פגשתי את נחמן שוב!!!

קוקידלה

New member
פגשתי את נחמן שוב!!!

מסתבר שפסח היה פשוט חג של פגוש-את-האקדמאים.... אחרי שראיתי אותו ביום שישי הקודם-קודם, ואמרתי לו שהצבעתי לו, וחברתו הכונפה אמרה לי שלא מספיק, הלכנו ביום המימונה (לצערי אנחנו לא מרוקאים ואנחנו לא חוגגים, אבל אלוהים פיצה אותנו בדרך משונה) הלכנו לפיצה מטר לזלילת כשר, ובדיוק אז, בפיצה מטר מי נכנס? נחמן ישראל, הידוע בכינויו- נחמן! אז ניואח שלי כולנו בהתלהבות, אמרתי לו שאם הוא הולך לדבר איתו אני משלמת לו חמש שקל. מה לא נעשה בשביל כסף? אח שלי הלך אליו ואמר לו שהוא ממש אוהב אותו, ואח"כ אפילו חזר עם דף ועט והוא נתן לו חתימה!!! ואז עשינו לו שלום עם היד מהשולחן (אני ואחי השני) והוא נופף לנו בחזרה עם חיוך! אח"כ *כן, אנחנו קצת נודניקים* אחי אמר לו שנצביע לו שהוא יחזור, ונחמן אמר לו תודה (הוא גם שאל אותו איזה פיצה הוא אוהב) ואז לפני שהלכנו אחי השני הלך ואמר לו שהוא אח של אחי, ושגם הוא נורא אוהב אותו- ושהוא יצביע לו גם! וחזרנו הביתה והצבענו לו (ולאורבך האליל...) רציתי לכתוב את זה קודם, אבל שלחו את המחשב שלי לפירמוט, כשהוא יחזור (אני מתגעגעת מאוד, החלמה מהירה שתהיה לו) אני אסרוק את החתימה, ומי שחושב שאני ממציאה שייראה בשירשור חתימות שהיה שהכתב אותו הדבר. חחח... אחרי זה אמרתי להורים שלי- "אם אנחנו כבר בשוונג... אפשר לנסוע לכוכב יאיר...?"
וגם מישהי מהכיתה שלי נסעה לסקי וראתה שם את צחי, והיא אמרה לו שהוא ממש מצחיק ושאלה אותו איך באקדמיה והוא ענה לה שממש קשה ותחרותי, והיא אמרה לו בהצלחה!

קוקידלה

New member
אבל החלום שלי

הוא לפגוש את יאיר אורבך... וממש בא לי לפגוש את צחי ולהגיד לול- (כן, זה חרוש אני יודעת)- וואי, אתה ממש נראה כמו צחי מהאקדמיה...

Sweet Misery

New member
פגשתי את אורבך שלוש פעמים...

הוא נחמד. וחחח, צחי. אני וחברה שלי אמרנו לו שהתמונות שלנו איתו תמיד יוצאות הכי יפות והוא התלהב.

Sweet Misery

New member
אחרי ההופעות בארנה

אבי ולוי ואורבך באו לראות גם אחרי שהם הודחו.

NoWords

New member
וואי איזה כיף לך

יענו, זה לא ביג דיל לפגוש אותם אבל זה בהחלט ריספקט מסוים.

למעלה