פגשתי את צילי וגילי

Liloush

New member
פגשתי את צילי וגילי

הייתי באיזור תעשייה , פתאום התאומים עוברים עם עוד אחת(?! לא היה ברור לי אם זה בן או בת ) . הם ס-נ-ו-ב-י-ם!!! הם לא מתייחסים. לחברה שלי היה יום הולדת היום אז כזה אומרים להם "יש שלה יום הולדת תגידו לה מזל טוב או משהו" הם כזה לא מתייחסים והם מזה משחקים אותה. מסובבים אלינו את הראש אומרים משהו כמו "סבבה" או "יופי"... חברה שלי אחרת שמעה את אחד התאומים מדבר בטלפון ואומר משהו כמו "יש פה פול מעריצים"... הם ממש חשו את עצמם. שמסתכלים עליהם מקרוב הם מכוערים ויש להם מלא חצ'קונים... בכל מקרה התרשמתי לרעה מהם... אולי הם נחמדים באופן כללי אבל עכשיו הם התלהבו ושיחקו אותה.

perrinat

New member
בכל זאת הם צילי וגילי...../images/Emo103.gif

הם ה-תאומים של המדינה... מותר להם להתלהב......

טוב מישהו חייב להתלהב מהם../images/Emo15.gif

ולא נורא אם זה רק הם עצמם
הם שניים...כל אחד יכול להתלהב מה-2
מנחם שיש אח תאום

Liloush

New member
חחחחחחחחחחח

האמת בקושי התייחסו אליהם, רק בשביל הצחוקים הלכו אחריהם. דרך אגב מה אתן עושות ערות עכשיו?

חחח לפחות קצת אקשן../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

ומה אני עושה ערה
מחר חופשששששששששששששששששששששששששש בחירות
בביצפר שלי יש קלפי אז אין לימודים
קולולולולולולולו *צהלולים*

חחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

מי אמר שלא יוצא משהו מועיל מכל הבחירות האלו
ואני עוד הייתי מיואשת כי חשבתי שמסוכות עד חנוכה אין בכלל חופש... אוי וקטעים...במודיעין יש סיכוי טוב לבחירות חוזרות כי עכשיו לנו למכבים ולרעות יהיה ראש עיר אחד ויש מלא מתמודדים.... חחחחחח יאללללהההה בחירות חוזרותתתתתתת
דרך אגב...בת כמה את ומאיפה
אני ( סיון
) בת 15.5 ממודיעין...

perrinat

New member
ל../images/Emo41.gifי../images/Emo41.gifל../images/Emo41.gifה../images/Emo41.gifט../images/Emo41.gifו../images/Emo41.gifב../images/Emo103.gif

ואיך זה שאין לנו שרשורי לילה טוב
ובוקר טוב
באמת לא בסדר

לא יודעת......./images/Emo15.gif

בעיקרון התכוונתי בצחוק אבל יש מללללא מתמודדים יחסית למספר התושבים...אז אומרים שיש מצב שנגיד יקחו את ה-2 שקיבלו הכי הרבה קולות ויעשו בניהם בחירות...אבל לא בטוח שזה יקרה וגם אם כן אף אחד לא מבטיח יום חופש.... אבל נחמד לדמיין את זה

EdEn and NiCkY

New member
כן באמת יש יותר מידי מעומדים...

הלוואי שתהיה עוד שביתה הלוואי שתהיה עוד שביתה{כיאלו יום שבתון...}

Liloush

New member
חח סורי שלא עניתי לך פשוט נירדמתי

סליחה
אני לילך בת 14 וחצי מאשדוד

m G m

New member
גם מרחוק הם מכוערים...

לא צריך להסתכל עליהם מקרוב כדי לראות שהם ממש ממש לא מציאה גדולה... ואם הם גם מתנהגים ככה אז הם לא שווים בכלל כלום

למעלה