסח "רפיק חלבי, מנהל חטיבת החדשות צוטט כאומר שדקל מת לחזור". אני לא ממש יכול להיות מדוייק כאן (בכל זאת אני צריך שישלמו לי את המשכורת) אבל לא הייתי מכריז על זה כמת לחזור... לגבי השני - I´ll play the 5th.

את בעצם יכול להיות ש...

יש איזה כתב שמת להחליף את דקל והוא הכניס מלים לפה של חלבי. הפוליטיקות המסריחות של רוממה. טוב אני בונה כבר את כל הסיפור. בכל אופן תספר לדקל איך אחימאיר הגיע דוגמן לוושינגטון ומשבוע לשבוע הצופים היו רואים אותו מתנפח על הרקע של גבעת הקפיטול. כשהוא חזר מהשליחות כבר לקחו לו שני מושבים בביזנס קלאס. צריך להזהר מהJUNK FOOD.

Yaniv-DC

New member
מאוד פשוט.

התחלתי להכין את האוכל שלי בעצמי, חזרתי לארוחת ערב של חביתה וסלט (ולא הארוחה הגדולה שהדובונים האלה אוהבים פה כל כך בדינר שלהם), התעלמתי מאגף הלחמים והעוגות בג´יינט, ותזכיר לי מה זה מקדונלדס?

alexUK

New member
סופת שלגים בסטמפורד?

אני בדרבי , אפם אני לא טועה זה יותר צפונה והמזג אוויר נפלא, חבל"ז

DaphneZ

New member
כבר לא ממש סופת שלגים

אבל אתמול מבערך 9 בבוקר ועד השעות הקטנות של הלילה לא הפסיק לרדת שלג... היום כבר יצאה השמש וקצת התחמם, 0 מעלות! עכשיו יפה בחוץ, הכל מושלג. רק נורא מעצבן ללכת לאוטו, כי אז המכנסיים נרטבים וזה קרררררר... עוד לא הספקתי לקנות מגפיים!...

למעלה