פגשתי את יהודה לוי...ו...

ו..יש לי את הפלאאא שלו..

אבל אני לא יכולה לתת..!! יוווווו איזה מותק הואאאאאאאאא דיברתי איתו עכשיו בפא...דיי הוא הבנאדם הכי מתוק ביקוווווווום!! מוואהההההההה

Lucy88

New member
הוא באמת הבנאדם הכי מתוק ביקום

כמה שהייתי רוצה לבקש ממך את הפלא שלו אני לא אעשה את זה... אני מכבדת את הפרטיות שלו
חוצמזה שלא היה לי אומץ להתקשר
<יש לי את הטלפון של הבית של ההורים שלו וגם כשהוא היה גר שם לא התקשרתי כי לא היה לי אומץ...> אבל לא סיפרת מתי זה היה!!!ומה עשיתם???על מה דיברתם???ובת כמה את?

חחחחח...כנסי...

אני בת 14 וחצי(כימעט 15) את?? ודיברנו על הכולללללל חח.... הוא מדהים שראיתי אותו התחתי לבכות וצעקתי ואז הוא חיבק אותי איזה מאמיייייייי חח...:))))))

Lucy88

New member
אני 16...

ואני הייתי מתעלפת יש לי חתימה שלו <חברה שלי השיגה לי> ורק המחשבה על העובדה שהוא חתם לי משגעת אותי איזה כיףףף לךךךךך<אם הוא היה מחבק אותי הייתי זקוקה להנשמה> מתי זה היה וכמה זמן הייתם ביחד?

Lucy88

New member
ואיך הוא הגיב לזה?רוצה לדבר

במסרים?שלא נשגע את הפורום?גם ככה זה פורום אמ"ל ויש לי עוד מלא שאלות :)

../images/Emo41.gifוואי גדול!!

אולי אבא שלך יכל לסדר לי גם כן פגישה, אבל לא עם יהודה... עם אמיר פיי גוטמן !!
אפשר גם עם סמי הורי...
נו אז מה את אומרת, הוא יסכים???

../images/Emo85.gifגם את אמיר וגם את סמי..

פגשתי... רק את יהודה עוד לא יצא לי... אני מאוד שמחה בשבילך... ו... רק שתדעו יהודה אמור היה לקבל עבודה שהכנתי עלייייייו
אולי אני אשים אותה פה בקרוב... (למרות שלא נראה לי...) אבבבבבל... יאאאאאאא.. הוא יראה את העבודהההה

../images/Emo41.gifיא אללה! באמת????

ספרי ספרי איך היה, מה היה , למה וכמה!!!!!! מה אמיר אמר לך? הצטלמת איתו, משהו????

../images/Emo85.gifאז ככה..

את סמי פגשתי בקניון רעננים (אני חושבת) והתווכחתי עם עצמי.. זה הוא
לא, זה לא הוא
וכו'.. אחכ הוא נכנס באחי... אז אחי אמר לי... זה הוא
את אמיר פגשתי בהופעה בלונה פארק של הפיג'מות (הייתי יחד עם פולישוק אני רוקדת אצלה) והוא הצטלם איתי.. וכמוהו כל הכוכבים שהיו שם..

למעלה