פדרר - Tennis Masters Cup Champion

DRS1234

New member
פדרר - Tennis Masters Cup Champion

רוג'ר פדרר הוא האלוף!!! 6:3 6:0 6:4 על אנדרי אגאסי "Federer Express" 5 נצחונות רצופים ללא שום הפסד! יעלה בדירוג הבא למקום השני בדירוג.

וזהו הטניסאי הטוב בעולם כרגע

אין מה לעשות, הטבלה כן משקרת. האף הגדול החביב מציג טניס מושלם כיום. המשחקים האחרונים שלו הראו משחק נהדר מכל מקום על המגרש ויכולת מנטלית יוצאת מהכלל, במיוחד נגד שני חביבי הקהל ביוסטון.

הינגיס

New member
עוד על הגמר

מאסטרס: פדרר הביס את אגאסי רוג'ה פדרר רשם הערב ניצחון נהדר בשלוש מערכות 3:6, 0:6, 4:6 על אנדרה אגאסי, וזכה בטורניר המאסטרס. פדרר זכה במליון וחצי דולרים בשבועיים, וסיים במקום השני בעולם על חשבונו של פררו ניר כהן 17/11/03 08:13 אלוף ווימבלדון רוג'ה פדרר השוויצרי, ריסק הלילה את האמריקאי אנדרה אגאסי במשחק הגמר של טורניר המאסטרס ביוסטון, בכדי לזכות בטורניר האחרון העונה ולסיים את עונת 2003 במקום ה- 2 בעולם, כשהוא מדיח מהמקום השני את חואן קרלוס פררו הספרדי. פדרר הוליך במערכה ורשם שבירה במערכה השנייה, כשהגשם החליט לבקר למשחק והפך לגורם העיקרי. כשעתיים לא שיחקו ביוסטון, אך גם כשחזרו שני השחקנים למגרש, לאנדרה אגאסי לא הייתה תשובה ופדרר סיים את המשחק עם 3:6, 0:6, 4:6. "כל השבוע הזה היה פנטסטי. חשבתי שאני בבית קשה, עם היריבים הקשים ביותר, אך יצאתי וניצחתי את כל המשחקים. אני מודה למארגנים מאוד נהניתי פה. גביע המאסטרס חשוב מאוד עבורי, ואני מבטיח שאחזור ואנסה להגן על תארי בשנה שעברה", אמר פדרר. חמישה ניצחונות רשם פדרר במאסטרס השנה, אגאסי ניסה בגיל 33 להיות המבוגר ביותר שזוכה בטורניר אך פדרר היה פשוט טוב יותר. "נהדר לצפות בך זז ומשחק, והשנה הבאה הולכת להיות אפילו טובה יותר עבורך", פנה אגאסי לפדרר. השוויצרי גרף לא פחות מ- 1.520.000 דולרים בעקבות היותו בלתי מנוצח.

הינגיס

New member
לא יודע... לא אוהב אותו, אבל זו דעת

מיעוט. אני אישית מעדיף את אגאסי, אבל אני מיושן מדי. גם את נלבנדיאן אני נהנה יותר לראות...

תודה..תותח..צודק בלי קשר למילים הטו

הטובות לנלבי ובלי קשר: נלבי הוא מהעקשנים שיש בסבב..הוא לא נכנע מעולם והוא טוב על כל משטח, לא רק חימר

Niminator

New member
איזה חימר ואיזה נעליים?

חימר זה המגרש הכי גרוע של נלבנדיאן. הוא מעדיף בהרבה מגרשים מהירים יותר, ואני שמח שסוף סוף באו אנדרה סא, דיויד נלבנדיאן ושברו את המיתוס של דרום אמריקאי=חימר, ופלישיאנו לופז עשה את אותו הדבר לספרד...

התכוונתי שבניגוד לארגנטאי טיפוסי שא

שאמור להיות טוב בעיקר על חימר דוד טוב בהכל וזה דוד ולא דיויד..הוא לא אמריקאי ופליסיאנו לופס אבל צודק, הוא מצוין על כל המשטחים

כמה עצוב../images/Emo7.gif

השויצרי שלא הצליח לזכות בתואר בשויץ הצליח לזכות במאסטרס בארה"ב כשניצח את שני האמריקאים בביתם!!! איך
למה
איך
אני ממש מאוכזב מאגאסי (6:0 בבית?) ורודיק (2:0 במערכות?) באמת יכול להיות שזה בטניסאי שיעבור את כולם וינצח כל הזמן כמו שסרינה הייתה בנשים לפני כשנה בערך?

למעלה