פגשתי את הראל לפני שעתיים

קראתיי ברשמי..גאד איזה כיףףף

לךךךךךך הוא כל כך מתוקק שמחה בשבילךךךךךךך :)))

N°C°M

New member
תפרטי!!אני מתה מסקרנותת!

למרות שאני חושבת שקראתי בפורום הרשמי...

תספרי בסדר??

פליז... אני לא נכנסת לפורום הרשמי ואני רוצה לדעת! אז לפחות תעתיקי את ההודעה לפה או שתביאי לי קישור! בבקשה! חג שמח!

העתקתי מהרשמי ../images/Emo9.gif

או קיי זה סיפור מה זה ארוך אבל אני אקצר אני מציקה לרות ורוית כבר כמה ימים (המארגנות של המופע ) הייתה לנו ישיבה של הפורימון שזה אירוע שכל תנועות הנוער מארגנות (אני מדריכה בצופים) ופשוט הצקתי להן כל הזמן הראיתי להן תמונה של השלט סיפרתי להן דיברית איתן הצקתי להן אפילו אמא שלי קנתה מהן כרטיסים ודיברה איתן וגם המרכזות שלי שאמרתי להן לשכנע אותן בקיצר כל הזמן לא לא לא לא היום בהופעה הראל היה בכזה חדר כזה והיה גדר בחוץ וכולם נשענו והייתי קדימה והעברתי דרך שם מכתב ותמונה של השלט אחרי זה התאכזבתי כזה שלא מכניסים אותי ובכיתי ועמדתי בחוץ ליד הכניסה ואמרתי לרות למה אי אפשר להכניס והכל עד שהיא התייאשה ממני ולקחה אותי ביד ואשכרה דחפה אותי פנימה פתאום כל השומרים צועקים עלי מה את עושה פה מתפלחת ואני אומר תלהם יש לי אישור מרות והם לא מאמינים לי עד שהיא לא אמרה להם ואז טדטדטדטדטדטטם ה=======ר==========א==========ל יצא אלי אמרתי לעצמי קרן יש לך זמן קצוב את חייבת להיות שפויה לא התעלפתי ולא בכיתי חיבקתי אותו חיבוק ענקקקקקק איזה נמוך הוא מגיע לי לגבותתת והצטלמתי איתו במצלמה של המתנ"ס (לא הסכימו לי להוציא את שלי) דיברתי איתו והוא היה כל כך מתוקקק נתנו לו מקודם ת'מכתב שכתבתי לו ידעתי שאני לא אוכל לדבר איתו הרבה ואמרתי לו שזה ממני ושיקרא והיה כזה כייףףףף וביקשתי ממנו להצטלם איתי במצלמה שלי וצרחו עליו להיכנס והוא עושה לי כזה פרצוף הכי מתוקי בעולם כזה של ילד קטן ומאוכזב אני לא יכולל פאק הוא מדהים ואז יצאתי וכל העולם שאל אותי שאלות וקיללו אותי קללות הילדים שראו אותי מאחורי הקלעים וואחד קללללות אבל היה כייף וכל השומרים והאנשים שצעקו עלי מאחורי הקלעים באו אלי אחרי ההופעה וצעקו סליחה מצטערים אי הבנה אתם קולטים?? ביקשו סליחה בהופעה עצמה היה כייף אבל כל הפרחות האלה זוועעהה שילכו יעשו גוונים אנערףף.. אבל נהניתי חבל שהראל לא נהנה. ועוד משהו שכתוב בחתימה שלי ברשמי אבל לא כתבתי במגילה חחח שפגשתי אותו אני כזה אומרת "אני לא מאמינה שזה קורה" אז איזה חמוד הראל הוא אומר לי "זה ק-------ו-------ר---ה" בכזה טון הא ^%#$%#

אוףף גם אני רוצה!

בפעם הבאה אתם יכולות להחביא אותי בתיק שלכם!!! ?!!?!!?!?!?!

למעלה