פדאלים של TIME ATAC

byohay

New member
פדאלים של TIME ATAC ../images/Emo53.gif

הי חברים קניתי פדאלים TIME ATAC ,ומאוד קשה לי להשתחרר מהם, שמעתי שיש אפשרות להפוך את הקליפס בנעל בין ימין לשמאל ,האם זה יכול לעזור בשיחרור מהיר יותר, כי ממש קשה להשתחרר מהם, חייב תשובות דחוף כי נמאס לי ליפול.

shl17

New member
באחד הקליפים יש סימון כוכב

שים אותו בנעל שמאל חוץ מזה זוית השחרור גדולה יותר מspd אבל אחרי שתתרגל לא תוכל לרכב עם פדל אחר אני החלפתי גם בבוליט מ646 ל time מרוב שהתרגלתי (כן אני יודע לא בטיחותי וכו)

אפשרות הכיוון

אפשרות הכיוון היא לא בין הנעליים אלה בסיבוב של הקליט עצמו ב 180 מעלות. תנסה להפוך ותבדוק אם יש שינוי לטובה (אולי אתה כבר נמצא על הצד שיותר קל להשתחרר). בנוסף, אם אני לא טועה, באתר של TIME יש פרסום לקליט נוסף שנותן אפשרות לשחרור קל יותר.

אתה צודק

מאז שיש לי את ה TIME חשבתי את מה שכתבתי בהודעה הקודמת, כי זה מה שאמרו לי בחנות, אבל לאחר שכתבת את מה שכתבת בררתי את הנושא עם התמיכה של חברת TIME ולפי דבריהם אתה צודק. 1. סיבוב ב 180 מעלות יגרום לפעולה לא תקינה של הפדלים. 2. בקליט הרגיל, השחרור נעשה ב 15 או 20 מעלות, כאשר, לפי החברה, אם יש בעיה בשחרור, יש לוודא שהקליט עם סימן השושנה יהיה בנעל שמאל. 3. בקליט המיוחד, שמשתחרר ב 13 או 17 מעלות פועל אותו עקרון, רק ששם במקום סימן שושנה יש סימן G/L.

guyshar55

New member
תשמע ותקשיב טוב

אני קניתי את הפדלים לפני חצי שנה ונפלתי הרבה. שאלתי פה בפורום מה עושים וקיבלתי את אותם תשובות. "אין מה לעשות, תצטרך להתרגל". לי היה נראה הגיוני לקחת פצירה עדינה ולנסות לשייף את הקליטים, ובכך להקטין את הזווית שבהם הם משתחררים. לי אמרו בפורום לא לגעת בקליטים ולא לעשות את זה. עשיתי את זה.. מ ע ו ל ה . צריך רגש בידיים. אם תשים לב, אתה תראה את הזווית שבה הקליט משוייף כבר. פשוט לשייף עוד קצת. ואם צריך עוד קצת, ואפילו משני הצדדים של הקליט,ימין ושמאל, על מנת שבמקרה חירום אתה פשוט תמשוך את הרגל בחוזקה על מנת לשחרר את הקליט, והוא ישתחרר. מה שאני מציע הוא לשייף לאט לאט על מנת למנוע מצב בו תשייף יותר מדי ואזבסינגלים, דווקא שם כשתרצה שהרגל תשאר מחוברת, כל מכה קטנה בנעל- הקליט ישתחרר. אם תרצה לדון בעניין- תשלח לי הודעה לתא. מקווה שעזרתי.

Weekend Warrior

New member
שחרור מפדלים

ייתכן וזה יישמע מובן מאליו אבל: אני רכבתי בעבר עם Egg Beaters ועברתי ל ATAC, השונה בין שני אלו לשימנו (לדוגמא) הוא שהאחריות לשחרור היא על הרוכב בלבד משמע: אין מצב של שחרור לא רצוני מכיוון שהפעלת כח כלםי מעלה/קדימה/אחורה לא תשחרר את הקליט מהפדל. הרוכב צריך ללמד את הראש לתת לרגל פקודת "אנא סובבי 15 מעלות כלפי חוץ" בכל פעם שרוצים להשתחרר, זה לוקח קצת זמן (שתיים שלול רכיבות) אבל זו הדרך הנכונה להתרגל לפדל. להערכתי צריך לתת ל Time Sport קצת קרדיט שהקלט מתוכנן בקפידה ושיופו אולי יפתור בעיית טווח קצר אך ייצור בעיות חלופיות בטווח הארוך. בקיצור, כמו ברוב הדברים Practice makes perfects ולא צריך לחפש קיצורים...

וכאמור, כמו שכתבתי קודם

יש גם את הקליט שמשתחרר כבר ב 13 מעלות, וניתן לרכוש אותו בנפרד

The Rider

New member
רוצה להחליף איתי ב egg beaters?

תאמין לי מהם בכל מצב תצליח להשתחרר בגלל שיטת ההחלקה.... 067333106 בר

byohay

New member
../images/Emo154.gif תודה

חברים המון תודה אבל כניראה שאני אתרגל לפדלים.

למעלה