פדים רב פעמיים

צאובר

New member
פדים רב פעמיים

קראתי באישהו מקום שקיימים פדים רב פעמיים להנקה. מישהי מכירה? ממליצה? אף על פי שנעמי כבר בת ארבעה חודשים, אני עדיין ממשיכה לטפטף במרץ, וגיליתי שאני מוציאה כמעט 100 ש"ח בחודש על פדים חד-פעמיים...

zimes

New member
שמעתי

תציצי ב motherwear.com, אני מנחשת שיש שם. אולי שירה (לוריא 6373627-04), שמיבאת תחבושות רב פעמיות למחזור, מיבאת גם פדים להנקה.

ראיתי של שתי חברות

ל mothercare ולאונט יש חבילות של 6 פדים רב פעמיים שניתנים לכביסה. אני משתמשת באלה של אוונט ואני מרוצה. מוכרים אותן פה ב 4.5 פאונד לחבילה. עכשיו כשאני מסתכלת עליהם אני רואה שלא צריך להיות מסובך נורא לתפור כאלה לבד (טוב, אנשים כמוני עם שתי ידים שמאליות אולי לא יצליחו
) - מדובר בעיגול מבד רך (נראה לי כמו פלנל או טריקו עבה) שעליו עיגול מחומר שנראה לי סינטתי - סופג אבל נושם, ועוד עיגול של בד-תחרה, ששלושתם תפורים יחד בשוליים. טיפ: כשמכבסים אותם, כדאי לשים בשקית כביסה כי הם נוטים ללכת לאיבוד במכונה.

נטלי22

New member
יש גם פדים של מדלה

ותוכלי לקנות אותם אצל מדריכות לה-לצ´ה, ואני מניחה שגם במרכז ממ"ש בת"א (שמרכז את פעילות לה-לצ´ה הארצית) - 6472411-03 (תוכלי לברר שם גם פרטים על מדריכות לה-לצ´ה באזור מגורייך, אם אינך מאזור ת"א). המשך הנקה נעימה

שמעתי עליהם המלצות רבות!

נדמה לי שארבעה עולים בסביבות 75 ש"ח, אבל אולי זה משתלם בטווח הארוך. אפשר להשיג גם אצל מדריכות ויועצות הנקה. אם תכתבי מאיפה את אולי נוכל לתת לך שם.

צאובר

New member
תודה לכולן

אני לא יודעת עד כמה ארוך יהיה הטווח הארוך שלי, ואני עדיין מקווה שהטפטוף ייגמר בקרו, אז נראה לי שאני אשאר כבר עם החד פעמיים. ובלי קשר - אני מקרית אונו.

נטלי22

New member
אז בלי קשר לפדים

את מוזמנת בחום להצטרף למפגשים של קבוצת לה-לצ´ה פ"ת, שמתקיימים אחת לחודש באחד הבתים של החברות בפ"ת. זה ממש כיף ונותן המון כוח והמון עזרה בכל הקשיים. אני בד"כ מנסה להודיע בכל הפורומים מראש על הפגישה. הפגישה הבאה שלנו תהיה ביום ראשון ה-5 למאי בשעה 9:45 בבוקר, אבל אני עדיין לא יודעת איפה. את יכולה ליצור איתי קשר קרוב יותר לתאריך ואגיד לך. חוץ מזה את יכולה להתקשר לאחת המדריכות של הקבוצה שלנו: מרילין 9333237 או חנה 9245445 והן יוכלו לתת לך פרטים לגבי כל המוצרים שהן מוכרות (כולל פדים רב-פעמיים) ולגבי המפגשים שלנו. הן גם נותנות יעוץ טלפוני חינם. נשמח לראותך! נטלי

inbale

New member
נטלי שאלה מתוך סקרנות

מה זה אומר בעצם מפגש של לה לצה? אני לצערי לא נוכחתי אף פעם במפגש כזה ואני פשוט סקרנית לדעת איך הוא מתנהל. בנות מעלות שם שאלות? נותנים הרצאות על נושאים ספיציפים? אני אשמח אם תוכלי לפרט קצת. תודה!

למעלה