פדיוס

מצב
הנושא נעול.

משי 10

New member
פדיוס

פדיוס
שלום לכולם. האם משהו נסע או נוסע לפדיוס בקרוב? אשמח לקבל אינפורמציה על אופן ההגעה והשהייה.

היי משי, ../images/Emo39.gifברוכה הבאה!

פדיוס
שלום לכולם. האם משהו נסע או נוסע לפדיוס בקרוב? אשמח לקבל אינפורמציה על אופן ההגעה והשהייה.
היי משי,
ברוכה הבאה!
תוכלי לקבל מידע מקיף על פדיוס, כולל איך להגיע והשהייה, במסמך שאותו אני מצרפת כלינק שהכין בזמנו ספארטקוס. אם יהיו לך שאלות נוספות אחרי שתקראי- אנחנו פה בשבילך. כה לחי אוריינית

משי 10

New member
תודה אורינית, קראתי את המסמך.

היי משי,
ברוכה הבאה!
תוכלי לקבל מידע מקיף על פדיוס, כולל איך להגיע והשהייה, במסמך שאותו אני מצרפת כלינק שהכין בזמנו ספארטקוס. אם יהיו לך שאלות נוספות אחרי שתקראי- אנחנו פה בשבילך. כה לחי אוריינית
תודה אורינית, קראתי את המסמך.

משי 10

New member
פדיוס באמצע נובמבר

פדיוס
פדיוס באמצע נובמבר
האם יש זוג שאמור לנסוע לפדיוס בנובמבר או שנסע לאחרונה ויכול לעדכן בפרטים טכניים יותר מפורטים?

דורוש10

New member
ברוכה הבאה- שרשור הודעות../images/Emo20.gif

פדיוס
ברוכה הבאה- שרשור הודעות

ברוכה הבאה לפורום שלנו ואת מוזמנת לשאול אותנו שאלות נוספות. כדי שהעמוד לא יגמר מהר אנו נוהגים לשרשר הודעות ולא לפתוח הודעות נוספות על אותו נושא וכו'. את ההודעה שפתחת למעלה היית צריכה לשרשר להודעה כאן על "מלאכת" השרשור תוכלי ללמוד פה מקווה שהמנהלות לא תטענה כי לקחתי להן את ה"פרנסה" על מלאכת השרשורים

ayoosh

New member
חס וחלילה... ההפך... ../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה- שרשור הודעות

ברוכה הבאה לפורום שלנו ואת מוזמנת לשאול אותנו שאלות נוספות. כדי שהעמוד לא יגמר מהר אנו נוהגים לשרשר הודעות ולא לפתוח הודעות נוספות על אותו נושא וכו'. את ההודעה שפתחת למעלה היית צריכה לשרשר להודעה כאן על "מלאכת" השרשור תוכלי ללמוד פה מקווה שהמנהלות לא תטענה כי לקחתי להן את ה"פרנסה" על מלאכת השרשורים
חס וחלילה... ההפך...

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

פדיוס
ברוכה הבאה
ו

כבר הפנו אותך למידע הקיים ו... המידע שלי כבר ממש "פאסה"... המון המון

אדוינה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif!

פדיוס
ברוכה הבאה
!
בהצלחה גדולה !
אני בתכנון לפדיוס, אבל עדיין די רחוק. אשמח לשמוע עלייך עוד פרטים,אם מתחשק לך לכתוב.

3דוגית

New member
פרטים

פדיוס
פרטים
גם אני מטופלת בפדיוס, לגבי אופן ההגעה את יכולה לקחת מונית או אוטובוס ואם תצטרכי את הכתובת שלהם כתובה בקפריסאית, כדי להראות לנהג מונית אשמח לשלוח אלייך. בהצלחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה