פדיחה..!

פדיחה..!

יווו אתם לא יודעים מה קרה לי...ליפני כמה חודשים הייתי בהופעה של שיר נולד...קיצר הייתי מעל הפתח שכולם יוצאים וניכנסים...ואז כזה אני רואה את אביחי ואני צועקת לו ערן...! ערן..! ואז כזה הוא מסתכל עליי אני לא ערן אני אביחי...! איך התפדחתי...(זה היה בזמן שלא כל כך ידעתי את השמות..חחחח..! רק את של אושרי המושלמון..!)

../images/Emo6.gifאיך אפשר להתבלבל?!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

KiSs KiSs KiSs

New member
פחח...איזה מצחיקההה..

אבל העיקר שאביחי דיבר אלייך...פחחח...זה גם משווו...

אמאא איזה פאדיחההההה

היום בהפסקה אני מתקשרת לפלא של אדם אז כזה עונים לי אומרים לי הלו אז נלחצתי וניתקתי אז אחרי כמה דקות מתקשרים אל חברה שלי ממספר חסום היא עונה ואז אומרים לה שלום את התקשרת אליי מקודם? אז היא אומרת אממ אולי כי נראה לי טעיתי במספר תגידי לי לאן הגעתי אז האישה אומרת לה מי זאת? אז היא אומרת לה תגידי לי לאן הגעתי אז האישה שואלת אותה איזה כיתה את? אז היא אומרת ח' אז האישה אומרת לה יש מצב הבת שלי לומדת איתך? אז היא אומרת מי זאת? אז היא אומרת שירה אז היא העבירה לי תפלא שלה פתאום אני רואה שזאת אמא שלי אז היא שואלת אותי התקשרת אליי עכשיו? אז אני לא אני לא יתקשרתי אלייך וחברה שלי מתעלפת מצחוק ואני כזה מבואסת אמאאא איזה פאדיחהה מסקנה:לא להתקשר לאף מפורסם!!

0rin

New member
חחחחחחחחחחח לא נורא..

אני קראתי לזה משלישיית מה קשור זה נו ג'אבר.. קראתי לו .. אממ.. לא זוכרת..חחחחחח בקיצור זה לא היה השם שלוו.. והוא כזה מסתכל עליי מחייך ובהתחלה לא הביןן שאני קוראת לו כי קראתי לו בשם אחר..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואייי איך התפדחתיייי וזה היה בפסטיגל.

0rin

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif

וואיי אני מתגעגעת ליום שבו הייתי בשיר נולד!!!!!!!! אני רוצה את הגיים בויזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז זו הייתה הפעם הראשונה שראיתי אותם בלייב מול העיניים שלייי.. אני רוצה אותם...בעיקר את אדם..חחחח והיום כזה ישבתי בחדר אצל חברה.. והיה חושך.. ורק מנורה דלקה.. חברה שלי הלכה לשירותים..חח ואני כזה נשארתי לבד.. הייתה אווירה כזו כיפית.. ומ'זה רציתי את אדם ליידי!!! אני אוהבתתת אותוו כל כךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אווףף שבא כבר לבכות!

חחחח קוראים לו ציון!!!

הוא הכי מצחיק בעולם.. בפסטיגל ישבתי מקדימה אז שצילמתי אותו הוא הסתכל למצלמה.. איזה חמוד וגם שהוא עבר בקהל הוא רץ כזה מולי מהר אז צעקתי לו צ=י=ו=ן אז הוא כזה אומר לי שלום מאמי ונותן לי יד!! חחחח

0rin

New member
חחח חמודד

כזה אני קראתי לו.. והוא כזה חייך חיוך מאוזן לאוזן..חחחחחחח וכזה נתן לי יד.. היה דווקא חמודד!!

0rin

New member
../images/Emo207.gif

מישהי מפה יודעת אולי איך מפרסמים אתר בגוגל? תודההה לעוזרותת!!

למעלה