Oshi love Tamir
New member
פגשתי את עדי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בגני התערוכה בת"א...בהתחלה פגשתי את אלכס וחיכינו שם והיא הכינה מתנה מהממת לדון,אחרי זה גם פגשתי את נעם המתוקה וחיבקתי אותה מלא זמן,איך שמחתי לפגוש אותה אחרי שנים.חח...
הם הגיעו בערך בתשע וחצי נראה לי אחרי שחיכינו הרבה זמן ואני הייתי יחסית לא כזה קרובה כי היו שם מלא ילדים והבנות קראו לדון מלא זמן אבל היא לא שמעה אותן עד שבסוף היא שמעה אותן ואני קצת קראתי לעדי אבל אני לא אוהבת לצעוק...כבר התחילו לרדת לי דמעות כי פחדתי שהיא לא תראה אותי ואז כזה פתאום היא ראתהההה אותי כפרה עליה אז היא כזה עשתה ליש לום ושלחה לי נשיקה ואני שלחתי לה בחזרה ואז היא לקחה ממני את הספר וחתמה לי:"לאושרת!נשיקות ואהבה עדי הימלבלוי" איזו מדהימה
וזאז רצתי לכיוון השני כי רציתי להצטלם איתה אבל השומרים לקחו אותם כזה ואז הם עברו ולא נתנו לנו לעבור ואחרים רצו...אבל כבר לא רציתי לרוץ כי אתם מכירים אותי הרגשתי שזה יותר מידי ולא רציתי להציק...אומנם לא הצטלמתי איתה אבל זה בכל זאת היה מושלם ביותר
אני כל כך מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתת
אני אשים לכם תמונות שאבא שלי צילם הוא היה מזה קרוב ולא ידעתי שהוא כזה קרוב יכולתי אולי לדבר איתה יותר...חבל אבל לא נורא...ממש נהניתי
בגני התערוכה בת"א...בהתחלה פגשתי את אלכס וחיכינו שם והיא הכינה מתנה מהממת לדון,אחרי זה גם פגשתי את נעם המתוקה וחיבקתי אותה מלא זמן,איך שמחתי לפגוש אותה אחרי שנים.חח...