פדלים רופפים

or774

New member
פדלים רופפים

שלום לכולם, לפני 4 חודשים קניתי אופנים משומשים. לפני חודש בערך הפדלים התחילו לזוז (כלפי האופניים והחוצה) והם לא יציבים. לקחתי אותם לחנות שבה הם ניקנו והמוכר תיקן אותם, לאחר כמה שעות זה קרה שוב ותיקנו אותם ואחר כך שוב. בסך הכל המוכר ניסה לתקן אותם 3 פעמים (הוא לא החליף שום חלק אלא רק חיזק את האיזור-הוציא את הציר, ניקה והחזיר). רציתי לשאול אם יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה? וכמה התיקון יכול לעלות? נ.ב. החלטתי לתקן את האופנים במקום אחר, ורציתי לשאול מה דעתכם על החנות gios של שמשון בראשון לציון. תודה מראש.

or774

New member
מקפיצה

תודה על התשובה בקשר לשמשון. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה וכמה יעלה תיקון?

aviad444

New member
יכול להיות ציר מרכזי

אני לא יודע כל כך למה את מתכוונת

ramonsegev

New member
אין חושב שאני יודע!!1

זה מה שקרה לי! הלכתי ל#@#$@ יום אחד בגלל השפדלים רופפים, הם ראו והחליפו לי את הבורג של זרוע הפדל, והוא יצא שוב וכן הלאה ככה 6 פעמים עד שהם זיהו שיש סדק בזרוע פדל ושמו את הזרוע שוב עם בורג חדש ודבק ממש חזק לדעתי זה ממש לא טוב כי מאז כשהיה לחץ וכובד על הפדל היו רעשים ממש מעצבנים, כך שלדעתי כדאילך להחליף זרוע פדל, אולי העלות גבוהה יותר אבל בלי בעיות רעש לכל הזמן זה מה שאני חושב, בהצלחה גבר גבר רמון שגב

איתי נ

New member
זה בדיחה???

סדק בזרוע פדל? מדביקים? יש כבר פורום לאופני כביש. אולי צריך עוד פורום לאופני הדבקה?

ramonsegev

New member
חביבי, היה לי סדק בזרוע, ואז

החליפו לי את הזרע והדביקו, בגלל בהאבל שעשו לי ולא רצו שאני יתבאס שוב

or774

New member
האופניים בתיקון

תודה לכולם, לקחתי את האופניים לשמשון הוא אמר שצריך להחליף את הציר (200 שקל-של שימנו) ואת השרשרת (125 שקל של שימנו) האם המחיר נראה לכם הגיוני? (האופניים עצמם עלו 350 שקל...) שווה להשקיע?

amitssss

New member
ווא קנה חלקים יותר זולים

לא כול שרשרת עולה 125 שקל אפשר לקנות גם ב70 לגבי הציר אין לי מושג

aviad444

New member
אופניים עלו 350

השרשרת צריכה לעלות 40 שקל מה זה זה אופני מדבקה (אם הם עלו 350) וגם הציר לא הולך כל כך מהר והציר עולה כמעט כמו האופניים תעשה חשבון הציר והשרשאת מגיעות לאותו סכום של האופניים עדיף כבר להחליף אופניים

jlavi2002

New member
בשכונה עולה פחות...

בחנות שכונתית (ברעננה היוקרתית ציר מרכזי+מיסבים ועבודה- 90 שח רק פרוק גרוז ומיסבים -30 שח קרנק מפלדה-60 שח קרנק אלומיניום-90 שח קסטה אחורית- 60 שח

or774

New member
עשיתי טעות...../images/Emo4.gif

האופניים נמצאים כבר בתיקון... אני רוכבת חדשה ולא מבינה כ ל ו ם באופניים, למדתי (ביוקר) מהטעות... אז מסתבר שאצל שמשון די יקר כי הוא אמר שהשרשרת שהוא החליף היא הכי זולה... (125 שקל) הציר אגב הוא ציר של שימנו עם מיסבים אטומים (200 שקל) בעיקרון שמשון נראה מקצועי אבל כנראה שקצת יקר לאופניים שעלו 350, מישהו יכול להמליץ לי על מקום זול ואמין בראשון לציון?

יש עוד חנות לידו

נראה לי רחוב טוליפמן 1 אם אני לא טועה תשאלי את הראשלצ"ים שפה. אני מצטער שהמלצתי עליו לי הוא עושה מחירים יפים אין לי שום קשר אליו פרט לזה שאת האופניים הראשונות שלי קניתי אצלו. ניב

eitanob

New member
חנות מומלצת בראשל"צ

אופני כרמית מומלצות כל עוד האופניים לא יוקרתיות, יש לו (בני) הרבה נסיון עם אופניים פשוטות

or774

New member
לניב

היי, קודם כל תודה על התגובה. אין לך על מה להצטער, אני התרשמתי לטובה מהמקום וממנו, וכשיהיה לי יותר כסף אקנה אצלו אופניים חדשות. פשוט את האופניים שעכשיו יש לי לא משתלם לתקן בכל כך הרבה כסף. (למרות שאם האופניים לא יעשו עוד בעיות בזמן הקרוב אז אני לא אצטער בכלל על שתיקנתי אותם אצלו-כשתיקנתי אותם לפני זה במקום אחר בזול-התיקון היה בהתאם.) אז תודה ניב וממש אין לך על מה להצטער!

wl21

New member
יש חנות חדשה בראשון

החנות נמצאת ברחוב טוליפמן מול התחנת דלק זאת חנות שעדיין חדשה ואין שלט יש שם את משה או שי הם הבעלים המכונאי שם עובר השתלמויות בסלאלום ואני גם מסדר שם את האופנים שלי זה מקום סבבה יש שם מחירים טובים ואין שם דברים חרא לירן מנור

למעלה