פדיחת השבוע...

בנצ100

New member
פדיחת השבוע...

הבטחתי שאני לא מפספסת, נכון? אז הנה, טרי טרי מהבריכה, היום: היינו ב"שחיית תינוקות", אני החצי ויוגי במים. שמנו את הקטנים על מזרון גדול, והסתובבנו איתם בבריכה ושרנו "עוגה עוגה". יש חלק של "לשבת-לקום" והחצי, שבדרך כלל זה "השיר שלו" סימן לי מין כזה "תושיבי אותו". ולא יודעת למה, אפילו שאני יודעת שלא מושיבים אותם, פשוט צייתתי. ואז קיבלתי נזיפה מהמדריכה שתינוקות שלא יושבים - לא להושיב. אוף. אז הסתובבתי אל החצי לומר לו "אבל אתה אמרת" ואז יוגי פשוט התגלגל אל המים, ורק ברגע האחרון תפסתי אותו לפני שהוא היה מביא צלילה רצינית למעמקי הבריכה... אז כבר המדריכה הסתכלה עלי כאילו אני אמא מטורפת רוצחת, בלב היא התחננה שהחצי יחליף אותי כבר וייקח אחריות ואני רק רציתי לקבור את עצמי מול כל העיניים הביקורתיות של כולם... אררר... טוב, לפחות הלכתי לישון בצהריים לשלוש שעות! איזה כיף...

תמי ס

New member
אוי בנצי, איזה פאדיחה

מתארת לעצמי את המבט של המדריכה... לפחות הטבעת את עצמך??? זה מזכיר לי את התקופה שדין היה תינוק, באחת האמבטיות הפכתי אותו על מנת לסבן לו את הגב... לקח לי שניה להבין שהפרפורים שלו הם לא מהנאה אלא פשוט לא שמתי לב שהפנים שלו בתוך המים
טוב שישנת אחה"צ (אייקון של ירוקה מקינאה) בטח עכשיו זה נראה לך כבר פחות נורא ויותר מצחיק.

בנצ100

New member
אה, זה עשיתי על בסיס קבוע...

כשעוד עשינו לו אמבטיה במתקן לתינוקות, והחזקנו אותו בידיים, לי היה מנהג להטביל אותו במים עד שהוא מפרפר... פשוט לא רואים מה קורה שם... עכשיו הוא עצמאי באמבטיה של הגדולים. אני חושבת שאפילו אפשר להחשיב את זה כהכשרה לקראת הצלילות בחוג שחייה, לא?

תולו

New member
בנצ, בבקשה לא לכעוס

אבל אני כל כך משועשעת מהפאדיחות שלך כל פעם, אני פשוט נופלת מצחוק וזה נורא כיף לי, הצחוק הזה, משהו שאני לא עושה הרבה לאחרונה. ולגבי האמבטיות - גם אני "משקה" את מתן מדי פעם במים עם סבון, עד שיוצאים לו
ים מהאף... הוא רגיל, לא מפריע לו לשניה למסכת הצרחות.

בנצ100

New member
../images/Emo46.gif

סתאאם... נראה לך שאם הייתי מתעצבנת מזה, הייתי מפרסמת את פדיחותיי ברבים? התרגלתי לעצמי. אני כבר לא מתביישת, חלק מתהליך ההזדקנות...

Tנקר בל

New member
אוי בנצ, הרגת אותי ../images/Emo6.gif

אני לא מפסיקה לצחוק. את גדולה.

למעלה