פגשתי מישהו...

stam 4

New member
פגשתי מישהו...

אני לא יודעת למה אני מספרת לכם, אולי פשוט כי אין לי עם מי עוד לחלוק את זה.. חוץ מכמה אנשים שכבר שמעו על זה... אז הכרתי מישהו... הוא היה מתחת לאף שלי משהו כמו 4 חודשים אבל לא ראיתי אותו, עד לפני שבועיים, כשהיתי אמורה לעבוד על משהו שקשור לשנינו.. הוא הסתכל ואני לא יודעתי למה. עד שלפני שבוע הבנתי שהיתי רוצה שינסה וידעתי שלבד אני לא אגש.. ואז אני וידיד שלי חשבנו על תוכנית גאונית שבסופה של דבר גרמנו לו להשיג את הטלפון שלי, ואז אחרי 3 ימים מאוד ארוכים ועצובים (של המתנה) הוא התקשר!! ודיברנו והוא היה כזה חמוד, ומצחיק, ואולי בגלל שחיכיתי כ"כ הרבה זמן לטלפון הזה, אז כשהוא התקשר היתי ממש בסדר כי דיברתי ולא התביישתי כמו תמיד.. הקיצר, קבענו שאולי ביום רביעי נצא, וזה כ"כ טוב, שאני מפחדת שזה יתקלקל, כי שום דבר בחיים שלי לא מסתדר, ואני תמיד מתאכזבת- מישהו שאני רוצה לא רוצה אותי, מישהו שרוצה אותי לא רוצה אותו, ובמקרים נדירים- שנינו רוצים ואז זה מתקלקל. וזה לא מחזיק מעמד. עצוב להודות שהקשר הכי ארוך שלי היה 4 חודשים, ואני מתכוונת לקשר טבעי ונורמלי ולא קשר מוזר ששנינו יודעים שזה לא ילך.. מתוך ניסיון מר... אז אני כ"כ מפחדת להתאכזב, וכ"כ מנסה לא לפתח תקוות גדולות מידי, אבל זה כ"כ קשה, ממש קשה, משהו כמו לעצור משאית עם הידיים, כי אני ממש רוצה קשר נורמלי ואני חושבת שמצאתי מישהו נורמלי וטוב... אבל כ"כ הרבה פעמים טעיתי והתאכבתי... ואני אומרת לעצמי- אל תהרסי שום דבר, תהיה סבלנית, ואל תמהרי (כי הקשר האחרון הרסתי בזה שלא היתי סבלנית).. אני מרגישה כמו ילדה בת 14, אבל זה פשוט נחמד, מבלבל, מעלה חיוך ואני לא יודעת איך להסתיר את זה... אני מקווה שזה ילך... חג שמח!

אני שמחה בשבילך...

אבל עצה: אל תפתחי תקוות...... ולא בקטע הרע או משהו. פשוט את מסוג הטיפוסים נראה לי מההודעה שלך) שמתחילים לפתח ציפייות לפני שמשהו עוד קורה... כמוני......... =\ בהצלחה!! :) דרך אגב אם את רוצה לשתף אותנו בתוכנית הגאונית שלך למתן מספר הטלפון לבחורים אני אשמח לשמוע כי גם אני בערך במצבך..... יום טוב!

נ ט ע 9 1

New member
העצה הכי טובה שלי בשבילך היא..

לא להיות פתוחה מדיי בהתחלה... כלומר שיהיה לבחור שהכרת עניין לגלות אותך להכיר אותך.. כי גם אם את בטוחה שזה זה.. וגם אם את אפילו יודעת שזה זה והוא עדיין לא יודע אז לתת לו הזדמנות לאהוב אותך.. איך אומרים לשחק אותה קשה להשגה.. זה אולי טיפה מעצבן כשיודעים שזה זה אבל לא יודעיםן איך להסביר את זה לצד השני.. רוב הבנים שאני מכירה אוהבים את האתגר.. וגם אם זה קשה את תעמדי בזה..(וזה בטוח קשה...) עד שהבחור ישיג אותך ואז ההנאה אחרי ה'מצוד' היא הרבה יותר טובה והרבה יותר מתוקה... מה לעשות הם דיי אוהבים את הלהתאמץ ולהשיג.. המלצה שלי גם אם את יודעת שזה זה תני לזמן לעשות את שלו ותני לבחור להתאמץ בשבילך.. וזה באמת מנסיון

stam 4

New member
קודם כל, תודה..

