פדריקו

נ"ש-שיר על פדה ופלור ../images/Emo185.gif

"תגידי לו שזה נגמר, תגידי לו שאת עוזבת. תאמרי לו שהלב אמר, שכבר הגיע השלכת. למרות שהוא אוהב אותך, תגידי לו שלא יבטח, את לא עוזבת בגללו, זה בגללך, תגידי לו. תגידי לו שבלילות יותר מדי את לא נרדמת, ואז, במקום המציאות תגידי לו שאת חולמת. למרות שטוב שהוא נמצא, תגידי לו שאת רוצה, לדעת להגיד לו לא, זה בגללך, תגידי לו. ואת שוב רואה שזה לא פשוט להקשיב למחשבות שלך, את אולי טועה, ואולי הוא לא יסלח, תגידי לו שלא יחשוב שאת מלאך. תגידי לו שזה לא זה, תגידי שאת משקרת. אם הוא ייקח את זה קשה, תגידי שאת מצטערת. למרות שאת עצמך עושה, תגידי שאת מנסה, ואפשר לומר למזלו, זה בגללך, תגידי לו. ואת שוב רואה... למרות שאת עצמך עושה, תגידי שאת מנסה, ואפשר לומר למזלו, זה בגללך, תגידי לו." זה שיר של אוהד חיטמן,שאם תקראו שורה-שורה,תראו שברוב השורות אפשר להדביק את השורה על פדה ופלור,מגניף

אתב טח מתכוונת לאלו../images/Emo26.gif

אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה חיוךךךךךך מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo66.gifאיזה תמנות......./images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה חואן

•HadaS•

New member
../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif

יווווו איזה חמודים מארו וחואני!!! חולה עליהםםםם יאאאא!!!

יואו..

אני לא מאמינה ששכחתי את התמונה וזאת בול התמונה שרציתי לשיםםםםםםםםםםם.. ואיייייי איזה מגניב זהההההההההההההההההההה!!! יואוווווווווווווווווווווווווווווווווווו..אני לא מאמינההההההההההה... זה כזה מוזררררררררררר..

אני מתכוונת לתמונה שעדי שמה..

חח וגם לי קוראים עדי..וואלה יצא מגניב לאלללללללהההההה...

../images/Emo9.gif אבל לא קוראים לי עדי..

השם משתמש הזה היה של בת דודה שלי... עכשיו הוא שלי.. קוראים לי אתי

אמאאאאאאאא תראו../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

עכשיו אני שמה לכם תמונות של פדה בהלוויה.. כאילו לא בתור ארון או משהו(אמאאאאאאא רק המחשבה
) אלא כשהוא מדבר אליהם (אל כל מי שבא להלוויה-לפלור לאחרים שלו וכו') שאומר להם שטוב לו. יש לי את הקטע אבל הוא מהאינטרנט אבל עד עכשיו לא ראיתי תמונות.. ועכשיו מצאתי וזה כזה עצובבבבבבבבבבבבבבבבבבב

וכאן הוא..../images/Emo58.gif

כאן הוא שמח כי הם חייכו לאיזה שניה אחרי שהוא אמר להם שטוב לו (למרות שהם לא שמעו כי הוא כאילו רוח)
אמאאאאאאא הוא כזה יפה כאן
מושלם אחד שליייייייי!!

וכאן זה משו אחר../images/Emo58.gif

כאן הוא בא לפלור בתור רוח והיא מצליחה לראות אותו
את זה אין לי בתור סירטון

פה הם..../images/Emo58.gif

מתנשקים אחרי שהיא רואה אותו בתור רוח
אמא זה כזה עצובבבבבבבבבבבבבב

למעלה