פדיוס/פרו' שולמן

• פותח הנושא zs5
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

zs5

New member
פדיוס/פרו' שולמן

פדיוס/פרו' שולמן
היום הייתי אצל פרו' שולמן ורציתי לשתף לטובת המתעניינות ראשית המחיר 3500$ למכון פדיוס ומקבלים בתמורה 8-6 ביציות התורמות הינן מ: לטביה אוקראינה רוסיה ויש גם אפשרות לתורמת מקפריסין/יוון. תורים בערך 4-6 שבועות. הקפאה, החזקה והחזרה 500$. טוען להצלחה רבה והכי חשוב התורמת תורמת רק לנתרמת אחת ולא לכמה. ואין מצב שמפציצים את התורמת בהורמונים כי איכות הביציות יורדת אם יש המון ביציות. אנו מאשרים את התורמת ולא מקבלים את האינפורמציה רק לאחר ההחזרה. פרו' שולמן בהחלט מומלץ מקצועי וסבלני ומתייחס לכל שאלה ובעייה ברצינות רבה. אם יש עוד שאלות אשמח לענות

ROSMARY

New member
מסרת מידע ממש חשוב .

פדיוס/פרו' שולמן
היום הייתי אצל פרו' שולמן ורציתי לשתף לטובת המתעניינות ראשית המחיר 3500$ למכון פדיוס ומקבלים בתמורה 8-6 ביציות התורמות הינן מ: לטביה אוקראינה רוסיה ויש גם אפשרות לתורמת מקפריסין/יוון. תורים בערך 4-6 שבועות. הקפאה, החזקה והחזרה 500$. טוען להצלחה רבה והכי חשוב התורמת תורמת רק לנתרמת אחת ולא לכמה. ואין מצב שמפציצים את התורמת בהורמונים כי איכות הביציות יורדת אם יש המון ביציות. אנו מאשרים את התורמת ולא מקבלים את האינפורמציה רק לאחר ההחזרה. פרו' שולמן בהחלט מומלץ מקצועי וסבלני ומתייחס לכל שאלה ובעייה ברצינות רבה. אם יש עוד שאלות אשמח לענות
מסרת מידע ממש חשוב .
יש לי חברה אצלו לטפולי פריון IVF והיא מאוד מרוצה ממנו . רק שאלה לי אליך . יש הבטחה לבציות , אבל האם יש לעוברים ? ואם אותו תורמת לא מגיעה לכמות כזאתי של בציות ? אז מקבלת עוד פעם תרומה זאת הכוונה ? הוא זה שעושה את התקשורת עם פדיוס או את ? כמובן רק אם את יודעת. תודה על המידע . רוזמרי

zs5

New member
לרוזמרי

מסרת מידע ממש חשוב .
יש לי חברה אצלו לטפולי פריון IVF והיא מאוד מרוצה ממנו . רק שאלה לי אליך . יש הבטחה לבציות , אבל האם יש לעוברים ? ואם אותו תורמת לא מגיעה לכמות כזאתי של בציות ? אז מקבלת עוד פעם תרומה זאת הכוונה ? הוא זה שעושה את התקשורת עם פדיוס או את ? כמובן רק אם את יודעת. תודה על המידע . רוזמרי
לרוזמרי
ראשית אני מבקשת לומר לך שאני מאד מצטערת בנוגע לכל מה שעבר עלייך לאחרונה ומקווה שהפעם הבאה שלך תהייה המנצחת ותסיימי לאחר 40 שבועות עם תינוק בידיים. ובקשר לשולמן כן הוא עושה את התקשורת מולם במייל וכן ממלא את טופס הבקשה ושולח בפקס. מאד מעורב. יש התחייבות ל-2 עוברים מאיכות מעולה. (הוא טוען שזה מספיק להריון) אגב הוא מאד מתנגד להחזרות של יותר מ- 2 עוברים טוען שאם איכות העוברים טובה אין צורך ביותר. קצת מוזר היה לי לקבל את זה כי אני רגילה שמחזירים 3-4 עוברים. והאמת שלא הבנתי את שאלתך בנוגע לביציות.

