פגרה

פגרה

אני בכלל לא רוצה לצאת לפגרה. מכיוון שדווקא עכשיו יש לי המון זמן פנוי ותקופה רגועה בלי לימודים. ואילו בשנה הבאה יהיה לי המון לחץ ואני אפסיד אימונים.

בוקי ש

New member
בגלל זה הפגרה היא בתזמון טוב לדעתי

כי עכשיו אתה פנוי לעבוד הרבה על שיפור עצמי..טכניקה, מהירות כח ...מה שזה לא יהיה. כל יום שני אימונים...זאת התקופה לעבוד על עצמך חזק! תחשוב על זה! נ.ב לתשומת לב ז'ק! הפגרה ארוכה מדי!!! 5-6 חודשים של פגרה וגם אחר כך תחרויות שוליות. עד מתי? למה אין ליגה מסודרת שבועית או דו-שבועית? למה 2 תחרויות ליגה בשנה? ולמה אין הגבלת משתתפים מכל אגודה , כי זה שכונה! למשל בדיסקוס בתחרות ליגה יש 40-50 זורקים, שמתוכם 35-40 לא עוברים 20 מטר! לא דרושה פרוצידורה מסובכת, רק להוסיף סעיף אחד בתקנון!

איזה חכם

לעבוד הרבה על שיפור עצמי..טכניקה, מהירות כח ...מה שזה לא יהיה. צריך עם מאמן!

בוקי ש

New member
אתה צודק חלקית, ולא עם ראש פתוח

מי שמבין אותי יודע שלא תמיד תמיד צריך מאמן...אם אתה רץ ארוכות אין בעיה לעשות תריצות לבד. אם אתה ספרינטר אז אפשר לעשות אימון ביום שלי מאמן, לא חייב טכני... זריקות גם כן! אני לא צריך שמישהו יתקוף אותי סתם, תנסה , אני כולה רציתי לייעץ לךף תעשה אם זה מה שבראש שלך. מי שרוצה להתאמן יעשה את זה בכל דרך...

סליחה בוקי

לא התכוונתי לפגוע. אתה צודק בעניין של ארוכות מאד. אבל הבעיה שלי שמעניין אותי שיפור בספרינטים. לא הבנתי מספר משפטים שרשמת כגון "ביום שלי מאמן". תודה וסליחה.

KickAss99

New member
פגרה.....

אני לא חושב שצריך לצאת לפגרה....אם יש הזדמנות להתאמן תנצלו אותה:) צריך תמיד להיות בכושר :)

בוקי ש

New member
הפגרה המדוברת היא מתחרויות!

לא אימונים...אני בעד להתאמן אבל מתחרויות צריך פגרה קצרה, לא חצי שנה , אבל שתהיה פגרה, כדי לעבוד אינטסיבית על שיפור עצמי.

למעלה