פדאל דיסטורשן LEAD

doc monti

New member
פדאל דיסטורשן LEAD

הרבה זמן לא חיפשתי פדאל דיסטורשן... אבל מאז מכרתי את ה OCD חסר לי משהו בסאונד.
מבחינת פדאלי גיין יש כרגע FULLDRIVE וקלון ביג מאף של BYOC.

בגדול אני מחפש פדאל שנותן MED-HIGH GAIN, אבל לא כל מיני אמולטורים של מארשל למיניהם (BSIAB, PINNACLE, PLEXTORTION וכו') אלא סאונד יותר "אמריקאי".
פדאלים שהיו לי ואהבתי יותר את הגוון שלהם- טונבון קלאסיק, וי טווין עם דרייב לפניו שדוחף אותו...

שמעתי דמואים של WAMPLER SOVEREIGN ונשמע פחות או יותר בכיוון, אבל מזמן למדתי לא להסתמך על דמואים (ולצערי במיתר השישי לא יכולים להזמין כיוון שזה ייצור מיוחד ל GUITAR CENTER)

פתוח להצעות מעניינות

רונסולD

New member
אני ממש לא בקיא בטריטוריה

אבל יש את הSLOSTORTION (גם של וואמפלר, אני חושב) שיכול להיות שתאהב ויש גם את הפדאלים שם מסה שאולי יקלעו לטעם שלך.

MetalicBluz

New member
כמה מומלצים

1. emma - reeza II יש לי אותו ואני נהנה מכל רגע. נמכר במיוזיק-סנטר
2. wampler - Slostortion גם פדאל מעולה.
3. ה -TightRock של Amptweaker או אחד מהפדאלים של Blackstar

byrdparis

New member
Amptwekar

Tight Rock

הפדאל האחרון שתצטרך, בדיוק למה שהתכוונת.

תשאל את קפיצי
.
פדאל עם סאונד מדהים. יתאים לליד וללויוי כמו כפפה, כולל NG בתוך הפדאל שעובד דינאמי ונפלא. ועוד כל מיני תופינים.
באמת שווה כל שקל והרבה יותר לעניות דעתי.

[ה SLO (וואמפלר) שהיה לי גם - הוא אחלה פדאל, אבל רועש מאאד! אז קח בחשבון. ]

Kaldot01

New member
יש הרבה פדאלים בתחום הזה

בישראלים -
Greenhouse - No brainer
פדאל מעולה עם כמויות אינסופיות של גיין, המינוס היחיד שלו לדעתי זה שמשהו בשליטת איקיו קצת מוזר

piggy fx - Black Pig
לא מיוצר יותר אבל אפשר למצוא יד שניה(אני אישית מנגן איתו)
פדאל פשוט, סאונד מעולה וגם הרבה הרבה גיין, האיקיו שלו מאפשר טווח רחב מאוד של סאונדים ובעיקר הסיבה שאני אוהב אותו זה שיש לו נמוכים מעולים אבל לא כל מגבר מסוגל להתמודד איתו.

לא תוצאת הארץ -
Wampler - triple wreck
Tech 21 - California
Bogner - Uberschall
T.c - Rotwiller

מאלה יש לי ניסיון רק עם ה tech 21
סאונד מעולה, האיקיו של הסידרה הזאת הוא אקטיבי מאפשר טווח אדיר של טוויקיניג ומלא אופציות סאונד גם כן.

DC400

New member
המלצה לא מנסיון אלא משמיעה בלבד

הייתי מנסה את הבוגנר החדשים

doc monti

New member
עם כמה שאפשר להתרשם מדמואים...

הכחול לא נשמע בכיוון
האדום עם סאונד "מודרני" מדי.

אני מחפש משהו שייתן לי LEAD חלק עם ססטיין גדול אבל גם סאונד פאוורקורדס של מטאליקה (בתקופה הטובה...). לא רוצה כל מיני פדאלים שנותנים סאונד מטאל מודרני וכו'.
קשה להגדיר במילים...

Mago de Oz

New member
נשמע שאתה מחפש

משהו שהוא קצת כמו שני פדאלים שונים. הכי קרוב למה שאתה מחפש אני מכיר זה הטיובמן של יוז & קטנר (נהניתי ממנו שנים, הוא מעולה). גם ה-Trainwreck של וומפלר הוא בעל אופציות כאלה. אגב, מטאליקה בתקופה הטובה השתמשו במארק של בוגי ובמכשירי הייגיין אחרים, ככה שאל תפסול דברים שנשמעים מודרני.

אגב בתגובה שלך לבוגנרים אין התייחסות לפדאל השחור שלהם, שלדעתי מתאים לתיאור שאתה מחפש. אם לא הקשבת לו - קדימה :)

doc monti

New member
כבד מדי...

ממה ששמעתי אונליין נראה לי שהכיוון זה WAMPLER SOVEREIGN או STONE GREY DISTORTION

למעלה