פדרו

פדרו

אני רוצה להביא כאן עמדה בניגוד לכל אלו שמשמיצות את פדרו. נכון שפדרו בדרך כלל אדם מחוספס ולפעמים גס רוח, אך תסתכלו קצת יותר לעומק. הוא אדם ישר וישיר. הוא לא מניפולטיבי ולא צבוע. תוכו כברו. טיפוס דומה למה שאומרים על הצברים-דוקר מבחוץ ומתוק בפנים. שימו לב שלפעמים, כשהוא רוצה ומתאמץ, הוא יכול להיות עדין. כך היה עם סינתיה כשיצאו יחד בערב. מעניין שעם אלנה הוא תמיד עדין ונחמד, כנראה שבגלל עברם משנות הנעורים. אלנה מרגיעה אותו ומוציאה ממנו את הצד העדין. כך הוא גם עם קמילה. לגבי העתיד שלו. אני מאד אתאכזב אם הוא יישאר עם איריס רק בגלל התחת החמוד שלה. אחרי כל מה שהיא עשתה, שכל-כך הרגיז אותו. אלא אם כן היא באמת "תחזור בתשובה"...

גילגולה

New member
אוי לו איזה חיים יהיו לו אם ..

ישאר בסוף עם איריס. לחיות עם אישה כזו שטן וכלבה לא קטנה , זה לא יעשה לו חיים טובים. אבל בטלונבלה כמו בטלנובלה לדעתי זה יהיה באמת הסוף שלהם - שיהיו יחד. אוי כמה שאני ירחם עליו.

eti Gianecchini

New member
מה שבטוח לא נראה לי שהוא יהיה עם

אלנה, ובכלל מי יהיה עם אלנה בסופו של דבר? לא יודעת למה, יש לי תחושה שבסוף היא תשאר לבד עם שני ילדים מאושרים. האושר שלהם הוא האושר שלה

../images/Emo58.gifתגובה שמכילה ספוילר..

גילגולה...את שופטת את איריס באופן שטחי לגמרי...אם היית מנסה לשפוט בצורה יותר מעמיקה היית מגלה שהיא לא קטן לא כלבה ולא נעליים...אין לה שום אינטרס גם להיות כזאת..המריבות שלה עם קמילה...הם כביכול להגנת אלנה אחותה האהובה..השנאה שלה עכשיו לאלנה היא אחרי שאלנה המגודלת הרביצה לה מכות רצח וזה קשה לקבל דבר שכזה ממישהו שאתה נורא אוהב...היחס שלה אל פדרו....היא מאוהבת בו נואשות... בהמשך הסידרה למיטב ידיעתי איריס עומדת לתרום לקמילה מח עצמות...נראה אותך אז אומרת עליה שהיא שטן...בטח פתאום היא תהפוך לקדושה..

גילגולה

New member
גם אם תתרום מח עצם לקמילה לדעתך..

היא עדיין תשאר שטן , והיא זו שמיררה את חיי קמילה, וממשיכה להציק לכולם. וזה שהיא מאוהבת בפדרו שיכול להיות אביה זה רק בעייה שלה ועובדה גם סינטייה צוחקת עליה בנושא.

אז מה עם סינתיה צוחקת עליה

מה זה משנה בכלל מה סינתיה חושבת?למי גם אכפת? והיא מיררה לקמילה את החיים? אוי אפשר לחשוב מה כבר היא עשתה לה...גם קמילה לא כזאת תמימה והיא היתה מתגרה באיריס חזרה.. זה שהיא ילדותית וכל דבר גורם לה לצאת משליטה זאת בעיה שלה..

בניגוד לדעה הרווחת-אני חושבת

שלפדרו יהיו חיים נפלאים עם איריס. היא תבשל-תכבס=תביא לו ילדים והוא ירגיש צעיר לנצח..... אני מתחילה ובעצם כבר הבנתי שהיא באובססיה עליו וברגע שהיא תקבל אותו היא תירגע וכל הטוב ייצא החוצה. מה אתם אומרים?

למעלה