אני באמת צריכה להרגע, ואני מקווה שאני אהיה בסדר, וששום דבר לא יתקלקל.. והתכונית הגאונית היא פשוטה מאוד- אמרתי לידיד שלי שקצת מכיר אותו, שיגש עליו. אנחנו מכירים כבר שנתיים וחצי ובמשך שנתיים חדר ליד חדר (אני מסכימה עם אלה שאומרים- שהחברים הכי טובים מכירים בצבא), אז לא היתי צריכה להגיד יותר מידי. ואז ערב אחד הוא בא עליו והתחיל לדבר על כמה שהבנות הן עם מעצבן וכד'.. ואז שאל אותו אם הוא בכלל רוצה חברה אז זה אמר שכן ושהוא מחפש, ואז ידיד שלי שאל אותו אם הוא היה רוצה שיסדר לו אותי, וזה אמר שבסדר, ואז הוסיף שאין לו מה להפסיד ושאני ממש חמודה, ועוד ידיד שלי שהיה שם אמר שכדאי לו. ואז לאחר כמה ימים הוא אמר לו שדיבר איתי ושאמרתי בסדר ונתן לו את הטלפון.. וכך יצא שכאילו הוא זה שהתחיל לחשוב על זה ואני רק הסכמתי, ואז לא יצאתי מוזרה, כי אני לא ממש אוהבת את הרעיון שאני אמורה להתחיל עם מישהו.. וזהו, אני ממש מקווה שיהיה בסדר.

בהצלחה../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

תספרי קצת על התוכנית הגאונית שלכם

בר

New member
תביני...

את בעצמך העדת על עצמך שאת מתנהגת בחוסר סבלנות של "ילדה בת 14". אז תלמדי פשוט לא לנהוג כך ולהיות יותר בוגרת ועם יותר הבנה לצרכי הצד הנגדי ותני לקשר להתפתח בקצב שלו,אל תמהרי,אל תלחצי ובטח ובטח שאת צריכה להיות סבלנית. לא לפתח ציפיות גבוהות מידי אבל זה לא אומר שאל לנו לפתח ציפיות בכלל,פשוט תמצאי את האיזון הנכון להיות בתוך הקשר מבלי להרוס אותו. אני יודע מה זה להיות בתוך קשר עם בחורה שמלחיצה נורא ותסלחי לי אם אכנה את הבחורה ההיא "נודניקית",זה לא החזיק מעמד יותר משבוע שבועיים,צריך לדעת למצוא את האיזון הנכון עבור השניים בקשר ולא עבור היחיד בקשר. מקווה שהפעם זה זה והלוואי ונשמע על...
בהצלחה.

בבקשה קבלי את עצתי

תוציאי מהר ובאופן בהול את המילים "פחד" "אני מפחדת" "אני הורסת" "אני מאכזבת" מהלקסיקון שלך אוקיי ? כי אני עוד עלולה לחתום לך שאם תמשיכי לפחד את תגשימי את הנבואה שלך ראיתי שאת בת 21 גם אני את כבר בוגרת והגיע הזמן שתפנימי שברגע שיהיו לנו מחשבות חיוביות , הן יתגשמו תגידי לעצמך אלף פעמים ביום "אני יפה" , "אני מצליחה" ,"אנשים מתאהבים בי" "יש לי מה לתת" . אנשים שלא מאמינים בעצמם, בד"כ באמת לא מצליחים אנשים ששואפים ומונעים ע"י החלומות שלהם , יגיעו רחוק אם תפחדי, את תשדרי את זה לבחור , והוא עלול ללכת תשדרי בטחון תני אמון בעצמך שאת יכולה ואת חסרת סבלנות? נפלא שאת מודעת לחסרונות שלך חוסר סבלנות נובע גם הוא מפחד תשתחררי והאמיני שכל מה שקורה - קורה בשבילנו ותעבדי על התכונות השליליות במקום לשנן עד כמה את "שלילית" בהצלחה

stam 4

New member
יצאנו היום..

והיה ממש נחמד, באמת! היו כמה רגעי שקט אבל ככה היה בסדר. ויש לי שאלה- אני פשוט מזמן לא יצאתי לפגישה נוספת, וחשבתי אם זה נכון- פשוט הוא הציע גם מחר להפגש, בהתחלה הוא התכוון רק לבוקר ואז פתאום הוא הוסיף שנפגש גם בערב (עם הפסקה בצהריים) ולא ידעתי אם להסכים או לא ובסוף אמרתי שבסדר.. השאלה- זה לא יותר מידי מהר? אני אשמח לתשובה, ואני מקווה שהוא נהנה כמוני..

תאמת זה נורא אינווידואלי.

אני במקומך הייתי ממציאה לו איזה תרוץ שאת לא יכולה באחת מהפגישות כדי שיתגעגע קצת... :) אבל אפשר גם להפגש... אין כל רע בזה..

לכי עם מה שאת מרגישה-

אם זה יותר מידי עבורך לבלות ככה כל כך הרבה, תקצרי את זה לזמן שמתאים לך, לגיטימי לגמרי שתרגישי שזה יותר מידי ותגידי את זה.

nancxw

New member
ללא נושא

מניסיוני,ואני לא צעיר.כל מה שקורה בראש שלך קורה בראש שלך ואין לזה שום קשר למציאות או אליו.כדי שהמחשבות האילו לא יפריעו לך.ואת מזה נשמעת אנושית. חמה ואוהבת ומתוקה.שאין שום סיבה שזה לא ילך. ואם את סומכת עליו וכדאי שתסמכי.ספרי לו את החוויה שלך איתו ואת הספקות שיש לך על עצמך אני משוכנע שגם לו יש ספקות לגבי עצמו שהוא רוצה לשתף מישהי שקרובה לליבו.

למעלה