פגרה

• פותח הנושא kof2
  • פורסם בתאריך

kof2

New member
פגרה

יש עכשיו פגרה של טסטטים במשרד הרישוי מתי היא נגמרת? וממתי אפשר לעשות טסטים שוב? תודה לעוזרים

G e o r g i a

New member
אם אני לא טועה...

מה-20 החודש יתחילו שוב טסטים. אבל יש סיכוי שתהיה שביתה של טסטים אחרי פסח.

aviGODFATHER

New member
מה שביתה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

זה בדוק? מי אמר לך את זה?

aviGODFATHER

New member
הזכירו פה שביתה...

אתה בתור טסטר בטח יודע על זה... יש שביתה

aviGODFATHER

New member
מה זה אומר העיצומים האלה?

מה קורה בתאכלס? ויש מצב שעד אחרי פסח זה ייגמר?

aviGODFATHER

New member
פאאק

למה כל דבר במדינה הזאת תמיד נמצא בחשש לשביתות?? אני רוצה שייגמר לי המלווה עד להופעה של דפש מוד! (3.8)

aviGODFATHER

New member
לא כ"כ ברור...

אני אצטרך לעבור עד ה-1.5. ייקח יום עד שהרישיון יודפס והמלווה ייגמר ב-2.8 (אני אוכל לנסוע ב-3.8). זה כמובן אם לא יהיו עיצומים ואז רק אלוהים יודע מתי יודפס לי הרישיון. כל זה בהנחה שאני אכן יעבור טסט... בטסט הקודם פישלתי רק בגלל שהייתי לחוץ ועשיתי שטויות שאני לא עושה אפילו בשיעורי נהיגה, אבל עכשיו זה טסט שני ואני אהיה פחות לחוץ מבראשון... מה גם שאני יודע שיש לחץ אצל המורה שלי והרבה מחכים לטסטים, אז העיצומים\שביתות בכלל מפריעות

אשכרה...

מקבלים משכורות מפוצצת לחודש ועוד עובדים מ8 עד 2.... לא עובדים ימי שישי, וגם שעובדים כמעט ולא עושים כלום...

NewUser4

New member
ממש לא.

תחילה, המשכורות כלל לא מפוצצות. העבודה היא מהשעה 7 בבוקר ועד ל4 אחה"צ בערך. מדובר על 9 שעות עבודה ביום, זה לא מעט בכלל. אם נשווה את זה למשהו שקרוב אליכם, לצבא, לאנשים שעובדים קרוב לבית, יש להם יום עבודה מ8 ועד 5 בממוצע. כלומר גם 9 שעות, וידוע לכל כמה מתלוננים על כך שהחיילים עובדים 9 שעות ביום שזה המון ומעבר לכל הגיון. גם עובדים ימי שישי. בחלק מהמקומות לא עובדים שישי, אך במספר לא מבוטל של מקומות עובדים בימי שישי. לא עושים כלום? אכן לא סוחבים משאות ממקום למקום ומבצעים עבודה פיזית קשה, אולם לשבת כל היום ברכב עם תלמידי נהיגה ולהיות עירניים מאוד לאורך כל היום כדי למנוע תאונה, ובנוסף להחליט החלטה חשובה (אם מגיע לתלמיד רשיון או לא, לא החלטה פשוטה). לא עושים כלום? אני לא חושב. אבל מה אכפת לך לדבר, היית חייב להגיד משהו נכון?

למעלה