פגשתי מישהי מדהימה, מקסימה, ביסקסואלית מטרפת. אבל... בזוגיות
O orald New member 22/5/13 #2 כן, באמת באסה שאפיקצ'ו תפוסה. אבל ברצינות, זה לא משהו נדיר או ביסקסואלי במיוחד, זה קורה כל הזמן. באסה.
כן, באמת באסה שאפיקצ'ו תפוסה. אבל ברצינות, זה לא משהו נדיר או ביסקסואלי במיוחד, זה קורה כל הזמן. באסה.
A Apikachu L New member 22/5/13 #4 אלא אם היא פוליאמורית... כנראה אין הרבה מה לעשות. שולחת לך חיבוק וירטואלי. יש הרבה ביסקסואליות מטריפות...צריך רק למצוא אותן... (שזה קצת יותר קשה, אבל אפשרי).
אלא אם היא פוליאמורית... כנראה אין הרבה מה לעשות. שולחת לך חיבוק וירטואלי. יש הרבה ביסקסואליות מטריפות...צריך רק למצוא אותן... (שזה קצת יותר קשה, אבל אפשרי).
ש שירללאשם New member 23/5/13 #8 תודה על החיבוק אין כלום מה לעשות, חוץ מלהמשיך להיות איתה בקשר, סתם כי היא אישה מדהימה, ולפרגן לה את הקשר הזה. כי היא נראית מאושרת ובאמת שהכי מגיע לה בעולם. למצוא א-נשים טובים באופן כללי מתחיל להיות לי מאתגר לאחרונה
תודה על החיבוק אין כלום מה לעשות, חוץ מלהמשיך להיות איתה בקשר, סתם כי היא אישה מדהימה, ולפרגן לה את הקשר הזה. כי היא נראית מאושרת ובאמת שהכי מגיע לה בעולם. למצוא א-נשים טובים באופן כללי מתחיל להיות לי מאתגר לאחרונה
L lily kane New member 23/5/13 #6 אפיקצו ולגבי הכותבת זה קורא לפחות יצא לך להכיר בת אדם נהדרת זה גם משהו
ש שירללאשם New member 23/5/13 #9 את לגמרי צודקת אני שמחה שאני מכירה אותה, ושמחה שאנחנו בקשרי ידידות. אין לי כל כוונה לשנות את זה, ואני מפרגנת לה ושמחה בשבילה לחלוטין, כי נראה שהיא מאושרת ושטוב לה והכי מגיע שבעולם
את לגמרי צודקת אני שמחה שאני מכירה אותה, ושמחה שאנחנו בקשרי ידידות. אין לי כל כוונה לשנות את זה, ואני מפרגנת לה ושמחה בשבילה לחלוטין, כי נראה שהיא מאושרת ושטוב לה והכי מגיע שבעולם