פדיחות....

חוויה3X

New member
פדיחות....

היום כשהגעתי למעון של ביתי ניגשה אלי 1 המטפלות בחיוך ושאלה(תוך מישוש קל על הבטן) אם מגיע לי מזל טוב... (הריון) מה לעשות - קצת קשה לרדת אחרי לידה שלישית. אין לי אפילו זמן וכח ללכת להתעמלות..... אני יודעת שכבר עברה שנה מאז הלידה- אבל זה תרוץ מצויין...... לא ידעתי איך להגיב אז רק חייכתי בחזרה ואמרתי ש.... "לא".....

פדיחות? למי?

אני כבר היתי מוצאת תשובה שהיתה מיבשת אותה . לקופאית בסופר שהציעה לי סכיני גילוח לבעלי ועוד הדגשה מה את לא דואגת לגילוח של בעלך? השבתי: " בעולם שכולו טוב כבר לא מתגלחים" היא בפליאה "מה גם הוא חזר בתשובה?" - לא- השבתי- הוא קבל משרה בתור מלאך....

אצלנו שמנה נחשדת כהריונית

את ענקית איך שענית לה ,בפשטות ומבלי לפגוע בה ובקשר לתרוץ חזקי את רצפת האגן שלך עודף המשקל עושה נזק לאגן ושתצטרכי לרוץ אחרי היפיופה שלך , דקה יותר יהיה קל יותר שיורדים במשקל עדיף לא להתעמל כי אז מפתחים מהשומן שריר עדיף קודם להוריד את עודפי המשקל ורק אז להתעמל וככה תהיי דקה יותר אני הייתי נפוחה וענקית בגלל סטרואידים ,אחרי ההקרנות תמיד קמו לי באוטובוס בגלל בטני העגלגלה שקלתי 126 ק"ג כולי נפוחה מנוזלים שנאגרו בגוף ,החברה בבסיס שלא ידעו שהייתי בטיפולים שאלו אותי אם אני אחרי חופשת לידה , ומה ילדתי , היו בטוחים שהייתי בשמירת הריון י ,ועדיין לא הורדתי את עודפי המשקל שצברתי, ולכן אני עדיין באזרחית ולא לובשת מדים שלי אבל שירדו הסטרואידים ירד מהר המשקל, וגם הבטן העגלגלה, וחזרתי למדים עד לפרישה

2א מאה2ה

New member
פאדיחות ../images/Emo6.gif טוב שיש הרבה .. הפרופורציות ../images/Emo6.gif

הלכתי לקנות לביתי תלבושת אחידה לבית הספר זיהיתי שהמוכר בחנות הוא בן מחזור שלי .. שוחחנו והוא ניחם וחיזק אותי כשיצאתי עם השקיות של הבגדים הוא נתן לי צעיף מתנה .. "קח אחי שיהיה לאשה ..."
כמובן שכך הוא נראה.. כשהבין מה הרגע הוא אמר.. לא נורא אנשים טובים רוצים לעזור ובמפגש איתנו הערפול גדול ביותר ויכולים לצאת דברים .. אחד הכוחות המיוחדים שלנו זה לראות את מה שמעבר למילים את האמפטיה והרצון להשתתף ולנחם ו למצוא עבורנו נקודות של אור רק על זה מגיע גם לפדחנים האלה חיבוק ענק ואוהב איזה מזל שהם כאן

שיבולת7

New member
ואותי הזמינו ל "ערב זוגות" ../images/Emo3.gif

ולא אנשים זרים..חברה. נפגשנו כמה חברות אצלי בבית, ואחת אמרה שגם בעל רצה לבוא יחד איתה, ואז החברה הנוספת אמרה : " יאלה, בואו נארגן ערב זוגות ! ". ואני עניתי מייד: " עוד לא הספקתי למצוא מישהו באתרי ההכרויות". כמובן שבאותו הרגע היא רצתה להכנס מתחת לשטיח ולהעלם.. האמת.. גם אני לא חפה מפשע. הבן שלי רב עם אחיו וילל ללא פרופורצייה למקרה. אני יודעת מה רציתי לומר לו,אבל מה שיצא זה: "מה אתה בוכה כל כך? אפשר לחשוב שמישהו מת..". באותה שנייה שיצא המשפט מפי,הבנתי כמה לא במקום היה.אך את הנאמר לא ניתן להשיב... אז אם אני נפלתי,מה אלין על הבריות..

פשו שי ת

New member
שיבולת יקרה

פליטת הפה שלך היתה בטעות מה אומר אני כשבני ביקש נעליים יקרות מאד לחג פסח וזה היה בדיוק כמה חודשים אחרי פטירת בעלי ואני אמרתי שאני לא קונה נעליים יקרות כאלו הבן אמר מיד :אבל אבא הבטיח לי ואני בלי לחשוב הרבה עניתי : "מי שהבטיח שיקיים-לך לאבא שיקנה לך"..... ואז הבנתי מה אמרתי .. אנחנו רק בני אדם וטועים.... והרי לא כתוב לנו על המצח אלמן/אלמנה ואנשים לפעמים גם שוכחים...לצערינו .

שיבולת7

New member
ואולי טוב שכך. זה מראה שאנחנו חיים.

שמחה שלא כתוב לי על המצח. לא אוהבת את מבטי הרחמים שמלווים לרגע הגילוי,את משפט ה"לא רואים עלייך"שבא מייד אחר כך ,ביחד עם בן זוגו "חבל עלייך..מסכנה..כל כך צעירה". חבל שגם אני לא יכולה לשכוח. אפילו לא לשנייה. אפילו לא בחלומות.

פשו שי ת

New member
מעניין שזו התגובה הכי נפוצה

את כלכך צעירה ...חבל.... משתתפ/ת בצערך........... ואני מנידה בראש ...

למעלה