פגשתי היום את סקעת ומויאל!!!אמאלה!!

זואי 22

New member
פגשתי היום את סקעת ומויאל!!!אמאלה!!

לא תאמינו חב'רה... הייתי היום עם חבר שלי במסעדת "נאפיס" במפרץ חיפה (כביש עכו-חיפה) ונכנסנו והתיישבנו ואני כזה סתם מסתכלת כזה הצידה ופתאום קולטת פנים מוכרות ואזזזזזזזזזז קלטתי שזה הוא ואני דפקתי חיוך כמו של ילדה בת 12 ומה זה התרגשתי!! ואז המלצרית באה ואומרת לי "כן כן זה הם", אז לא הבנתי מי זה "הם" והיא אמרה לי שגם מויאל שם.. בקיצור, שעה וחצי בערך לא הייתי מרוכזת בכלום, הם ישבו עם עוד איזה 6 איש, כמה בחורות ואיש אחד מבוגר, 40 ככה, כנראה סוכן שלהם או משהו כזה, בטח יש להם הופעה פה באיזור כי הם מיהרו אח"כ. בקיצור, בסוף הארוחה שלהם, ביקשתי להצטלם עם סקעת, הוא הייה כזהההההה חמוד ואמר "בטח, בכיף",ואז דפקתי חיבוק אז הוא אמר "עוד לא מכירים וכבר מחבקת אותי"? :) אז חבר שלי צילם אותנו במצלמה של הפלאפון שלו ואמרתי לו גם שהצבעתי בשבילו אז הוא אמר תודה ומה זה חייך והייתי מה זה נרגשת, לא הפסקתי לרעוד. ואז הוא אמר חג שמח וביי ופתאום אני קולטת את מויאל בדלת של המסעדה, בדרך החוצה אומר לי ביי ומחייך. חמוד! אבל לראות את סקעת.......וואי איך התרגשתייייייייי!!! איזה מתוקקקקקקקקקקקקקק הוא!!! אני מתה עליו....(גם בגיל 23 מותר..

ronchok1

New member
ווואאאאאאאייייי איזה כיף לך!!!!

אאוווףףף למה לי לא קורים דברים כלאה?!?@!

זואי 22

New member
יוו בנות אתן לא מאמינות איזה מתוק..

הוא הייה כזה חמוד וחייך כל הזמן והייה מה זה נחמד!! אין..הוא כזה מושלם..

purple rain2

New member
יאאא איזה כיף לך!!../images/Emo9.gif

יש מצב שאת מעלה לפה את התמונה?

גאד! ../images/Emo99.gif ../images/Emo60.gif

איזה חמוווווד! יואו איזה כיף לך!!!! שמן שלי
"עוד לא מכירים וכבר מחבקת אותי?" חח איזה מותק!! וגם בגיל 100 מותר!

זואי 22

New member
אז ככה..

בנתיים אני לא יכולה להעלות את התמונה כי צריך כבל מיוחד בין הפלאפון למחשב ואין לנו אותו עכשיו.. דבר שני, אתן לא מאמינות איזה מותק הוא!! הייה כ"כ נחמד אלינו!! פשוט מקסים.............לא האמנתי כשראיתי אותו, חשבתי שאני מדמיינת..

זואי 22

New member
הייה כ"כ כיף...

היום יש לי את ההרגשה כאילו זה בכלל לא קרה.. מה זה מוזר לי לחשוב שישבתי פשוט שולחן לידו ודיברנו וזה... הוא כ"כ מתוק....ממש!!

למעלה