מבקשרת לדעת מאיפה התורמות של זיידמן

פדיוס/פרו' שולמן
האם מישהי מהבנות יודעת מאיפה התורמות של פדיס זיידמן? שולמון אומר שהתורמות הם רק רוסיות וזיידמן אומר שהתורמות מ- קפריסין, רומניה, בולגריה, יוון וקצת קשה לי להבין איך זה שהם עוברים עם אותו מרכז וכל אחד אומר משהו אחר אשמח לקבל תשובות

zs5

New member
זיידמן עובד עם מכון פדיוס בקפריסין

האם מישהי מהבנות יודעת מאיפה התורמות של פדיס זיידמן? שולמון אומר שהתורמות הם רק רוסיות וזיידמן אומר שהתורמות מ- קפריסין, רומניה, בולגריה, יוון וקצת קשה לי להבין איך זה שהם עוברים עם אותו מרכז וכל אחד אומר משהו אחר אשמח לקבל תשובות
וגם שולמן עובד עם המכון הנ"ל וולכולם יש את אותן התורמות אני לא מאמינה שאצל זיידמן הן שונות זה אותו המכון. הן מגיעות מרוסיה, לטביה, אוקראיינה וכן מקפריסין/יוון. לי לא נאמר דבר על בולגריה או רומניה והאמת היא ששאלתי אותו בנוגע לכך. והתשובה הייתה שלילית

מגיבה בקשר לזיידמן

וגם שולמן עובד עם המכון הנ"ל וולכולם יש את אותן התורמות אני לא מאמינה שאצל זיידמן הן שונות זה אותו המכון. הן מגיעות מרוסיה, לטביה, אוקראיינה וכן מקפריסין/יוון. לי לא נאמר דבר על בולגריה או רומניה והאמת היא ששאלתי אותו בנוגע לכך. והתשובה הייתה שלילית
מגיבה בקשר לזיידמן
מהתרשמותי עימו אולי הוא מיקצועי אך לא מובן או ברור ועוד דבר שלא הבנתי כל מה שאת שואלת וגם זה לא אפשרי הוא מהנהן שזה נכון מצטערת אם אני לא ברורה כך יצאתי ממנו מבולבלת בכל הפעמים וזה גרם לי לבטל מחזור שלם של טיפול עם רירית של 12 אז תביני לבד זוהי דעתי הפרטית עליו ואפשר לומר שיש לו הצלחות רבות למרות שהוא מאוד עסוק לא אהבתי והמשכתי הלאה מאחלת הצלחה לכולם

zs5

New member
עם הצלחות לא מתווכחים ואכן לזיידמן

מגיבה בקשר לזיידמן
מהתרשמותי עימו אולי הוא מיקצועי אך לא מובן או ברור ועוד דבר שלא הבנתי כל מה שאת שואלת וגם זה לא אפשרי הוא מהנהן שזה נכון מצטערת אם אני לא ברורה כך יצאתי ממנו מבולבלת בכל הפעמים וזה גרם לי לבטל מחזור שלם של טיפול עם רירית של 12 אז תביני לבד זוהי דעתי הפרטית עליו ואפשר לומר שיש לו הצלחות רבות למרות שהוא מאוד עסוק לא אהבתי והמשכתי הלאה מאחלת הצלחה לכולם
עם הצלחות לא מתווכחים ואכן לזיידמן
יש הרבה הצלחות. אני חושבת שהיחס שלנו כלפי הרופא המטפל הינו אינדיבידואלי חברה שלי מטופלת אצלו ומאד מרוצה ואת לא כל כך, גם זה קורה. אני מאד שמחה שעברת הלאה והמשכת אני מבינה שאת נוסעת בספטמבר לרומניה אז בהצלחה

Pugili

New member
zs5 תודה לך על המידע

מגיבה בקשר לזיידמן
zs5 תודה לך על המידע
בקשר לתורמות,אתמול שלחתי למכון בפדיוס אי-מייל וגם שאלתי אותם מאיפה התורמות,מקווה שיחזרו אלי מהר ויענו על כל השאלות כולל את השאלה הזו ואז נדע בוודאות מהמקור מאיפה הן.

Pugili

New member
היום שלחו לנו בחזרה מייל

zs5 תודה לך על המידע
בקשר לתורמות,אתמול שלחתי למכון בפדיוס אי-מייל וגם שאלתי אותם מאיפה התורמות,מקווה שיחזרו אלי מהר ויענו על כל השאלות כולל את השאלה הזו ואז נדע בוודאות מהמקור מאיפה הן.
היום שלחו לנו בחזרה מייל
אבל לא ענו על השאלה שנוגעת במוצא התורמות
אם נתקשר אליהם נשאל שוב.

מ י ז ו

New member
מס' הטלפון של פדיוס

היום שלחו לנו בחזרה מייל
אבל לא ענו על השאלה שנוגעת במוצא התורמות
אם נתקשר אליהם נשאל שוב.
מס' הטלפון של פדיוס
האם יש לך את מס' הטל' שלהם? לי הם לא החזירו מייל.

מ י ז ו

New member
טל' של פרופ' שולמן

פדיוס/פרו' שולמן
טל' של פרופ' שולמן
מה מס' הטל' שלו?

Pugili

New member
תוספת קטנטונת ../images/Emo3.gif

פדיוס/פרו' שולמן
תוספת קטנטונת

כאשר הזרע לא טוב תוספת 500$ ICSI

מצב
הנושא נעול.
למעלה