פדיחה....

פדיחה....

טוב, אז לאחר 6.5 שנים שאני גרה בדירה, אני עוזבת עוד חודשיים.
לחרדתי, גיליתי שמכשיר טלפון מדגם די ישן, שהיה בדירה, איננו. כנראה באחד הנקיונות לפסח, הוא הלך לזבל, בטעות.
האם קניה של מכשיר חדש תפתור את הבעיה, ותמנע ממני לומר שלום לכמה שקלים לא מיותרים, לטובת בעל הדירה? מה עושים??

עוד שאלה, אם אני כבר כאן: לפני כמה שנים נשברה לי הידית של הדלת. איזה בעל מקצוע יתקן לי אותה?

הייתי רוצה להחזיר את הדירה כמו שקבלתי אותה, פחות או יותר...

תודה לכם!

זה נשמע כמו שטויות

רוב האנשים בימינו גם ככה מוותרים על טלפון קווי ואם כבר למישהו מאוד חשוב טלפון קווי בדירה השכורה, סביר להניח שהוא יעדיף להביא מכשיר בעצמו (שלמיטב ידיעתי זה משהו בעלות סמלית). מכשיר טלפון ישן זה לא מה שיהפוך דירה שכורה לאטרקטיבית ואם תשאלי אותי - בעל הדירה בכלל לא זוכר את המכשיר הזה (אלא אם הוא רשום בחוזה מה שאני בספק לגביו), וישנה אפשרות סבירה בהחלט שהוא בכלל היה שייך לדיירים הקודמים.

במקרה של בעל הדירה שלי:

א. רשום בחוזה

ב. צריך להכיר אותו כדי לדעת שהוא ממש יקה פוץ. הוא אמר לי אתמול שאהיה חייבת להחזיר את החיבור לבזק, שכבר איננו מאז שעברתי לכאן.

ג. שוחחתי איתו על כך. אקנה מכשיר חדש, כהשלמת ציוד.

טלפון באמת לא עולה הרבה

אבל אני ממליצה לך לפני שאת קונה לשאול כמה אנשים, יש סיכוי לא רע שלמישהו שאת מכירה יש טלפון נטול שימוש שישמח לתת לך אותו במקום לזרוק.

niya

New member
תנסי באתר אגורה

יכול להיות שתמצאי שם מכשיר בחינם...

יש לי הרגשה שגם בעל הדירה שכח מהטלפון

הזה... מקסימום אם את רוצה לצאת בסדר,תגידי לו בכנות על כך ותשאלי אם זה משהו קריטי ואם כן,איך אפשר לפצות.

PooKiPsiT

New member
ידית שנשברה זו לא אחריות של בעל הדירה לתקן?

אלא אם זה קרה בגלל הפעלת כוח לא סבירה על הידית או משהו כזה...

הידית...

אני שברתי אותה, כך שזו אחריותי לתקן. מעניין איזה בעל מקצוע אמור לעשות את זה.

גםאני5

New member
אני פניתי לידיד שהוא נגר וזה לקח לו בדיוק דקה

דרך אגב , לא שזה יהיה קל להוכיח אבל יכול להיות שהיה לך קל לשבור את הידית כי היא כבר היתה בדרך לגן עדן של ידיות. בדירה הנוכחית שלנו כל הידיות של הדלתות שרוטות ומגעילות,כולל הידית של דלת כניסה.

למעלה