פדלים לאורגנית איזה פדל ססטיין של yamaha עדיף, FC4 או FC5?
1 1Reebok New member 4/11/12 #2 אמנם זה לא ככ עונה על השאלה, אבל אני קניתי KURTZWEIL KP-1 לפסנת"ח של MEDELI, והוא עובד מצוין.... לא תמיד צריך פדאל של YAMAHA לפסנת"ח או אורגנית של YAMAHA..
אמנם זה לא ככ עונה על השאלה, אבל אני קניתי KURTZWEIL KP-1 לפסנת"ח של MEDELI, והוא עובד מצוין.... לא תמיד צריך פדאל של YAMAHA לפסנת"ח או אורגנית של YAMAHA..
B ba r2 0 1 0 New member 5/11/12 #3 לי יש FC4 שהוא בצורה של פדל אמיתי והוא סבבה. נראה לי שהFC-5 זה השחור המרובע שזה לא נוח-הוא מחליק ובורח.
לי יש FC4 שהוא בצורה של פדל אמיתי והוא סבבה. נראה לי שהFC-5 זה השחור המרובע שזה לא נוח-הוא מחליק ובורח.
ה הנרי67 New member 5/11/12 #4 אז אני לא חייב פדל של yamaha? בחוברת של האורגנית רשמו לי שצריך fc4 או fc5..ובדקתי רק לyamaha יש כאלה
1 1Reebok New member 5/11/12 #5 כנראה זה שם של דגם שYAMAHA מייצרים. לי זה לא הפריע, לא באורגנית של קאסיו (ועל כל אורגנית אחרת) ולא בפסנת"ח הנוכחי. אני לא רוצה להתחייב, וכדאי לבדוק ולוודא קודם.
כנראה זה שם של דגם שYAMAHA מייצרים. לי זה לא הפריע, לא באורגנית של קאסיו (ועל כל אורגנית אחרת) ולא בפסנת"ח הנוכחי. אני לא רוצה להתחייב, וכדאי לבדוק ולוודא קודם.