פה בארץ

xflil

New member
פה בארץ

אני רואה פורשה בחודש בפריז אני רואה פורשה כל חצי שעה בלי הגזמה אפילו יותר... כבר הפסקתי להתלהב מהם, פשוט היו שם את כל הדגמים....(טוב הגזמתי אבל היו 955, 911, בוקסטר, בקיצור כמעט הכל)

xflil

New member
אגב אתם יודעים מה הנפח מנוע של

הדודג´ וייפר? 800 ליטר! זה עצום!!!

twingo

New member
800 ליטר זה באמת עצום..

ולכן זה 8 ליטר, או 8000 סמ"ק. אגב, אין דבר כזה פורשה 955. הפרארי שצילמת (תמונה 7 נראה לי אבל אני לא בטוח-האדומה) היא F355, ולמזראטי קוראים 3200GT. גירסת הספיידר שלה הייתה בין כוכבות פרנקפורט השנה, והיא ממש יפה.

xflil

New member
אני יודע

התבלבלתי זה אמור להיות 959 טורבו, היו שם המון כאלו, גם כררה 911 מן הסתם...אגב באתי לכתוב בטעות 919 מרוב המספרים האלה... ואתה צודק 8 ליטר ולא 800 אני אידיוט... ו-8 ליטר זה עצום...לא התכוונתי 800
גם ליגואר משנות ה-60 V12 זה די מכובד נכון?
פשוט ראיתי ותדי התפלתי אגב לדודג´ יש 10 צילנדרים

ac cobra

New member
שמע

אני יודע שאתה "עוד חדש" פה. אז יהיה לך קצת לכתוב את הדגמים לדוגמה אומים קאררה ולא כררה ועוד היום יותר מאוחר אני יעשה לך רשימה של כל הדגים שאנחנו מדברים נ.ב אל תכתוב מהר יוצא לך דברים מוזרים

xflil

New member
זה כאילו

סטנדרטים? כי קאררה זו מילה לועזית ככה שזה לא טעות כתיב או משהו... ומזת´ומרת רשימה של הדגמים שאתם מדברים עליהם? לא אכתוב מהר...

xflil

New member
ראיתי בכל הטיול שלי 4 מזרטי

אותו הדבר 2 ברחוב ו-2 בסוכנות... קמצנים גם פרארי בסוכנות שלהם היה פרארי 456G ככה קוראים לה?! אני כבר לא זוכר... עם המנורות מאחורה שמחוברות...לא נפרדות כמו בכל הפרארי האחרותתת....(רובן) היה שם הגה אמיתי של F1 בחיים לא תנחשו כמה עלה.... טוב אני לא אמשוך אותכם 32,000 פרנק תחלקו ל-2 אז קצת יותר מזה כי שקל זה 0.60 פרנק אז בערך 16,000 שקל יענו כל מה שהבאתי לחופשה בפריז

למעלה